Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomocy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 23, 2012 1:34 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Erin pisze:Wstawi, jak bombą postraszę 8)

O, IRA powraca? :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Śro paź 24, 2012 7:07 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Przerwy mam duże, jak zauważyła Morelowa, bo jesień nadejszła.
Ciemno od rana, jak wstaję, to ciemno, jak do pracy wyjeżdżam, to ciemno, jak koty karmię, to ciemno. Nic się człowiekowi nie chce w takiej ciemnicy.
A co u moich kotów domowych?
Antosiowi bardzo ładnie zagoił się ten dziwny goły placek na karku. Tak przez naszą nieobecność porósł futerkiem, że aż dziw - wcale go (placka) nie widać.
Ciapciuś rośnie jak na drożdżach, jest prawie taki jak Felutka 8O
Jest u nas w odwiedzinach prawie codziennie, bardzo ładnie bawi się z Antosiem i Szczurkiem. Kawa go przegania, a Felutka...
Hm, Felucia jest osobnym kocim przypadkiem, bardzo, bardzo płochliwym i bojaźliwym futerkiem. Ale przyzwyczaiła się już do nowego kolegi, czasem nawet go pogoni :ryk: i sama jest tym bardzo zdziwiona.
A zdjęcia zrobię, tylko na razie jestem b. zmartwiona, bo podczas przebudowy podwórka przy 3 Maja usunięto kocią budkę, w której mieszkała Gryzelda i gdzie kręciła się Bokserka/Bokserek. Ateneum buduje tam sobie parking, kto by się przejmował kotami :evil:
Wczoraj budka była, dzisiaj nie. Gryzia też zniknęła. Jestem wściekła i czuję się bezsilna. :evil:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Śro paź 24, 2012 7:28 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Dobrze, że u Ciebie dobrze.
Ale szkoda tych kotów na zewnątrz. Akurat na zimę się zachciało parkingu :twisted: Biedne te koty w starciu z ludźmi :(
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro paź 24, 2012 7:29 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

O kurczę, szkoda kociaków :(
Znam to, niestety aż za dobrze.
Oby Gryzia i reszta się znalazła :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro paź 24, 2012 8:19 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Oj, biedna Gryzelda :(
A jest szansa, że budka tylko gdzieś dalej przestawiona?

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro paź 24, 2012 10:30 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

jaaana, jesteś czarownicą :wink:
Faktycznie, budka podobno jest, dzwoniłam do pana Wojtka, który tam mieszka. Została przestawiona pod jakieś drzewo, a ja przez tę ciemnicą nie zdołałam nic zobaczyć :mrgreen:
Tylko się zdenerwowałam tak, że już chciałam Erin z IRA i z bombą zaprosić i pod wspomniane Ateneum podkładać :mrgreen:
Trzeba tylko mieć nadzieję, że Gryzi spodoba się nowa lokalizacja. Bo Bokserek czekał na mnie na parkingu.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Śro paź 24, 2012 10:37 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Nie ma sprawy, zawsze do usług Obrazek

Erin

Post » Śro paź 24, 2012 10:40 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Erin, z pośpiechu tak mi wyszło, jakbym to Ciebie chciała podkładać, a to o bombę chodziło :oops: Od razu mi się humor poprawił na wieść, że Gryzia nie straciła jednak domu.

Fanszeta

Post » