Frodo wrócił z adopcji 2RAZY. Do trzech razy sztuka?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 24, 2012 22:00 Re: Ledwo żywe kociaki - Frodo wrócił z adopcji - DRUGI RAZ

Frodo pozdrawia wszystkie fanki, jeśli jakieś tu jeszcze zaglądają. Urósł bardzo, długonogi jak gazel ;)

Obrazek

Nie przepada za ludźmi w dalszym ciągu, ale jest postęp - daje się dotykać, choć nie jest zachwycony...

Obrazek

Trzeba chłopaka jak najszybciej wykastrować - ktoś chętny się dołożyć...? A w dt pojawiła się kolejna chory kociak :cry: :cry: Help, help, help :placz:

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Nie lip 22, 2012 13:16 Re: Frodo wrócił z adopcji DWA RAZY - Zbiera na KASTRACJĘ

Frodo wykastrowany, ale dalej taki dziki dzik.

Obrazek

Obrazek

zerduszko

Post » Pon paź 15, 2012 10:20 Re: Frodo wrócił z adopcji DWA RAZY - Zbiera na KASTRACJĘ

Pilnie szukamy tymczasu dla Froda Kot ma czas do końca tygodnia. Potrzebuje kogoś znającego się na psychice kociej, kto pomógłby mu się otworzyć :roll:

zerduszko

Post » Pon paź 15, 2012 20:09 Re: Frodo wrócił z adopcji 2RAZY. Traci DT-ma czas do niedzi

Wątek podczytuję cały czas :kotek:
Może Frodo taki ma charakter, że potrzebuje czasu na oswojenie... Są ludzie, którym takie wyzwanie niestraszne. Oby Frodo też na takich trafił :ok:
Może zmień tytuł, że potrzebujesz rady behawiorysty :?:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Pon paź 15, 2012 20:41 Re: Frodo wrócił z adopcji 2RAZY. Traci DT-ma czas do niedzi

key_west pisze:Wątek podczytuję cały czas :kotek:
Może Frodo taki ma charakter, że potrzebuje czasu na oswojenie... Są ludzie, którym takie wyzwanie niestraszne. Oby Frodo też na takich trafił :ok:
Może zmień tytuł, że potrzebujesz rady behawiorysty :?:

Ciesze się, że zaglądasz i się odezwałaś :ok:

Frodo w DT jest od lutego i jest gorszy niż był. Nie wiem czy więcej czasu mu pomoże. Rady mnie nie urządzają, bo ten kot nie jest u mnie, więc rad w życie wprowadzić nie mam szans. Moim zdaniem jedynym ratunkiem jest inny DT.

zerduszko

Post » Śro paź 17, 2012 22:18 Re: Frodo wrócił z adopcji 2RAZY. Traci DT-ma czas do niedzi

Kto zlituje się nad Frodem ?! :( :(

Maglis

Od: Sob paź 08, 2011 7:24

Post » Śro paź 17, 2012 23:37 Re: Frodo wrócił z adopcji 2RAZY. Traci DT-ma czas do niedzi

Frodo chyba coś podejrzewa, bo ma biegunkę :?

zerduszko

Post » Wto paź 23, 2012 16:47 Re: Frodo wrócił z adopcji 2RAZY. Traci DT-ma czas do niedzi

Frodo poszedł do adopcji - błagam trzymajcie kciuki żeby tym razem się udało!!!

zerduszko

Post » Wto paź 23, 2012 19:31 Re: Frodo wrócił z adopcji 2RAZY. Traci DT-ma czas do niedzi

:ok: ...

lenka*

Od: Wto lip 31, 2012 17:58

Post » Śro paź 24, 2012 22:38 Re: Frodo wrócił z adopcji 2RAZY. Do trzech razy sztuka?

Zmieniłam tytuł wątku - oby proroczy :ok:

zerduszko

Post » Pt paź 26, 2012 11:51 Re: Frodo wrócił z adopcji 2RAZY. Do trzech razy sztuka?

Frodo przeżywa przeprowadzkę, jak to bywa wystąpiły problemy z jedzeniem i załatwianiem się. Froduś - dasz radę!

zerduszko

Post » Pt paź 26, 2012 12:05 Re: Frodo wrócił z adopcji 2RAZY. Do trzech razy sztuka?

moze Frodo ma taki charakter,ze ludzi nie bardzo lubi.Mam kota (specjalnie go wzięłam),który wcale do mnie nie podchodzi,chyba,że ukraść mięso,ale wspaniale się odnajduje w domu,bo kocha inne koty i psa.Człowiek mu tylko do "opierunku"potrzebny :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt paź 26, 2012 12:17 Re: Frodo wrócił z adopcji 2RAZY. Do trzech razy sztuka?

BOZENAZWISNIEWA pisze:moze Frodo ma taki charakter,ze ludzi nie bardzo lubi.Mam kota (specjalnie go wzięłam),który wcale do mnie nie podchodzi,chyba,że ukraść mięso,ale wspaniale się odnajduje w domu,bo kocha inne koty i psa.Człowiek mu tylko do "opierunku"potrzebny :)

Niestety większość ludzi nie chce takich kotów, chcą mruczące traktorki. Moja kotka tez taka jest, jedynie w nocy przychodzi spać na mnie, ale ona się ludzi nie boi. A Frodo tak, syczy i się chowa pod łózko. Myśmy już wydali do adopcji kota bojącego się obcych, tam dano mu czas na aklimatyzację i jest ok. A w przypadku dwóch pierwszych adopcji Froda, tego czasu mu nie dano, bo tydzień to za mało dla takiego kota.

zerduszko

Post » Pt paź 26, 2012 13:12 Re: Frodo wrócił z adopcji 2RAZY. Do trzech razy sztuka?

tydzień 8O
jeden mój kot(teraz miziadło)siedział 2 miesiące pod łózkiem w sypialni,warczał,syczał itp...Abba białaczkowa jest ze mna ponad rok,czasem ja "smyrnę",ale ucieka i syczy na mnie.To jedyny najwiekszy problem,bo jest chora i nieobsługiwalna,ale w łózku spi chetnie i z reki je...Takie oddawanie kota niestety działa na niego gorzej,więc lepiej znalexc mu TEN JEDYNY SWIADOMY DOM,niz go tak w kółko zawracac,bo to się źle skończy. :(
Nasz najzdrowaszy,przepiekny kot ,miziadło kilka razy wracał z adopcji,zdecydowałam go juz zostawić,bo kazdy powrót kota z adopcji u nas kończy sie na "rozwalaniu"stada,walkach i sikaniu :roll:
Trzymam kciuki,zeby znalazł bezpieczny dom,najlepiej z innymi zwierzakami,gdzie nikt go na rece brał na siłe nie będzie. :(
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]