Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - dodana cyfrowa ramka :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie paź 21, 2012 16:59 Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - dodana cyfrowa ramka :)

Całkowity dochód z bazarku zostanie przeznaczony na koty z katowickiego schroniska
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=147317&p=9318194#p9318194
Obrazek Obrazek Obrazek

Koszt przesyłki (wg cennika pp) pokrywa kupujący, możliwy też odbiór osobisty (w schronisku, ewentualnie centrum Katowic, Chorzowa, ogólnie do dogadania)

Bazarek potrwa do środy, 31 października, godziny 21 czasu rzeczywistego w pl ;-)

Przy okazji porządków wyszperałam kilka drobiazgów, może komuś się spodobają... ;-)
Fanty są różne, od złotych szpilek, przez książki, zabawki logiczne, a potem coś będę dodawać, jak znowu coś wygrzebię ;-)

Podana cena jest ceną wywoławczą, jak ktoś chciałby na kup teraz, to musi sam zaproponować cenę ;-)

1. tytułowe złote szpilki ;-)
rozmiar 37, letnie sandałki założone parę razy, ale niestety podbicie jakoś nie moje, i od jakiegoś czasu zaczęłam uznawać tylko buty, w których mogę wytrzymać 10h - jeżeli nie, to trzeba znaleźć inne ;-)
Obrazek

Obrazek
Cena wywoławcza: 5zł
Najwyższa oferta: :arrow:

2. zabawka logiczna 1.
Trzeba te ciemnobązowe klocki "upchnąć" do tego jasnego - na zdjęciu widać, że się da :twisted:
Rozwiązane kilka razy...
Obrazek

Obrazek
Cena wywoławcza: 3zł
Najwyższa oferta: :arrow: Korciaczki 5zł :1luvu:

3. zabawka logiczna 2.
Trzeba "zdjąć" to kółeczko, bez używania siły fizycznej oczywiście ;-)
jak widać na zdjęciu - da się :P
Kilka razy rozwiązane, ale mam mało potencjalnych rozwiązujących, a mnie samą nudzi - ileż można rozwiązywać tą samą zabawkę ;-)
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Cena wywoławcza: 3zł

4. Statyw
a właściwie statywik ;-) fajny, praktyczny, ale nieduży - tzn zwykły aparat utrzyma bez problemu, korzystałam z niego do czasu, gdy stałam się szczęśliwą posiadaczką lustrzanki ;-)
W wersji złożonej ma 30cm wysokości, nóżki się rozkładają, i sięga mniej więcej do wysokości klamki (da się go rozstawić na szerokość nieco bardziej niż na zdjęciu.. ;-))
Obrazek

Obrazek
Cena wywoławcza: 7zł
Najwyższa oferta: :arrow: edisza 7zł :1luvu:

I książki ;-)
Seria z deagostini, "Arcydzieła wielkich myślicieli", stan idealny - niektóre czytałam, inne nie ;-)

5. "Wstęp do psychoanalizy" (Freud)
Obrazek
Cena wywoławcza: 2zł
Najwyższa oferta: :arrow: vivianek 25zł :1luvu:

6."Pisma filozoficzne: (Einstein)
Obrazek
Najwyższa oferta: :arrow: Poker71 35zł :1luvu:

7."Biesiada" (Platon)
Obrazek

8. "Myśli" (Pascal)
Obrazek

9. "O powstawaniu gatunków" (Darwin)
Obrazek
Najwyższa oferta: :arrow: Poker71 8zł :1luvu:

I zdjęcie całości:
Obrazek

10. Ramka cyfrowa
Ramka cyfora firmy FOX, konkretniej ten model
Bez opakowania, z zasilaczem, w pełni sprawna, działająca, itd ;-)
Obrazek

Obrazek
nagroda w jakimś konkursie fotograficznym :oops:
ale w miejscu, gdzie by pasowała nie mam kontaktu, a tam, gdzie mam kontakt nijak nie pasuje... więc stała wyłączona i się kurzyła... :oops:
chciałabym, żeby chociaż kotom pomogła...

ramka ma jednak jedną wadę, której wcześniej nie zauważyłam :(
stała sobie, i czasem ktoś brał do ręki, itd... no i jeden z "paluchów" z niewiadomego dla mnie powodu nie chce zejść... tzn próbowałam tylko szmatką do tv, ale reszta paluchów zeszła, a ten nie...
ma ktoś pomysł, czym wyczyścić palucha na plastiku? mogę testować, czy schodzi i zdawać relacje...
paluch wygląda tak: (to miniatura, powiększa się do pełnego rozmiaru)
Obrazek
ramka czeka na nowego właściciela...
Cena wywoławcza: 35zł
Ostatnio edytowano Pt paź 26, 2012 7:06 przez charm, łącznie edytowano 5 razy

