Cekin ze złamaną łapka...ofiara wetów partaczy...znów operac

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 07, 2012 11:08 Re: UWAGA-WET Z SOSNOWCA- DR.GOLBA,ABAKUS,..NACIĄGACZ I PART

dzieki:)
agula76

Post » Pt paź 26, 2012 21:30 Re: UWAGA-WET Z SOSNOWCA- DR.GOLBA,ABAKUS,..NACIĄGACZ I PART

i tak zaczęła sie moja droga pełna checi pomocy potrzebującym kociakom:)
agula76

Post » Wto lis 13, 2012 18:20 Re: UWAGA-WET Z SOSNOWCA- DR.GOLBA,ABAKUS,..NACIĄGACZ I PART

CEKINEK WAS POZDRAWIA :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek,Obrazek

JESTEM JUZ ZDROWY I UWIELBIAM PUDEŁKA:)
agula76

Post » Czw mar 21, 2013 18:21 Re: UWAGA-WET Z SOSNOWCA- DR.GOLBA,ABAKUS,..NACIĄGACZ I PART

Watek Cekina odżywa:(...

Cekin 2 kwietnia bedzie mial znów operowaną łapke:(...drut, który pan drugi dr kazał pozostawic w łapce musi byc natychmiast usuniety:(...i znów potrzebne kciuki
agula76

Post » Czw mar 21, 2013 21:39 Re: Cekin ze złamaną łapka...ofiara wetów partaczy...znów op

:ok: :ok: za operację - na pewno będzie dobrze :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw mar 21, 2013 22:46 Re: Cekin ze złamaną łapka...ofiara wetów partaczy...znów op

Aga :ok: jestem i ja
jo.anna

Post » Pt mar 22, 2013 1:30 Re: Cekin ze złamaną łapka...ofiara wetów partaczy...znów op

Agula, przed chwilą skończyłam czytać wątek Cekinka i lekko mnie zatkało. Jak lwica walczyłaś o zdrowie kotai to bez domowego wsparcia :evil: . Chociaż nie - Łatek stał murem przy swoim przyjacielu i przy Tobie. Ta kocia miłość, przyjaźń wzruszyła mnie do łez. Ludzie powinni się od zwierzaków uczyć. Jak widać razem stanowiliście tandem nie do pokonania :) :ok:
Teraz przed Cekinkiem kolejna operacja - oby już ostania, a potem szczęśliwe, pozbawione bólu życie.
Za operację :ok: Będzie dobrze. MUSI być dobrze.

Co zaś do weta... Kiedy czytałam o tym partaczu to włos mi się jeżył, włączał agresor i wyłaziła ze mnie bestia. Gdybym była człowiekiem źle wychowanym, to bym powiedziała że takiego "speca" należałoby wykastrować bez znieczulenia, aby się nie mnożył ród takich jak on. Jeżeli Ci się udało dobrać mu do doopy, to bardzo dobrze - inne zwierzaki mają szansę uniknąć losu Cekinka.

Cekinek, Łatek super kocurki :ok:
I dla Ciebie :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pt mar 22, 2013 9:40 Re: Cekin ze złamaną łapka...ofiara wetów partaczy...znów op

:oops: :oops: :oops:

a do ,,teamu ''dołączyla jeszcze Tosia .... :1luvu:
agula76

Post » Sob mar 23, 2013 10:50 Re: Cekin ze złamaną łapka...ofiara wetów partaczy...znów op

Jakie piękne :kotek: :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pon maja 20, 2013 9:38 Re: Cekin ze złamaną łapka...ofiara wetów partaczy...znów op

dziś operacja łapki Cekina

o tyle trudna ze druty zrosły się z koscia ....koniecznie trzeba je wyjac...mam nadzieje ze nie wrócimy do tego co było :oops:
agula76

Post » Pon maja 20, 2013 9:42 Re: Cekin ze złamaną łapka...ofiara wetów partaczy...znów op

Trzymam kciuki za dzisiejszą "tremę" :)

Alyss

Od: Czw wrz 06, 2012 19:01

Post » Pon maja 20, 2013 9:53 Re: Cekin ze złamaną łapka...ofiara wetów partaczy...znów op

:ok: :ok: za Cekina :ok: :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon maja 20, 2013 10:21 Re: Cekin ze złamaną łapka...ofiara wetów partaczy...znów op

Aga, będzie dobrze :ok:
jo.anna

[poprzednia][następna]