Wyobrażam sobie, jacy byliście przerażeni...wiewiur pisze:Dobrze, że nic złego się nie stało.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Naszej wyobraźni nie staje w takim przypadku. Nigdy nie wiadomo jak pies zareaguje. Cieszę się,że mała żyje. Musieliście bardzo to przeżyć.
Myszolandia pisze:![]()
![]()
nieźle,kurde szok
MaryLux pisze:O rany
wiewiur pisze:Dobrze, że nic złego się nie stało.
Bardzo Wam dziękuję, że tutaj ze mną byłyście! Tak, byłam bardzo przerażona ale suka już tuliła się do mnie…Wczoraj byłam i oglądałam to miejsce – Mąż w terenie mi pokazał jak to wyglądało.hanelka pisze:Wyobrażam sobie, jacy byliście przerażeni...
Mam nadzieję, że w chociaż w sobotę nie musiałaś iść do pracy…NITKA/KARINKA pisze: Pstryga zmienia ząbki, ma stan zapalny dziąseł i nie nadaje się do szczepienia. Waży 2880.
Po powrocie od weta przez dzień pilnowałam, ale Nane chyba ją w nocy( z soboty na niedzielę) wylizała i coś nie chce jeść już drugi dzień.![]()
NITKA/KARINKA pisze: Mam okropny katar( lejący, surowiczy) i nie wiem czy przeziębienie ( myłam okna) czy uczulenie na pleśń ( sprzątanie liści na cmentarzu).
Trzymam by zabieg był bezbolesny a rekonwalescencja szybka.
Bardzo dziękuję – bardzo się przydają!NITKA/KARINKA pisze:Trzymam![]()
![]()
NITKA/KARINKA pisze:Wszystkiego najlepszego Lisiczko !
NITKA/KARINKA pisze:Wszystkiego najlepszego Lisiczko !
Bardzo Wam dziękujemy za życzenia - ja i Czekoladowa Lisiczka !ASK@ pisze: i ja się do życzeń pcham! Wszystkiego naj...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości