Kotka ma około 2 lat. Jest młoda i bardzo przytulasta. Nie jest agresywna, poprostu taki maluch może z miłości kota udusić - kocina broniła się jak mogła

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Bedetka pisze:ewan pisze:Bedetka pisze:To co, Marlena, mogę się czuć matką chrzestną Mirabelle?
I w nagrodę za piękne imię, zabrać do domku Mirabellę
trochę bym się bała... Nie wiem jaki Ona po tym wszystkim ma stosunek do dzieci, nie umiem się zajmować kotem z padaczką - jeśli ona ją ma, jest piękna ale tak naprawdę nie wiem o niej nic... Sam wygląd to nie wszystko...
czemu to wszystko nie jest łatwiejsze...?
alma_uk pisze: (...) mam nadzieje ze kiedys dziecko tej pani nie wystawi jej za prog i drzwi zamknie, niech caluje klamke..
Erin pisze:Cudna koteńkaPrawdziwa kocia księżniczka.
A potraktowana tak, że same bluzgi się cisną na usta
alma_uk pisze: (...) mam nadzieje ze kiedys dziecko tej pani nie wystawi jej za prog i drzwi zamknie, niech caluje klamke..
A ja mam nadzieję, że DOKŁADNIE to kiedyś zrobi.
Marlena:) pisze:Niestety z racji tego, że zgarnęłam sukę w tragicznym stanie ze szczylkiem, odbiór kotki opóźni się o kilka dni...
Gretta pisze:Ale pod opieką niektórych forumowiczów są koty z padaczką.
Marlena:) pisze:Niestety na razie większej ilości zdjęć nie mam.. Niestety z racji tego, że zgarnęłam sukę w tragicznym stanie ze szczylkiem, odbiór kotki opóźni się o kilka dni...
Sama miałam psa po potrąceniu - padaczka pourazowa przeminęła z wiatrem po 3 miesiącach od wypadku
Myszolandia pisze:Erin pisze:Cudna koteńkaPrawdziwa kocia księżniczka.
A potraktowana tak, że same bluzgi się cisną na usta
A ja mam nadzieję, że DOKŁADNIE to kiedyś zrobi.
Ooo to to !!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 15 gości