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie paź 21, 2012 17:53 Re: Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - np złote szpilki ;-)

charm :1luvu:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie paź 21, 2012 18:10 Re: Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - np złote szpilki ;-)

Czekam w takim razie na cyfrowa ramke :D

moni1234511

Od: Sob cze 16, 2012 13:25

Post » Nie paź 21, 2012 18:10 Re: Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - np złote szpilki ;-)

byłabym wstępnie zainteresowana statywem :)
ale muszę poczekać na wypłatę :)

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Nie paź 21, 2012 19:46 Re: Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - np złote szpilki ;-)

moni1234511 pisze:Czekam w takim razie na cyfrowa ramke :D

:D
Jak tylko zrobię zdjęcia - na 99% jutro - to dodam ;-)
taka w miarę zwykła, nie za duża, nie za mała - nie mam pojęcia, ile kosztowała, wygrałam jakiś czas temu w konkursie fotograficznym, stała trochę na półce, ale ma jedną wadę - potrzebuje prądu :roll: a tam, gdzie mogłaby stać, nie mam kontaktu, a tam, gdzie mam kontakt, to nijak mi nie pasuje, bo nie mam stosownej półki... no i jakoś bardziej jestem przekonana do "statycznych" zdjęć w antyramach - bez żadnych udziwnień, itd... ;-)

edisza pisze:byłabym wstępnie zainteresowana statywem :)
ale muszę poczekać na wypłatę :)

:D

charm

Post » Pon paź 22, 2012 9:15 Re: Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - np złote szpilki ;-)

nie wiem, czy to ważne ale wolę zapytać , czy śrubka w statywie ma jakiś symbol, bo nie wiem, czy mi do aparatu będzie pasować.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon paź 22, 2012 10:09 Re: Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - np złote szpilki ;-)

dagmara-olga pisze:nie wiem, czy to ważne ale wolę zapytać , czy śrubka w statywie ma jakiś symbol, bo nie wiem, czy mi do aparatu będzie pasować.

nie widziałam żadnego symbolu, ale jest to chyba standardowe - taki sam gwint jest w statywie, który mam do lustrzanki (tylko statyw dużo większy, tak, że 2kg aparat się trzyma ;)), pasował też do kilku aparatów, więc zakładam, że wszędzie jest taki sam.. ;)

charm

Post » Pon paź 22, 2012 20:26 Re: Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - np złote szpilki ;-)

Przepraszam, ale zdążyłam wygrzebać szczegółów do ramki, dopiero wróciłam do domu i padam na twarz :oops: (nie ma to jak aktualizacja systemu i zmiana struktury bazy danych... :roll: )
dodam dopiero jutro :oops:

charm

Post » Wto paź 23, 2012 20:25 Re: Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - dodana cyfrowa ramka

dodałam ramkę...
i zapraszam na zakupy :)

charm

Post » Wto paź 23, 2012 20:40 Re: Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - dodana cyfrowa ramka

nr 2 za 5zł :kotek:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Śro paź 24, 2012 13:55 Re: Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - dodana cyfrowa ramka

a ja te książki z filozofii poproszę, daję po 5 zł za sztukę.
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Śro paź 24, 2012 17:07 Re: Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - dodana cyfrowa ramka

Statyw za wywoławczą :)

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Śro paź 24, 2012 18:58 Re: Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - dodana cyfrowa ramka

Korciaczki pisze:nr 2 za 5zł :kotek:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

halbina pisze:a ja te książki z filozofii poproszę, daję po 5 zł za sztukę.

tzn całą serię? :mrgreen: :piwa: :1luvu:

edisza pisze:Statyw za wywoławczą :)
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

zaraz uzupełnię pierwszy post :kotek:

charm

Post » Śro paź 24, 2012 19:16 Re: Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - dodana cyfrowa ramka

ok, pierwsza strona uzupełniona :)
i zapraszam do dalszych zakupów :1luvu:

charm

Post » Czw paź 25, 2012 17:14 Re: Różności na KATOWICKIE NIEKOCHANE - dodana cyfrowa ramka

freuda einsteina i darwina po 8 za szt :twisted:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

[następna]