isabell36 pisze:ale biedy![]()
mam nadzieję że to nie pp![]()
![]()
to już teraz wiem, dla kogo będę dorzucała dyszkę lub dwie jak koleżanki będą zamawiały firanki
Dzięki Izuś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:ale biedy![]()
mam nadzieję że to nie pp![]()
![]()
to już teraz wiem, dla kogo będę dorzucała dyszkę lub dwie jak koleżanki będą zamawiały firanki
halinka1403 pisze:Aniu ,rokowania są takie pół,na półAle widac,że chcą żyć,walczą.Kotka jest mniejsza,ale trochę bardziej żwawa.dość ładnie zjadła.Natomiast martwi mnie kocurek,bo nie chce jeść.Liznął troszkę convalescenta,chrupek (podawanych przy chorobach gastrycznych)nawet nie powąchał.Normalnej karmy boję się dawać przy takiej biegunce.Przed chwilą u nich byłam,i też nic nie zjadł.Jak do wieczora nie zacznie jeść,będę go musiała nakarmić strzykawką.Złe jest to ,że ma nadżerki ,więc mu ciężko jeść.
Jeszcze nie widziałam takich chudziutkich kociakówSame kosteczki,obleczone skórą
![]()
Klatkę musiałam obtoczyć firanką,bo przez oczka klatki wychodziły,takie chudziutkie i malutkie.Ta niedzielna kotka ,którą przywiozła do mnie Jasdorka z Łodzi ma ok.dwa miesiące,a jest dużo większa i cięższa od Nich![]()
A co mi potrzebaModlitwy
Kciuków
Dodrych myśli
Najlepiej wszystkiego
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Aniu ,rokowania są takie pół,na półAle widac,że chcą żyć,walczą.Kotka jest mniejsza,ale trochę bardziej żwawa.dość ładnie zjadła.Natomiast martwi mnie kocurek,bo nie chce jeść.Liznął troszkę convalescenta,chrupek (podawanych przy chorobach gastrycznych)nawet nie powąchał.Normalnej karmy boję się dawać przy takiej biegunce.Przed chwilą u nich byłam,i też nic nie zjadł.Jak do wieczora nie zacznie jeść,będę go musiała nakarmić strzykawką.Złe jest to ,że ma nadżerki ,więc mu ciężko jeść.
Jeszcze nie widziałam takich chudziutkich kociakówSame kosteczki,obleczone skórą
![]()
Klatkę musiałam obtoczyć firanką,bo przez oczka klatki wychodziły,takie chudziutkie i malutkie.Ta niedzielna kotka ,którą przywiozła do mnie Jasdorka z Łodzi ma ok.dwa miesiące,a jest dużo większa i cięższa od Nich![]()
A co mi potrzebaModlitwy
Kciuków
Dodrych myśli
Najlepiej wszystkiego
Biedne one i biedna Ty! Wszystkie dobre myśli wysyłam do Was i mocno trzymam kciuki![]()
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Aniu ,rokowania są takie pół,na półAle widac,że chcą żyć,walczą.Kotka jest mniejsza,ale trochę bardziej żwawa.dość ładnie zjadła.Natomiast martwi mnie kocurek,bo nie chce jeść.Liznął troszkę convalescenta,chrupek (podawanych przy chorobach gastrycznych)nawet nie powąchał.Normalnej karmy boję się dawać przy takiej biegunce.Przed chwilą u nich byłam,i też nic nie zjadł.Jak do wieczora nie zacznie jeść,będę go musiała nakarmić strzykawką.Złe jest to ,że ma nadżerki ,więc mu ciężko jeść.
![]()
A co mi potrzebaModlitwy
Kciuków
Dodrych myśli
Najlepiej wszystkiego
Biedne one i biedna Ty! Wszystkie dobre myśli wysyłam do Was i mocno trzymam kciuki![]()
DziękiNa pewno się przydadzą
AnnAArczyK pisze:Naprawdę, aż serce staje z emocji, jak się widzi takie biedactwa...![]()
Trzymam![]()
![]()
i wierzę, że napewno dasz radę im pomóc
AnnAArczyK pisze:A więc za jutro!:ok:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()