http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=147317&p=9318194#p9318194
Koszt przesyłki (wg cennika pp) pokrywa kupujący, możliwy też odbiór osobisty (w schronisku, ewentualnie centrum Katowic, Chorzowa, ogólnie do dogadania)
Bazarek potrwa do środy, 31 października, godziny 21 czasu rzeczywistego w pl

Przy okazji porządków wyszperałam kilka drobiazgów, może komuś się spodobają...

Fanty są różne, od złotych szpilek, przez książki, zabawki logiczne, a potem coś będę dodawać, jak znowu coś wygrzebię

Podana cena jest ceną wywoławczą, jak ktoś chciałby na kup teraz, to musi sam zaproponować cenę

1. tytułowe złote szpilki

rozmiar 37, letnie sandałki założone parę razy, ale niestety podbicie jakoś nie moje, i od jakiegoś czasu zaczęłam uznawać tylko buty, w których mogę wytrzymać 10h - jeżeli nie, to trzeba znaleźć inne

Cena wywoławcza: 5zł
Najwyższa oferta:

2. zabawka logiczna 1.
Trzeba te ciemnobązowe klocki "upchnąć" do tego jasnego - na zdjęciu widać, że się da

Rozwiązane kilka razy...
Cena wywoławcza: 3zł
Najwyższa oferta:

3. zabawka logiczna 2.
Trzeba "zdjąć" to kółeczko, bez używania siły fizycznej oczywiście

jak widać na zdjęciu - da się

Kilka razy rozwiązane, ale mam mało potencjalnych rozwiązujących, a mnie samą nudzi - ileż można rozwiązywać tą samą zabawkę

Cena wywoławcza: 3zł
Najwyższa oferta:

4. Statyw
a właściwie statywik

W wersji złożonej ma 30cm wysokości, nóżki się rozkładają, i sięga mniej więcej do wysokości klamki (da się go rozstawić na szerokość nieco bardziej niż na zdjęciu..

Cena wywoławcza: 7zł
Najwyższa oferta:

I książki

Seria z deagostini, "Arcydzieła wielkich myślicieli", stan idealny - niektóre czytałam, inne nie

5. "Wstęp do psychoanalizy" (Freud)
Cena wywoławcza: 2zł
Najwyższa oferta:

6."Pisma filozoficzne: (Einstein)
Najwyższa oferta:

7."Biesiada" (Platon)
Najwyższa oferta:

8. "Myśli" (Pascal)
Najwyższa oferta:

9. "O powstawaniu gatunków" (Darwin)
Najwyższa oferta:

I zdjęcie całości:
10. Ramka cyfrowa
Ramka cyfora firmy FOX, konkretniej ten model
Bez opakowania, z zasilaczem, w pełni sprawna, działająca, itd

nagroda w jakimś konkursie fotograficznym

ale w miejscu, gdzie by pasowała nie mam kontaktu, a tam, gdzie mam kontakt nijak nie pasuje... więc stała wyłączona i się kurzyła...

chciałabym, żeby chociaż kotom pomogła...
ramka ma jednak jedną wadę, której wcześniej nie zauważyłam

stała sobie, i czasem ktoś brał do ręki, itd... no i jeden z "paluchów" z niewiadomego dla mnie powodu nie chce zejść... tzn próbowałam tylko szmatką do tv, ale reszta paluchów zeszła, a ten nie...
ma ktoś pomysł, czym wyczyścić palucha na plastiku? mogę testować, czy schodzi i zdawać relacje...
paluch wygląda tak: (to miniatura, powiększa się do pełnego rozmiaru)
ramka czeka na nowego właściciela...
Cena wywoławcza: 35zł
Najwyższa oferta: