Nowe imię i nowe życie -> błękitna szylkretka AGRA w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 30, 2012 12:01 Re: Niepowtarzalny błękitny szylkret do uśpienia... Szukamy

No to została Mirabelle :lol:

Kotka ma około 2 lat. Jest młoda i bardzo przytulasta. Nie jest agresywna, poprostu taki maluch może z miłości kota udusić - kocina broniła się jak mogła :roll: Dziecko nauczone szacunku i reagowania na słowo 'nie wolno' - jak każdy wychowany pies :lol: - będzie na pewno jej dobrym towarzyszem.

Marlena:)

Od: Sob lis 18, 2006 20:32

Post » Wto paź 30, 2012 13:02 Re: Niepowtarzalny błękitny szylkret do uśpienia... Szukamy

Bedetka pisze:
ewan pisze:
Bedetka pisze:To co, Marlena, mogę się czuć matką chrzestną Mirabelle? ;)

I w nagrodę za piękne imię, zabrać do domku Mirabellę :wink:

trochę bym się bała... Nie wiem jaki Ona po tym wszystkim ma stosunek do dzieci, nie umiem się zajmować kotem z padaczką - jeśli ona ją ma, jest piękna ale tak naprawdę nie wiem o niej nic... Sam wygląd to nie wszystko...

czemu to wszystko nie jest łatwiejsze...?

Ale pod opieką niektórych forumowiczów są koty z padaczką.
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto paź 30, 2012 13:34 Re: Niepowtarzalny błękitny szylkret do uśpienia...

Cudna koteńka :love: Prawdziwa kocia księżniczka.
A potraktowana tak, że same bluzgi się cisną na usta :evil:

alma_uk pisze: (...) mam nadzieje ze kiedys dziecko tej pani nie wystawi jej za prog i drzwi zamknie, niech caluje klamke..

A ja mam nadzieję, że DOKŁADNIE to kiedyś zrobi.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 30, 2012 14:37 Re: Niepowtarzalny błękitny szylkret do uśpienia... Szukamy

Mirabelle. :1luvu: Piękne imię dla pięknego kota. :1luvu:

Macie więcej fotek? Czy mi się wydaje, czy ona ma w pyszczku coś brytkowatego?

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Wto paź 30, 2012 14:52 Re: Niepowtarzalny błękitny szylkret do uśpienia... Szukamy

Niestety na razie większej ilości zdjęć nie mam.. Niestety z racji tego, że zgarnęłam sukę w tragicznym stanie ze szczylkiem, odbiór kotki opóźni się o kilka dni...
Sama miałam psa po potrąceniu - padaczka pourazowa przeminęła z wiatrem po 3 miesiącach od wypadku :)

Post » Wto paź 30, 2012 14:53 Re: Niepowtarzalny błękitny szylkret do uśpienia...

Erin pisze:Cudna koteńka :love: Prawdziwa kocia księżniczka.

alma_uk pisze: (...) mam nadzieje ze kiedys dziecko tej pani nie wystawi jej za prog i drzwi zamknie, niech caluje klamke..

Ooo to to !!!!
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto paź 30, 2012 15:08 Re: Niepowtarzalny błękitny szylkret do uśpienia... Szukamy

Marlena:) pisze:Niestety z racji tego, że zgarnęłam sukę w tragicznym stanie ze szczylkiem, odbiór kotki opóźni się o kilka dni...

A gdzie ona jest teraz w ogóle? U kogo? Bo chyba nie stoi pod drzwiami waląc głową w klamkę?
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto paź 30, 2012 15:39 Re: Niepowtarzalny błękitny szylkret do uśpienia... Szukamy

Gretta pisze:Ale pod opieką niektórych forumowiczów są koty z padaczką.

Tak wiem, może i nawet nie ma w tym nic strasznego... Ale ja na obecną chwilę niewiele wiem o kotach wogóle a co dopiero o opiece nad chorym kotem.

Marlena:) pisze:Niestety na razie większej ilości zdjęć nie mam.. Niestety z racji tego, że zgarnęłam sukę w tragicznym stanie ze szczylkiem, odbiór kotki opóźni się o kilka dni...
Sama miałam psa po potrąceniu - padaczka pourazowa przeminęła z wiatrem po 3 miesiącach od wypadku :)

A co się dzieje z kotką? Gdzie ona teraz jest? W schronisku? W Stalowej Woli? Możesz napisać coś więcej? Może skoro Ty nie możesz to trzeba jej poszukać innego DT. Sprawa jest pilna czy ona może jeszcze te kilka dni być tam gdzie jest?
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Wto paź 30, 2012 16:06 Re: Niepowtarzalny błękitny szylkret do uśpienia... Szukamy

Tak, kota może jeszcze kilka dni być w miejscu obecnego pobytu. Gdyby sprawa była bardzo poważna i kotce groziło niebezpieczeństwo, już, mimo wszystko byłaby u mnie. Zabierzemy ją zaraz po świątecznej masakrze 1 listopada :roll:

Prawdopodobnie w niedzielę będzie wyjeżdżać do Wawy, a później szybciusieńsko do jakiegoś wspaniałego DS ;)

Post » Wto paź 30, 2012 16:41 Re: Niepowtarzalny błękitny szylkret do uśpienia... Szukamy

za WSPANIAŁY dom :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto paź 30, 2012 18:42 Re: Niepowtarzalny błękitny szylkret do uśpienia...

Myszolandia pisze:
Erin pisze:Cudna koteńka :love: Prawdziwa kocia księżniczka.

Ooo to to !!!!

:!: I to jak najszybciej!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lis 01, 2012 21:58 Re: Niepowtarzalny błękitny szylkret do uśpienia... Szukamy

Słuchajcie, nic nie obiecuję, ale być może miałabym dom dla tego cuda.
Moja przyjaciółka z córką szukają kota. Na początku przyszłego roku mają być w Krakowie, bo wyemigrowały do Bremen, do Niemiec.
Pytam. I dam znać
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Pt lis 02, 2012 0:37 Re: Niepowtarzalny błękitny szylkret do uśpienia... Szukamy

:ok:
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Pt lis 02, 2012 9:48 Re: Niepowtarzalny błękitny szylkret do uśpienia... Szukamy

Jest już bardzo zainteresowana kotą z Łodzi. Kotka dzisiaj za 2 godziny przyjedzie do mnie. Dom bardzo dobry, sprawdzony - Pani prowadzi fundacje pro zwierzęcą ;)

Post » Pt lis 02, 2012 10:11 Re: Niepowtarzalny błękitny szylkret do uśpienia... Szukamy

Mam nadzieję, że nie chodzi o Kocią Mamę (Izabela Milińska) - jakby kot nie spodobał się rodzinie, wyląduje na ulicy lub zostanie wywieziona na wieś, do łapania szczurów.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]