Kubiś już dyszy
Moderator: Estraven
Iza_ pisze:Mordujemy zabawa kotecki przed spaniem. Jutro mamy spać o godzinę dłużej a kociska budzą się o 5:10
![]()
Kubiś już dyszy

Danusia pisze:Iza_ pisze:Mordujemy zabawa kotecki przed spaniem. Jutro mamy spać o godzinę dłużej a kociska budzą się o 5:10
![]()
Kubiś już dyszy
moje wstały razem ze mną , czyli o 9. 30 nowego czasu![]()
dzieńdoberek![]()
joszko89 pisze:No godzina dłużej, a przecież koty o stałej porze chcą jeść![]()
Prince czasem spogląda na zegarek, ale wątpię by chodziło o sprawdzenie dokładnej godziny![]()
Czym się bawicie, że taka zadyszka łapie kociaste?
kotx2 pisze:Jestem i ja ...z nastawieniem ,że wszystko jest do doopy![]()
Iza_ pisze:Suche maja w miseczce niech wtykają a jak nie w miseczce to w piramidce do wyłowienia![]()
a czym się bawimy oglądałaś kiedyś "Kot z piekła rodem" tam facet ma taką wędkę patyk metalowy składany a zakonczony piórkami jak się majta wędką to koty szaleją . Ja ją kupiłam w zooplusie
Rozalij pisze:Iza_ pisze:Suche maja w miseczce niech wtykają a jak nie w miseczce to w piramidce do wyłowienia![]()
a czym się bawimy oglądałaś kiedyś "Kot z piekła rodem" tam facet ma taką wędkę patyk metalowy składany a zakonczony piórkami jak się majta wędką to koty szaleją . Ja ją kupiłam w zooplusie
Przecież wiesz, że koty nie są zbyt dobre w podduszaniu ludzi, ale to nie przeszkadza im próbować...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, Paula05 i 16 gości