Pusia przejechana kosiarką!Łapeczka amputowana :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 08, 2012 11:08 Re: Pusia przejechana kosiarką!Łapeczka amputowana :(

BUDRYSEK pisze:na szczęscie kalekie zwierzęta nie zdają sobie sprawy ze swojego kalectwa ;)
funkcjonują normalnie :)

i to jest w tych kotach najwspanialsze, ze zachowuja sie mimo wszystko jak normalne koty. To kalectwo moze jest utrudnieniem, ale nie uniemozliwia normalnego zycia.

Pusiu, jestes przepiekna ksiezniczka i widze, ze rana po lapce ladnie sie zagoila, wkrotce zarosnie futerkiem i nie bedzie sladu po amputacji. Bedzie to wygladalo tak, jakbys sie bez tej lapki urodzila :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto wrz 25, 2012 15:35 Re: Pusia przejechana kosiarką!Łapeczka amputowana :(

BAZAR NA BUDRYSKA:
:1luvu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=146229&sid=25a4e290df36393f2cde9494e99da474 :1luvu:
Psy w liczbie dwa: Misio i Szela <3
Koty w liczbie cztery: Bela, Brawura, Beza, Murzyn <3

cyga

Od: Czw mar 26, 2009 18:14

Post » Sob wrz 29, 2012 18:33 Re: Pusia przejechana kosiarką!Łapeczka amputowana :(

cyga pisze:BAZAR NA BUDRYSKA:
:1luvu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=146229&sid=25a4e290df36393f2cde9494e99da474 :1luvu:

ale się link nie otwiera :x
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Wto paź 30, 2012 14:50 Re: Pusia przejechana kosiarką!Łapeczka amputowana :(

Jest szansa na dom dla Pusi w okolicach Legnicy - dom sprawdzony, rodzina zakochana w Pusi. Mamy również transport na piątek, ale za zwrot kosztów paliwa. Nie wiem czy Państwo chcący adoptować Pusię dołożą się do kosztów paliwa - sprawa do ustalenia.Budrysek będzie z nimi rozmawiała.
My jako dom tymczasowy również dołożymy się do transportu, nie jesteśmy jednak w stanie zapłacić wszystkiego.
Sprawdzałam trasę i do Legnicy jest ok. 339 km, co daje nam kwotę ok 210 zł.
Jeśli ktoś chciałby pomóc, prosimy o info na wątku.

anetaKL

Od: Nie lis 20, 2011 23:20

Post » Czw lis 01, 2012 10:22 Re: Pusia przejechana kosiarką!Łapeczka amputowana :(

anetaKL pisze:Jest szansa na dom dla Pusi w okolicach Legnicy - dom sprawdzony, rodzina zakochana w Pusi. Mamy również transport na piątek, ale za zwrot kosztów paliwa. Nie wiem czy Państwo chcący adoptować Pusię dołożą się do kosztów paliwa - sprawa do ustalenia.Budrysek będzie z nimi rozmawiała.
My jako dom tymczasowy również dołożymy się do transportu, nie jesteśmy jednak w stanie zapłacić wszystkiego.

Witam

na jakim etapie jest domek dla Pusi? Czy jest aktualny? czy wiadomo ile brakuje do opłacenia transportu??

Chętnie pomogę, bo Pusia cały czas jest w mojej pamięci i cały czas żałuję że tak się to poukładało że nie mogłam dać jej domu

Jeśli transport nie jest jeszcze opłacony proszę o numer konta na prw dołożę się do niego
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pt lis 02, 2012 22:24 Re: Pusia przejechana kosiarką!Łapeczka amputowana :(

katgral pisze:
anetaKL pisze:Jest szansa na dom dla Pusi w okolicach Legnicy - dom sprawdzony, rodzina zakochana w Pusi. Mamy również transport na piątek, ale za zwrot kosztów paliwa. Nie wiem czy Państwo chcący adoptować Pusię dołożą się do kosztów paliwa - sprawa do ustalenia.Budrysek będzie z nimi rozmawiała.

Witam

na jakim etapie jest domek dla Pusi? Czy jest aktualny? czy wiadomo ile brakuje do opłacenia transportu??

Chętnie pomogę, bo Pusia cały czas jest w mojej pamięci i cały czas żałuję że tak się to poukładało że nie mogłam dać jej domu

Jeśli transport nie jest jeszcze opłacony proszę o numer konta na prw dołożę się do niego

wielkie dzięki :) poproszę Anete zeby podała swoj nr konta...Ona zbiera na transport :)
a domek zapowiada sie bardzo obiecujaco :) Trzymajcie kciuki!
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Pt lis 02, 2012 22:27 Re: Pusia przejechana kosiarką!Łapeczka amputowana :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie lis 04, 2012 17:44 Re: Pusia przejechana kosiarką!Łapeczka amputowana :(

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Wto lis 13, 2012 10:31 Re: Pusia przejechana kosiarką!Łapeczka amputowana :(

Hej, czy można prosić o wieści o Pusi
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Śro lis 14, 2012 19:03 Re: Pusia przejechana kosiarką!Łapeczka amputowana :(

Dziś dzwoniłam do Państwa, którzy adoptowali Pusię.
Pusia zamieszkała wspólnie z psem w domu z ogrodem, pies zajmuje parter a Puśka opanowała piętro i jak na razie starają sobie nawzajem nie wchodzić w drogę, choć psiak jest zupełnie pozbawiony agresji do kotów, natomiast Pusia na niego syczy i prycha.
Na początku spała razem z Państwem w łóżku, teraz upatrzyła sobie fotel i tam samotnie się wyleguje. Obskubała trochę kwiatów w domu, ale dostała zaraz środek na odkłaczenie i już jest lepiej - i z Puśką i z kwiatkami:) , zachowuje czystość w domu, ładnie korzysta z kuwety.Buszuje w ciągu dnia na swoim piętrze, wieczorem siada na schodach i w bezpiecznej odległości obserwuje z góry domowników na parterze.
Myślę,że koteczce się poszczęściło - Pan obiecał mi przesłać parę zdjęć, takżę wkleję je zaraz po otrzymaniu.

Katgral - dziękuję za pomoc w sfinansowaniu podróży Pusi do nowego domu!

anetaKL

Post » Pon gru 24, 2012 1:25 Re: Pusia przejechana kosiarką!Łapeczka amputowana :(

Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia

Obrazek

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw paź 10, 2013 10:17 Re: Pusia przejechana kosiarką!Łapeczka amputowana :(

PILNIE poszukuję osoby do wizyty przedadopcyjnej w Częstochowie dla niesłyszącej kotki!!!!

anetaKL

[poprzednia]