OTW7-Żuk[*]Dziki dzik-może Piotruś? Zuzinka w DS:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 28, 2012 8:29 Re: OTW7-Żuk[*]Komu maleńtasa...a nawet 4 ? foty s.63

Smutna ta przedwczesna zima... i kociastych żal...
Ech...
A twoje zziebnięte łapska tyż się jeszcze przydać mogą.

Cza kupić buty i już.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie paź 28, 2012 8:36 Re: OTW7-Żuk[*]Komu maleńtasa...a nawet 4 ? foty s.63

Zimowo dziś bardzo ,widoki piękne ale kotów z podwórek żal ,troszkę za wcześnie na taki śnieg :(

Sama muszę łopaty szukać i przetrzeć szlak do drogi bo jak sama mawiasz ''niedziela bez weta to
niedziela stracona'' :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie paź 28, 2012 17:35 Re: OTW7-Żuk[*]Komu maleńtasa...a nawet 4 ? foty s.63

iwona66 pisze:Zimowo dziś bardzo ,widoki piękne ale kotów z podwórek żal ,troszkę za wcześnie na taki śnieg :(

Sama muszę łopaty szukać i przetrzeć szlak do drogi bo jak sama mawiasz ''niedziela bez weta to
niedziela stracona'' :mrgreen:

Co z Czesiem?

Mnie nie podoba się Masza po odrobaczaniu. Ale popatrzym .TZ mnie okiem zmierzył mało życzliwym. Bo małą nie wybiegła radośnie an mój widok i to zaniepokoiło. Wydaje się cieplejsza, choć nie dziw bo w piernatach leżała. Mam już wypaczone spojrzenie na kota wg TZ.

Zuza i Robak wepchnęli się mi na kolana.Zuza mi się nie podoba. TŻ mnie okiem zmierzył mało życzliwym... :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie paź 28, 2012 18:15 Re: OTW7-Żuk[*]Komu maleńtasa...a nawet 4 ? foty s.63

Śliczna ta kocia rodzinka ,szylka to już nie wspomnę. :P Za zdrówko towarzystwa. :ok: :ok: :ok: Do mnie na klatke przyszła koteczka,nie wiem czy się zagubiła ,czy ktoś ją wyrzucił i nie wiem co zrobić?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie paź 28, 2012 18:17 Re: OTW7-Żuk[*]Komu maleńtasa...a nawet 4 ? foty s.63

horacy 7 pisze:Śliczna ta kocia rodzinka ,szylka to już nie wspomnę. :P Za zdrówko towarzystwa. :ok: :ok: :ok: Do mnie na klatke przyszła koteczka,nie wiem czy się zagubiła ,czy ktoś ją wyrzucił i nie wiem co zrobić?

Zimno na dworze. Cholerka.Moze ktoś ją szuka. Może wątek założyć i szukać jej DT?
Obrazek

ASK@

Post » Nie paź 28, 2012 21:50 Re: OTW7-Żuk[*]Komu maleńtasa...a nawet 4 ? foty s.63

ASK@ pisze:.....

Mnie nie podoba się Masza po odrobaczaniu. Ale popatrzym .TZ mnie okiem zmierzył mało życzliwym. Bo małą nie wybiegła radośnie an mój widok i to zaniepokoiło. Wydaje się cieplejsza, choć nie dziw bo w piernatach leżała. Mam już wypaczone spojrzenie na kota wg TZ.

Zuza i Robak wepchnęli się mi na kolana.Zuza mi się nie podoba. TŻ mnie okiem zmierzył mało życzliwym... :mrgreen:

Dopiero co napisałaś u mnie:

"Nie dociekaj co i jak. Niecha tak zostanie.Niech jedzą ,wariują i wsio ma być ok.
Rozplącz ten supeł strachu bo ni da rady z tym funkcjonować :wink: ale oka nie spuszczaj. 8O "

Asiula Ty też tak spróbuj ......

kciuki za futerka :ok: :ok: :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pon paź 29, 2012 9:41 Re: OTW7-Żuk[*]Komu maleńtasa...a nawet 4 ? foty s.63

Cudności i maleństwa i Marysia :ok: Jestem ponownie, już wróciłam do domu :) Coś mi się ostatnio myli - nie pamiętam w jakim są wieku i które to które :oops:
Za Was i za Wszystkie Koteczki :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon paź 29, 2012 10:59 Re: OTW7-Żuk[*]Komu maleńtasa...a nawet 4 ? foty s.63

Ewuś, to są ostatnie maluszki urodzone coś kole 20 września. Janusz je od siebie z pracy przytargał.Tam Marysia sobie obrała wory z granulatem na posłanie.W zimnym magazynie.
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 29, 2012 11:09 Re: OTW7-Żuk[*]Komu maleńtasa...a nawet 4 ? foty s.63

Dziękuję - pamiętam początek tej historii tylko umknęła mi data urodzenia. Nie rozróżniam która to Masza Zuza Robak i dwa pozostałe :oops: Ile teraz ważą?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon paź 29, 2012 11:27 Re: OTW7-Żuk[*]Komu maleńtasa...a nawet 4 ? foty s.63

Zuza i Robak to około 4 m-czne burasy.Razem z burym Żwirkiem co jest w tym samym wieku tworzą Klan Burasiątek.
Dzieciaki malusie to rude Masza i Misza, szyleczka to Mała Mi a czarny to Miś.Mama to Marynia.
Nie dziwię się,ze gubisz się.Troszke tego jest.
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 29, 2012 21:05 Re: OTW7-Żuk[*]Komu maleńtasa...a nawet 4 ? foty s.63

Boże Koci widzisz mą mordęgę i nie zsyłasz mi aureoli,coby mi dodała otuchy. Nie koisz nerwów ambrozją i innymi delicjami.Nie robisz mej ręki bystrzejszej a kompa szybszego.Karzesz mnie mułem co to na klawisze nie reaguje i myszki nie boi. Wszak ja twórczości pożytecznej się poświęcam zamiast piwo pić i film oglądać. Obiadu nawet nie podałam umęczonemu TZ-towi.
......
Ogłoszenia klepię :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 29, 2012 21:06 Re: OTW7-Żuk[*]Komu maleńtasa...a nawet 4 ? foty s.63

Aureola by się odbijała w monitorze powodując dodatkowe umęczenie wzroku :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon paź 29, 2012 21:09 Re: OTW7-Żuk[*]Komu maleńtasa...a nawet 4 ? foty s.63

OKI pisze:Aureola by się odbijała w monitorze powodując dodatkowe umęczenie wzroku :mrgreen:

Mam ekran przeciw świetlny. :mrgreen: co to światła nie odbija :idea:
Ale mnie zaraz odbije jak tak mulić będzie. :?
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 29, 2012 21:11 Re: OTW7-Żuk[*]Komu maleńtasa...a nawet 4 ? foty s.63

ASK@ pisze:
OKI pisze:Aureola by się odbijała w monitorze powodując dodatkowe umęczenie wzroku :mrgreen:

Współczuję, mój też muli :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon paź 29, 2012 21:14 Re: OTW7-Żuk[*]Komu maleńtasa...a nawet 4 ? foty s.63

OKI pisze:
ASK@ pisze:

Współczuję, mój też muli :?

Zbiorowy sabotaż :roll:

Robię wypad bo czasu i nerwów szkoda. Nawet nie loguje tam gdzie powinno. Cholera jasna.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]