Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iwona66 pisze:Zimowo dziś bardzo ,widoki piękne ale kotów z podwórek żal ,troszkę za wcześnie na taki śnieg![]()
Sama muszę łopaty szukać i przetrzeć szlak do drogi bo jak sama mawiasz ''niedziela bez weta to
niedziela stracona''
horacy 7 pisze:Śliczna ta kocia rodzinka ,szylka to już nie wspomnę.Za zdrówko towarzystwa.
![]()
![]()
Do mnie na klatke przyszła koteczka,nie wiem czy się zagubiła ,czy ktoś ją wyrzucił i nie wiem co zrobić?
ASK@ pisze:.....
Mnie nie podoba się Masza po odrobaczaniu. Ale popatrzym .TZ mnie okiem zmierzył mało życzliwym. Bo małą nie wybiegła radośnie an mój widok i to zaniepokoiło. Wydaje się cieplejsza, choć nie dziw bo w piernatach leżała. Mam już wypaczone spojrzenie na kota wg TZ.
Zuza i Robak wepchnęli się mi na kolana.Zuza mi się nie podoba. TŻ mnie okiem zmierzył mało życzliwym...
OKI pisze:Aureola by się odbijała w monitorze powodując dodatkowe umęczenie wzroku
ASK@ pisze:OKI pisze:Aureola by się odbijała w monitorze powodując dodatkowe umęczenie wzroku
Mam ekran przeciw świetlny.co to światła nie odbija
![]()
Ale mnie zaraz odbije jak tak mulić będzie.
OKI pisze:ASK@ pisze:OKI pisze:Aureola by się odbijała w monitorze powodując dodatkowe umęczenie wzroku
Mam ekran przeciw świetlny.co to światła nie odbija
![]()
Ale mnie zaraz odbije jak tak mulić będzie.
Współczuję, mój też muli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 131 gości