właśnie prąd włączyli, zrobiłam sobie frytki czwarty dzień pod rząd
Charlie piekli się aby wyjść ale jestem nieugięta
Moderator: Estraven
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:ale mam pytanie z innej beczki-czy ktoś może mi udzielić konstruktywnej rady?
Dwaj bracia urodzeni na przełomie marca i kwietnia, jeden z nich wykastrowany,drugi jeszcze nie.
Niemal od początku życia u mnie i załatwiający się pięknie do kuwetki.
od ok 3 miesięcy w 2 pokojach o pow łącznej ok 50 m.kw. z innymi trzema chłopakami w wieku do półtora roku-wspólnie wariują, nie ma między nimi konfliktów.
zadnych zmian w otoczeniu,codzienny ustalony rytm.
ilość kuwet w pomieszczeniu-8 sztuk, odpowiedniej wielkości,porozstawiane w trzech miejscach, codziennie wybierane, ok 2x w tyg wymieniane i myte, większość z peletem ale 1 z benkiem i 1 z silikonem oraz 1 z gazetą.
ok kilkunastu dni prawie codziennie kupa ląduje w pustym czystym zlewozmywaku-dziś były razem 4(dwie rano sprzątnęłam,dwie teraz)-kupy te są z zlewie mimo że kilka kuwet jest w tym samym czasie do dyspozycji czystych,bez kupy.
no bo pytam się ( retorycznie ) -kto zechce dać domek takim obfajdańcom ??... nawet jeśli nieprzeciętnej urody..![]()
czy ktoś mi pomoże?...bo zaczynam mieć zabójcze myśli![]()
... i mocuj się tu kobito sama z życiem .. zawsze ma farta-jak coś trzeba zrobić to akuret go nie ma
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
)
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Botwinka pisze:W każdym razie plan jest taki, że teraz chłopaki dostają Taste przez rok i jeśli ich stan zdrowia będzie bez zarzutów to spróbujemy z Barfem

to samo Plastuś-8 lat, więc ten RC nie jest chyba znowu taki zły-nie ma co go demonizować.
) i bach! Ryszard 6kg Sznyc 9kg.
W tym samym czasie jakoś była sprawa z Pasztecikiem, którą śledziłam i obiecałam sobie, że chłopaki tej historii nie powtórzą. Dlatego dostały dietę po 60g dziennie i koniec. Schudli obaj po kilogramie i od tego czasu jadły różne zamawiane z netu RC albo sterilised albo orala albo indoor zawsze ok 80g na łebka i trzymają się tych swoich 5 i 8 kg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Miltondum, puszatek, włóczka i 64 gości