Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:......
UWAGA! należy mieć ze sobą CIEPŁY STRÓJ ROBOCZY! Tam jest już naprawdę zimno!
piotr568 pisze:jopop pisze:......
UWAGA! należy mieć ze sobą CIEPŁY STRÓJ ROBOCZY! Tam jest już naprawdę zimno!
Eee tamJa tam chodzę w t-shircie
jopop pisze:
Byłoby dobrze jakby codziennie czy prawie codziennie wieczorem znalazł się też ktoś, kto oporządzi koty. sqpien tam prawie zawsze jest, ale jeśli zajmuje się futrami - to nie może w tym czasie stawiać komina. Nie chcę też całej opieki nad kotami zwalać na Piotra568, bo on ma też inne zadania, głównie łapaniowe.
Po prostu potrzebujemy Waszej pomocy.
iwona66 pisze:dowiem się czy ja jeszcze mogę skorzystać z talonów i ewentualnie ile szt.
ale co z przetrzymaniem ,bo zimno ,ja odpadam ,zajete wszystkie poziomy ,
ale klatki mam .
OKI pisze:Jutro-pojutrze wypuszczam kotkę po sterylce, będę miała jedną wolną klatkę do przetrzymania po sterylce.
No dobra, jak się zawezmę, to będę miała dwie klatki
tajdzi pisze:iwona66 pisze:dowiem się czy ja jeszcze mogę skorzystać z talonów i ewentualnie ile szt.
ale co z przetrzymaniem ,bo zimno ,ja odpadam ,zajete wszystkie poziomy ,
ale klatki mam .
Z przetrzymaniem będę zaraz myślała, może znajoma się poświęci, ale potrzebne byłyby klateczki
No i transport, ja moim autem na razie nic nie zdziałam.
Mam obiecane dwa talony!!! Tylko trzeba zacząć łapać!!!!
tajdzi pisze:OKI pisze:Jutro-pojutrze wypuszczam kotkę po sterylce, będę miała jedną wolną klatkę do przetrzymania po sterylce.
Akurat na dwa talony?
OKI pisze:tajdzi pisze:OKI pisze:Jutro-pojutrze wypuszczam kotkę po sterylce, będę miała jedną wolną klatkę do przetrzymania po sterylce.
Akurat na dwa talony?
Poprawka - na jeden.
Wczoraj dostałam info o kocie w piwnicy - płeć i stan nieustalony, ale może tam zostać tylko do weekendu. Jeśli to będzie kotka, to niestety jedną klatkę zajmie![]()
Chyba że koty zgodne, bo jedna klatka jest olbrzymia i spokojnie dwa koty mogą się w niej przewaletować. Byle się nie pozabijały
jopop pisze:Potrzebuję ochotnika do listew podtynkowych na JUTRO LUB ŚRODĘ od 17-ej. Nie musi nic umieć ani być silny. Tylko się ciepło ubrać.
KONIECZNIE.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], indestructibleperson, jackthecat, puszatek i 186 gości