Domek dla maluszka, sierść półdługa na CITO!!<Trójmiasto

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon paź 15, 2012 16:28 Re: Domek dla 2 maluszków, sierść półdługa na CITO!! <Trójmi

aga marczak pisze:Uwaga Szukają czarnego parter kot przejechany tel 504 ...195

że co?

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Pon paź 15, 2012 17:44 Re: Domek dla 2 maluszków, sierść półdługa na CITO!! <Trójmi

klauduska pisze:
aga marczak pisze:Uwaga Szukają czarnego parter kot przejechany tel 504 ...195

że co?

:ryk:
Chciałam napisać,że dzwonili do mnie w sprawie adopcji czarnego kociaka.Mieszkają na parterze i przejechano im kota.Telefon jak wyżej
tyle
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Czw paź 18, 2012 20:30 Re: Domek dla 2 maluszków, sierść półdługa na CITO!! <Trójmi

Komu czarnuszka
Potrzebne domki
Obrazek

aga marczak

Post » Czw paź 18, 2012 21:04 Re: Domek dla 2 maluszków, sierść półdługa na CITO!! <Trójmi

Dodam, że kociaczki są przesłodkie :) Oswojone, kochają człowieka, lubią być przytulane. Chłopak od razu wskakuje na kolana. Spragnione miłości, Dziewczynka spokojna, trochę wycofana, kocurek odważny :)
[Srebrna*14.08.2012]-Każdego dnia brak mi Ciebie*... [Felek*04.08.2012] [Filipek *17.08.2012] [Franuś *2011] [Kocur *2013] - Pamiętam o Was i tęsknię... [Chuda Lucunko...śpij słodko Kochanie...*06.02.2014]

madzik85

Od: Pon lut 20, 2012 10:33

Post » Nie paź 21, 2012 20:17 Re: Domek dla 2 maluszków, sierść półdługa na CITO!! <Trójmi

Ponawiam prośbę, TYMCZAS POTRZEBNY AŻ DO ADOPCJI!! tam gdzie przebywają aktualnie nie mogą zostać na dłużej, ja (obiektywnie patrząc) nie mam gdzie ich wziąć ani nie mogę tego zrobić :(
żal by strasznie było, gdyby znowu wylądowały na dworze, tym bardziej że jeden z nich jest domowym kociakiem wywalonym z domu :(
robię ogłoszenia, pomogę w znalezieniu im domku, tylko NIECH TE MALUSZKI MAJĄ BEZPIECZNY TYMCZASIK, BY TERMIN NAS NIE GONIŁ... Proszę... :roll:
[Srebrna*14.08.2012]-Każdego dnia brak mi Ciebie*... [Felek*04.08.2012] [Filipek *17.08.2012] [Franuś *2011] [Kocur *2013] - Pamiętam o Was i tęsknię... [Chuda Lucunko...śpij słodko Kochanie...*06.02.2014]

madzik85

Post » Wto paź 23, 2012 9:24 Re: Domek dla 2 maluszków, sierść półdługa na CITO!! <Trójmi

Kociaki trafiły do mnie na bardzo AWARYJNY tymczas. Może ktoś mógłby dać im DT na znalezienie domu.
Chłopak Grafi to przesłodki łobuz, a koteczka Tola, bardzo wychudzona i chora, jest leczona
i już niedługo będzie zdrowa. Ona też lubi kolanka i przytulanie. Komu dwa słodziaki ?
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro paź 24, 2012 20:45 Re: Domek dla 2 maluszków, sierść półdługa na CITO!! <Trójmi

A co jest Toli? Czy to coś poważnego? Jest prześliczna :1luvu: Czy ktoś zgłaszał się z domem dla malutkiej?

