Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jak to dobrze, że wzięłaś ich obojeDiscordia pisze:No bo jak on taki dziki, i jeszcze mu siostre zabiora, to juz zupelnie.
Ciastek chce sie bawic. Wisi nad kociakiem polke wyzej na drapaku i paca lapka. Albo robi tak samo na schodach, bo kociaki wciskaja sie pod schody. Kociaki jeszcze zbyt zesteresowane zeby sie wyluzowac i bawic, ale grzecznie sie stukaja noskami.
Edit: Mam wrazenie, ze przytlacza je metraz. Tinka eksploruje z ogonkiem w gorze, po takim kocie widac ze gdzies bylo nieposprzatane, bo z wasa zwisa klebek kurzu, a Olusiowy "zszarzala" brodka. Po penym czasie zaczyna plakac - nawolywac, jakby sie zgubila po czym Olek jej odpowiada i do niej przybiega. Juz ze trzy razy tak bylo od mojego ostatniego posta.
O, tak... Tinka to prawdziwy miskowy potwór... Oluś je... Cudnie!Discordia pisze:Widze ze trafil swoj na swego. U mnie to do Ciastka naleza wszystkie miski, jak tylko morgan sie na chwile odwroci, to Ciastek juz w jego misce siedzi. A tutaj Tinka przegonila Ciastka od porcji Morgana. Swojej nie skonczyla, a Ciastucha odepchnela. I dobrze, jej troche cialka nie zaszkodzi, a jemu nie zaszkodzi jak mu ubedzie. Olus na posilek sie nie zameldowal. A nie, w tej chwili uslyszalam mlaskanie przy misce Tinki, kiedy ona buszowala przy misce Morgana, a oba duze mam na oku.
ASK@ pisze:Haniu, a może kokcydia mają?
Moze lamblie? One strasznie niszczą "włoski" w jelitach i koty mają problemy.
Robione kupale mieli?
Strasznie sie martwię o te dwa czarnuszki.Szczególnie o nie.
U Żunia Stoperol/Stoperan pomagał podawany 1 dziennie.
Czym miałabyś urazić?...saintpaulia pisze:jak wygląda niedocukrzenie, lub hiperglikemia u psa?
hanelka pisze:Kurduple na mój widok wrzeszczą: mama! mama!Broszka pisze:Kurduple fajnie wyszły na fotkach![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 25 gości