Fundacja JOKOT - odczuwamy niedobór kierowców!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 27, 2012 17:00 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

W niedzielę jak tylko Czesia oporządze u weta ,będe z ciepłymi rzeczami na Gersona ,
od której godziny Piotrek będzie na miejscu ?jak starczy mi energi pomogę przy listwach.

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob paź 27, 2012 17:27 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

jopop pisze:......
UWAGA! należy mieć ze sobą CIEPŁY STRÓJ ROBOCZY! Tam jest już naprawdę zimno!

Eee tam :wink: Ja tam chodzę w t-shircie :mrgreen:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Sob paź 27, 2012 17:42 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

piotr568 pisze:
jopop pisze:......
UWAGA! należy mieć ze sobą CIEPŁY STRÓJ ROBOCZY! Tam jest już naprawdę zimno!

Eee tam :wink: Ja tam chodzę w t-shircie :mrgreen:

Mów za siebie, ja w dwóch bluzach dresowych :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob paź 27, 2012 18:11 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

dzięki za oporządzenie dziś futer!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Nie paź 28, 2012 18:43 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

jopop pisze:
Byłoby dobrze jakby codziennie czy prawie codziennie wieczorem znalazł się też ktoś, kto oporządzi koty. sqpien tam prawie zawsze jest, ale jeśli zajmuje się futrami - to nie może w tym czasie stawiać komina. Nie chcę też całej opieki nad kotami zwalać na Piotra568, bo on ma też inne zadania, głównie łapaniowe.

Po prostu potrzebujemy Waszej pomocy.

Wstępnie zapowiadam się na wtorek środę i czwartek razem z Justyną więc na pewno spokojnie możemy koty oporządzić no i jak będziemy na dłużej to pewnie dokończyć wiercenia kątowników i co tam jeszcze będzie trzeba. Na 100% potwierdzę jutro ze Sqpien-iem i dam tutaj info

Artee

Od: Pt sty 27, 2012 8:56

Post » Pon paź 29, 2012 9:51 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

[/quote]

Wstępnie zapowiadam się na wtorek środę i czwartek razem z Justyną więc na pewno spokojnie możemy koty oporządzić no i jak będziemy na dłużej to pewnie dokończyć wiercenia kątowników i co tam jeszcze będzie trzeba. Na 100% potwierdzę jutro ze Sqpien-iem i dam tutaj info[/quote]

To zapraszam, trochę zimno się zrobiło ale jakieś patenty na dogrzanie wymyślę, bo nam chłodziwo na wiertle zamarznie...
Ukłony
Sqpien
SP5VJS
SP-0330-Wa

sqpien

Od: Sob paź 16, 2010 17:31

Post » Pon paź 29, 2012 11:14 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

iwona66 pisze:dowiem się czy ja jeszcze mogę skorzystać z talonów i ewentualnie ile szt.
ale co z przetrzymaniem ,bo zimno ,ja odpadam ,zajete wszystkie poziomy ,
ale klatki mam .

Z przetrzymaniem będę zaraz myślała, może znajoma się poświęci, ale potrzebne byłyby klateczki
No i transport, ja moim autem na razie nic nie zdziałam.
Mam obiecane dwa talony!!! Tylko trzeba zacząć łapać!!!!
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pon paź 29, 2012 11:14 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

OKI pisze:Jutro-pojutrze wypuszczam kotkę po sterylce, będę miała jedną wolną klatkę do przetrzymania po sterylce.
No dobra, jak się zawezmę, to będę miała dwie klatki :roll:

Akurat na dwa talony? :D
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Pon paź 29, 2012 11:18 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

tajdzi pisze:
iwona66 pisze:dowiem się czy ja jeszcze mogę skorzystać z talonów i ewentualnie ile szt.
ale co z przetrzymaniem ,bo zimno ,ja odpadam ,zajete wszystkie poziomy ,
ale klatki mam .

Z przetrzymaniem będę zaraz myślała, może znajoma się poświęci, ale potrzebne byłyby klateczki
No i transport, ja moim autem na razie nic nie zdziałam.
Mam obiecane dwa talony!!! Tylko trzeba zacząć łapać!!!!

Klatki mam ,talonów brak :|

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon paź 29, 2012 11:19 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

tajdzi pisze:
OKI pisze:Jutro-pojutrze wypuszczam kotkę po sterylce, będę miała jedną wolną klatkę do przetrzymania po sterylce.

Poprawka - na jeden.
Wczoraj dostałam info o kocie w piwnicy - płeć i stan nieustalony, ale może tam zostać tylko do weekendu. Jeśli to będzie kotka, to niestety jedną klatkę zajmie :?
Chyba że koty zgodne, bo jedna klatka jest olbrzymia i spokojnie dwa koty mogą się w niej przewaletować. Byle się nie pozabijały :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon paź 29, 2012 11:28 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

OKI pisze:
tajdzi pisze:

Poprawka - na jeden.
Wczoraj dostałam info o kocie w piwnicy - płeć i stan nieustalony, ale może tam zostać tylko do weekendu. Jeśli to będzie kotka, to niestety jedną klatkę zajmie :?
Chyba że koty zgodne, bo jedna klatka jest olbrzymia i spokojnie dwa koty mogą się w niej przewaletować. Byle się nie pozabijały :roll:

lepiej nie, bo ja nie znam tych kotów ani tego miejsca, chyba że złapie się mama z podrostkiem...

Ja dwa talony mam obiecane, jedno miejsce u OKI, szukam drugiego miejsca...

Jopop, kiedy u was będzie bezpiecznie ciachać?
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Pon paź 29, 2012 19:25 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Tajdzi, pewnie jakoś za tydzień :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon paź 29, 2012 19:42 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Do tej pory nic nie zachorowało, ale dla pewności jeszcze kilka dni czekamy ze sterylkami tego co już tam siedzi - potem one muszą odczekać swoje i po ich wypuszczeniu będzie odkażanie kolejne. Więc obstawiam jeszcze ok. 10 dni. Dam znać jak będą możliwe łapanki znów.
Obrazek

jopop

Post » Pon paź 29, 2012 21:32 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Potrzebuję ochotnika do listew podtynkowych na JUTRO LUB ŚRODĘ od 17-ej. Nie musi nic umieć ani być silny. Tylko się ciepło ubrać.

KONIECZNIE.
Obrazek

jopop

Post » Wto paź 30, 2012 12:51 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

jopop pisze:Potrzebuję ochotnika do listew podtynkowych na JUTRO LUB ŚRODĘ od 17-ej. Nie musi nic umieć ani być silny. Tylko się ciepło ubrać.

KONIECZNIE.

Asia, nasza trójka dziś będzie...coś zdziałamy. :)

Artee

Od: Pt sty 27, 2012 8:56

[poprzednia][następna]