Teoś,Sara,Ori ze Sz-na-szukają kochajacych domów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 26, 2012 18:39 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Ale kociąt było 4, a to są trzy.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pt paź 26, 2012 19:02 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

olafen pisze:Ale kociąt było 4, a to są trzy.

Było 4 ale dla jednej siostry Mamby Ewik85 znalazła domek. Ona też była cała czarna. Natomiast ten biały w łatki nie wiem co z nim się stało, nie ma śladu aby coś złego. Bo to jest ślepa uliczka wewnątrz osiedlowa, nie było żadnego śladu aby przejechał go samochód. Na pewno ma teraz ciepełko i kochanych opiekunów. Malutka znalazła wspaniały domek, jest tam dwoje dzieci w wieku 12, 13 lat i są nią zachwyceni, że taka czyściutka trafiła do nich. Ja ją wzięłam dzień wcześniej i wykąpałam w Pusi szamponie z kocimiętką więc im ładnie pachniała. Ma tam bardzo dobrze, przede wszystkim wyjątkowo oswojona była, te też takie są, szczególnie Pingwinek. :lol:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pt paź 26, 2012 19:04 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

No właśnie o tą czarną siostrę Mamby mi chodziło, bo się zastanawiałam co z tym czwartym kociatekiem:)

A co z Kiciunią, tak mało o niej a ona tam została?

olafen

Post » Pt paź 26, 2012 19:18 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

olafen pisze:No właśnie o tą czarną siostrę Mamby mi chodziło, bo się zastanawiałam co z tym czwartym kociatekiem:)

A co z Kiciunią, tak mało o niej a ona tam została?

Tak, Kiciunia jest na tym parkingu dalej. Ja znalazłam w śmietniku takie sztuczne futro i wyłożyliśmy jej w tej części zadaszonej po tym rozebranym budynku. Dzisiaj jak wracałam do domu a było to przed godziną 18-tą to ona była wysoko na murze pod gołym niebem i znowu było mi przykro. Dlaczego nie wtuli się w to futro. Ma też tam ocieplony domek a siedzi na zewnątrz. Ją też bym chciała zabrać tylko musi chociaż jeden bezdomniaczek mieć swój domek i wtedy jak się oczywiście uda ją złapać, to wezmę ją do siebie. Ona jest dominująca, z Sisulką chyba się nie zgodzi, z parkingu wszystkie koty przegania. Sisi już coraz lepiej toleruje te małe kociaczki, może bardziej się do nich przyzwyczai, ale jak wychodzę to zamykam je w oddzielnym pokoju. Potem to miejsce zajmie Kiciunia oddzielnie od innych kotków. Boję się też o Pusię, ona jest taka delikatna a Kiciunia wobec innych kotków jest zaborcza. Ponadto Kiciunia tam się urodziła i znacznie lepiej znosi te niedogodności, natomiast maluszki są młodsze i oswojone, po prostu wyrzucone z ciepełka na zimno. Będę jej też szukać domku. :D
Obrazek

jasia0245

Post » Pt paź 26, 2012 19:25 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Citka też jest zaborcza. Czasami sierść leci, ale zawsze przy mnie, dziwnie, gdy mnie nie ma, jest ok. Jakoś kotki dostają odwagę dopiero przy mnie :lol:

olafen

Post » Sob paź 27, 2012 18:56 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Oruś i Sarcia

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

olafen

Post » Sob paź 27, 2012 19:05 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Ufokoty wylądowały na drapaku :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob paź 27, 2012 19:07 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

No, oczy się im tak świecą a Oruś potrafi czasami taką minę walnąć i to oko jedno inaczej zabarwione wygląda jak faktycznie ufo :)

olafen

Post » Sob paź 27, 2012 19:41 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

olafen pisze:No, oczy się im tak świecą a Oruś potrafi czasami taką minę walnąć i to oko jedno inaczej zabarwione wygląda jak faktycznie ufo :)

Moje krasnoludki mają jeszcze takie malutkie pyszczki i oczęta też są takie małe. Śliczne kocięta, zdjęcia super. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Sob paź 27, 2012 19:42 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Ale ładny i duży drapaczek kotki mają. Citka chyba na samą górę nie wejdzie.
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Sob paź 27, 2012 21:43 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Drapaczek dostałam :) Ale jakoś nie bardzo cieszy się powodzeniem. Gdy Mati i Klemensik byli u mnie, to oni go obskakiwali i na nim spali, a Oruś i Sarcia - tak sobie.
O Citce nie ma mowy, nie wdrapie się.

olafen

Post » Sob paź 27, 2012 23:04 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

olafen pisze:Obrazek

Aksamit ze srebrem :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Nie paź 28, 2012 16:48 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Oruś i Sara to prawdziwe miziaki. Sara trochę nieśmiała, ona lubi być głaskana, gdy inne koty nie widzą. W nocy przytula się całą sobą, i znów wylizuje mi policzki i nos i ręce. Dba o moją higienę, gdybym ja sama ewentualnie zapomniała.

Oruś kładzie mi się w ciągu dnia centralnie na kolana i koniec, sam z nich praktycznie nie zejdzie. W nocy śpi obok mnie, tak blisko, aby czuć mój oddech.

Tych dwóch kotów nie da się nie kochać. Są wyjątkowe.

Do tego mają przepiękną sierść - aksamitną, delikatną i błyszczącą. Do tego kolory są bardzo wyraziste.

olafen

Post » Sob lis 03, 2012 11:55 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

A co tutaj tak cicho?? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Pozdrawiamy w sobotę. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Sob lis 03, 2012 13:21 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Kiedy najwcześniej można kastrować kocurki, ile powinien kocurek mieć miesięcy? :roll:
Możliwe, że Pingwinek znalazłby nowy domek u mojej znajomej, ale chciałabym aby oni nie ponosili tych kosztów. Nawet jak go wezmą wcześniej to i tak na swój koszt go wykastruję. Byłby to domek dla Pingwinka moich marzeń. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: On teraz skończył 5 miesięcy.
Obrazek

jasia0245

[poprzednia][następna]