Z tego miejsca chciałabym jeszcze raz podziękować Adzi za ogłoszenie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jakkolwiek pisze:Czarny kocurek jutro będzie miał dom!Bardzo miła kobietka zadzwoniła dziś, domek niewychodzony, kocurek będzie wykastrowany, decyzja przemyślana. Ogromnie się cieszę!
Jutro idę na polowanie.
kotika pisze:Świetnie.![]()
A co z łapanką na sterylkę ?
Goyka pisze:Skoro marmurka to dziewuszka to moze nadawalaby się dla smarti na dt, szkoda ich trzeba je szybko rozdac po domach bo zimno jak diabli!! Moglabys ja zlapac do lazienki i kombinowalibysmy transport jeśli to oczywiscie aktualne
jakkolwiek pisze:Czarny kocurek jutro będzie miał dom!Bardzo miła kobietka zadzwoniła dziś, domek niewychodzony, kocurek będzie wykastrowany, decyzja przemyślana. Ogromnie się cieszę!
Jutro idę na polowanie.
adzi pisze:
Te starsze, bracia dymnego też. Rozmawiałam dziś z jakkolwiek i wiem , że Dymny jest nakołdrowym traktorkiem![]()
smarti pisze:Adzi-nie świruj-nie wolno się wieszać![]()
![]()
Czy marmurka to ta na fotce z białym? o ta ?
mam jeden warunek-oby nie agresywna jak Skórki od Adzi bo u mnie pójdzie na "stracenie"-nie potrafię konstruktywnie zajmować się dzikunkami.
Jesli miziasta to prosze bardzo-zrobimy z niej piękną parkę z czarnym albo z krówkiem.
Jesli macie dzikunki z załzawionym oczkami to kupcie sobie lizynę w tabl. (dla kulturystów). rozgniata się tabletkę i miesza do żarcia w proporcji 1 tabl 100mg na 20 kotów lub 60 kociaków-tak przez miesiąc-przerwa i znowu. Jest bez smaku.
u mnie kociaki na tym jada i zero chorych oczy-lizyna uszkadza jądro komórkowe herpes wirusa.
smarti pisze:ok, to ją dawaj![]()
jeśli okaże się dziką cholerą to ją odwioze do Adzi
smarti pisze:ok, jeśli burania to nietypowa,niech będziea odważna jest? bo moje kocurki to świrusy
smarti pisze:] jeśli okaże się dziką cholerą to ją odwioze do Adzi![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości