nawet nadleśnictwo wzywali

bo jak powszechnie wiadomo rysie mają długie, puchate ogony

kotka (mama) jest bardzo drobna i raczej z mniejszych kotek
mała Rysia mniej-szylkretka nie będzie puchata
ale jest jeszcze mega-puchata czarna Wiewiórka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Co? Złoś będzie miał siostrzyczkę?
Gratulacje
KubaTST pisze:Ja bym się na waszym miejscu jeszcze chwilę wstrzymała i ciachnęła Złosia tak dla bezpieczeństwa. Moja Hania zarujkowała, jak miała jakieś 5 miesięcy, ale najbardziej mnie zaskoczyło to, że pojawiła się tak zupełnie bez zapowiedzi, a dzień wcześniej nic nie przepowiadało rui... Szkoda by było, żeby Złosiek zmajstrował maluchy, bo co potem z nimi... A koty jest podobno bardzo trudno upilnować w TE dni ( no chyba, że się rozdzieli do oddzielnych pomieszczeń)
Jednak trzymam kciuki
solarie pisze:Ja w każdym razie sądzę, że pośpiech jest złym doradcą i powinniście sobie dobrze przemyśleć to wszystko. Już w ogóle super, gdyby Twój TŻ naprawdę chciał tego kota i był co do tego pewien, a nie było to właśnie na zasadzie "szybko, szybko, weźmy kota teraz, bo jeszcze zmieni zdanie"... W końcu pisałaś, (z tego co pamiętam), że już do samego Złosia miewa obiekcje, zwłaszcza kiedy ten goni po jego sprzęcie...No nie ma się co łudzić, że dwa koty nie narobią więcej rabanu, bo pewnie narobią, zwłaszcza, że to maluchy i póki co tylko psoty im w głowie.
![]()
Dlatego ja przede wszystkim trzymam kciuki za to, żeby Twój TŻ nabrał właściwego nastawienia.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue, Wix101 i 199 gości