ASK@ pisze:Piękne foty.
Piękne koty![]()
Cieszę się,że lepiej się czujesz.Nawet jeśli to steryd ma w tym zasługę.
Tak to prawda ciesze się nawet jak pomaga steryd i mogę coś zrobić ,z Wami pobyć na forum.Mam nadzieję ,że jutro też tak będzie.

Moderator: Estraven
ASK@ pisze:Piękne foty.
Piękne koty![]()

horacy 7 pisze:ASK@ pisze:Piękne foty.
Piękne koty![]()
Tak to prawda ciesze się nawet jak pomaga steryd i mogę coś zrobić ,z Wami pobyć na forum.Mam nadzieję ,że jutro też tak będzie.

Iwlajn pisze:Dostałam zapytanie o Bąbla z alegratki. Podałam telefon Basi, ciekawe czy pani się odezwie.
Za domek:) A moje dziewczyny dziś o 15tej... eh, tak się boję 
raiya pisze::ok:![]()
Za domek:) A moje dziewczyny dziś o 15tej... eh, tak się boję

Zawieźliśmy je i wróciliśmy, gdy były już wybudzone. Pinguś ciągle ich szukał po mieszkaniu. Jak przywieźliśmy koteczki , to po prostu dzika radość przeżywał, ale za chwile totalny niepokój, pomiaukiwanie, lizanie pyszczków- tak bardzo się o nie troszczy, ze aż się wzruszamy. Jak zamykamy pokój, w którym ja siedzę z Mrusią i Malutką, Pinguś płacze okrutnie, dopóki go nie wpuszczę i kładzie się obok nas. Kochany braciszek
Dziewczyny śpia, tzn. wybudziły się z narkozy, ale teraz znów sobie śpią. Oddychają spokojnie.To była metoda małego cięcia, wiec szwy maleńkie i tylko dwa, może z 2 cm góra.Najgorsza z tego wszystkiego jak do tej pory była jazda do weta samochodem. Malutka okropnie się stresuje w samochodzie, zazwyczaj pomiaukuje i szybko oddycha, ale to potem mija i jest znośnie- śpi w trasie, ale dziś to było naprawdę przerażające, dyszała okropnie z językiem na wierzchu i ziajaniem z miauczeniem takim donośnym,ze nawet nie wiedzieliśmy, że ona tak umie- a jazda trwała 15 minut... Boję się jazdy do Szczytna, co to teraz będzie...A Mrusia? Jak sama nazwa mówi- kładzie się w transporterku w samochodzie wygodnie i mruczy:)

Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 47 gości