Ameba

Od: Śro paź 24, 2012 20:39

Post » Śro paź 24, 2012 23:10 Re: Domek dla 2 maluszków, sierść półdługa na CITO!! <Trójmi

Ameba pisze:A co jest Toli? Czy to coś poważnego? Jest prześliczna :1luvu: Czy ktoś zgłaszał się z domem dla malutkiej?

Z tego co na wstępie było wiadomo, to że ma koci katar. Domku nadal szukamy, choćby tymczasowego!! :roll:

madzik85

Post » Czw paź 25, 2012 9:28 Re: Domek dla 2 maluszków, sierść półdługa na CITO!! <Trójmi

A czy jest możliwość obejrzenia Toli na innych zdjęciach? Czy oddajecie te kotki tylko w dwupaku, czy osobno także?
Mocno myślę o Toli.

Ameba

Post » Czw paź 25, 2012 11:56 Re: Domek dla 2 maluszków, sierść półdługa na CITO!! <Trójmi

Ameba pisze:A czy jest możliwość obejrzenia Toli na innych zdjęciach? Czy oddajecie te kotki tylko w dwupaku, czy osobno także?
Mocno myślę o Toli.

Kotki raczej nie są biologicznym rodzeństwem, więc chętnie oddamy pojedynczo. Tym bardziej, że chłopak całą miłość próbował zaskarbić dla siebie i Tola od niego zwyczajnie obrywała. Tolcia jest troszkę nieśmiała, jakby nie miała odwagi prosić o uwagę, ale wzięta na ręce czy pogłaskana jest baaaaardzo wdzięczna i przytulaśna :-) Nieinwazyjna kicia. Z moim tymczasem Guciem, który od razu ją polubił bardzo chętnie się bawiła :-)

Więcej szczegółów myślę że udzieli kotika, u której maluszki przebywają, lecz już niestety dłużej być nie mogą :( ja też w miarę możliwości postaram się pomóc i odpowiedzieć na pytania ;)
ps. szkrabik jest naprawdę bardzo kochany i mądry, już po kilku godzinach była z nami "zintegrowana", nie bała się kontaktu z człowiekiem, sama ładnie jadła, od razu weszła ładnie do kuwetki.

ObrazekObrazekObrazekObrazek

takie fotki wygrzebałam jeszcze (kicia była u mnie jeden dzień...)

madzik85

Post » Czw paź 25, 2012 13:43 Re: Domek dla 2 maluszków, sierść półdługa na CITO!! <Trójmi

Bardzo chętnie wezmę do siebie na stałe maleńką.
Jeśli tylko jest zdrowa (na oko, wiem, że nie jest możliwe "prześwietlenie" i wróżenie z kota), w sensie, nie ma widocznych wad budowy czy coś (kk i inne fafluny wiem, że dadzą się wyleczyć). Mam uraz po jednym z moich kotów. Drugiego inwalidy bym nie wytrzymała. Psychicznie bym nie wytrzymała ich cierpienia. Piszę to, żeby być uczciwą, wiem, że macie wiele biednych i poranionych kotów i jakoś sobie radzicie. Podziwiam. No trudno - wstydzę się, ale ja nie dałabym rady.

Oferuję dom zakocony, kochający futra, ale wychodzący. Mieszkam w spokojnej okolicy. Duży ogród, z porządnym ogrodzeniem, przy spokojnej, mało uczęszczanej ulicy. Sami dorośli. Koty w ogrodzie są monitorowane i przed zmrokiem bez dyskusji i wyjątków zabierane do domu. Oczywiście w ciągu dnia siedzą w domu ile chcą i jak chcą. Pracuję w domu. Sterylka jak najbardziej. Wet i dobra karma także. Normalny koci dom.

