Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia_5000 pisze:Wczoraj z moorland robiłyśmy łapankę na Składowej i też pojawił się ten kocur.
To na pewno jest czyjś wychodzący. Mamy plan, żeby Go złapać i ciachnąć.
Tylko to może być trudne, bo On raczej nie jest zainteresowany jedzeniem, a raczej przeganianiem kotów.
kasia_5000 pisze:Trudno, jak się wypuszcza kota, trzeba liczyć się z tym, że wróci bez klejnotów
itaka pisze:[...]
Macie opis Filipa i jakieś ładne zdjęcia ??
Hollis pisze:Spóźniona relacja z PKP. Dzisiaj na łączce 7 kotów - standardowo czarne trio, Języczka (która przy mnie odmawia jedzenia), biało-czarny, biała i biało-bury.
Jeśli chodzi o graciarnię, to spotkała mnie niespodzianka - najpierw kręcił się obok niej biało-czarny kot (inny od tego na łączce, naturalnie), a potem sam za mną do graciarni wlazł, ale ulotnił się, kiedy zobaczył, że dopiero podaję do stołu
LunaKlara pisze:na PKP dziasiaj 3 czarnuszki /Jezyczka jadla z apetytem:)/, krowka, bialaska i dawno nie widziany bialo bury kot. W graciarni pustki w miskach tez.
Na Skladowej 12 kotow i jeden obcy...Pojawil sie nagle w trakcie jedzenia i pogonil dorosla krowke /wrzask/ wszystkie kociaki uciekly. Potem wrocily i dokonczyly jedzenie
Kot jest szaro bury, domowy z niebieska obrozka i pelnojajeczny ...
Kawaler:
http://imageshack.us/photo/my-images/44 ... 21678.jpg/
LunaKlara pisze:na PKP dziasiaj 3 czarnuszki /Jezyczka jadla z apetytem:)/, krowka, bialaska i dawno nie widziany bialo bury kot. W graciarni pustki w miskach tez.
Na Skladowej 12 kotow i jeden obcy...Pojawil sie nagle w trakcie jedzenia i pogonil dorosla krowke /wrzask/ wszystkie kociaki uciekly. Potem wrocily i dokonczyly jedzenie
Kot jest szaro bury, domowy z niebieska obrozka i pelnojajeczny ...
Kawaler:
http://imageshack.us/photo/my-images/44 ... 21678.jpg/
MartaK pisze:A jutro mamy wizytę przedadopcyjną u Toli, wysyłajcie dobre myśli...
paula_kropcia pisze:A gdzie można takie styropianowe kartony zdobyć? Musze spróbować zrobić jakieś budki i ustawić u mnie na osiedlu bo robotnicy wyrzucili te co stałyciekawa jestem czy koty wrócą w dawne miejsce jak się uspokoi czy się gdzieś rozeszły.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 280 gości