I tu najgorsze - jestem z Warszawy :roll:

Ameba

Post » Czw paź 25, 2012 20:51 Re: Domek dla 2 maluszków, sierść półdługa na CITO!! <Trójmi

Ameba pisze:Bardzo chętnie wezmę do siebie na stałe maleńką.
Jeśli tylko jest zdrowa (na oko, wiem, że nie jest możliwe "prześwietlenie" i wróżenie z kota), w sensie, nie ma widocznych wad budowy czy coś (kk i inne fafluny wiem, że dadzą się wyleczyć). Mam uraz po jednym z moich kotów. Drugiego inwalidy bym nie wytrzymała. Psychicznie bym nie wytrzymała ich cierpienia. Piszę to, żeby być uczciwą, wiem, że macie wiele biednych i poranionych kotów i jakoś sobie radzicie. Podziwiam. No trudno - wstydzę się, ale ja nie dałabym rady.

Oferuję dom zakocony, kochający futra, ale wychodzący. Mieszkam w spokojnej okolicy. Duży ogród, z porządnym ogrodzeniem, przy spokojnej, mało uczęszczanej ulicy. Sami dorośli. Koty w ogrodzie są monitorowane i przed zmrokiem bez dyskusji i wyjątków zabierane do domu. Oczywiście w ciągu dnia siedzą w domu ile chcą i jak chcą. Pracuję w domu. Sterylka jak najbardziej. Wet i dobra karma także. Normalny koci dom.

I tu najgorsze - jestem z Warszawy :roll:

Ameba, rozmawiałam właśnie z forumową agą marczak. Jej mąż jeździ często do W-wy, więc z transportem nie będzie problemu. Szczegóły ustalimy, jak się dogadam z nią kiedy znowu będzie jechał.

madzik85

Post » Pt paź 26, 2012 8:09 Re: Domek dla 2 maluszków, sierść półdługa na CITO!! <Trójmi

Znam Agę. Jestem jej kocią krewną. Mam w domu siostrę jej koteczki Malinki - tę kudłatą malutką.
Agnieszko - pozdrawiam. (Mam inny nick, bo zapomniałam hasła i chciałam szybko :roll: )

Gdyby Mąż Agi mógł podwieźć mi Tolę, byłabym bardzo wdzięczna. Oby się udało.
Czekam na wiadomość.

Ameba

Post » Sob paź 27, 2012 11:35 Re: Domek dla 2 maluszków, sierść półdługa na CITO!! <Trójmi

Ameba pisze:Znam Agę. Jestem jej kocią krewną. Mam w domu siostrę jej koteczki Malinki - tę kudłatą malutką.
Agnieszko - pozdrawiam. (Mam inny nick, bo zapomniałam hasła i chciałam szybko :roll: )

Gdyby Mąż Agi mógł podwieźć mi Tolę, byłabym bardzo wdzięczna. Oby się udało.
Czekam na wiadomość.

Witaj :1luvu:
Tez zapomniałam hasła :ryk:
Cudownie,że weźmiesz malutką czarnuszkę :ok:
Mój Jacuś na pewno się zgodzi bo przecież już wie gdzie mieszkasz :wink:
Moja Malinka ma się super jest zdrowa ale szczuplusieńka nie tak jak inne moje damy po sterylce.No i jest też najcwańszą i najsprytniejszą koteczka na świecie.Jest też najpiękniejszą no wiadomo :lol:
Przesyłamy całuski Tobie i całej Twojej kociej rodzince :1luvu:
Obrazek

aga marczak

Post » Sob paź 27, 2012 12:54 Re: Domek dla 2 maluszków, sierść półdługa na CITO!! <Trójmi

Moja propozycja - stacja paliw Lotos przy ulicy Pułkowa róg Wóycickiego. Przy skręcie w Wóycickiego są światła, stacja jest tuż za światłami. To jest stacja bezpośrednio przy trasie z Gdańska. Widać z daleka.
Jeśli Mężowi nie pasuje, to ja się dostosuję.

Tu jest link do mapy - to tam gdzie ta zielona strzałka - nieco niżej.
http://maps.google.com/maps?q=52%C2%B01 ... 1&t=h&z=17

Ameba

[poprzednia][następna]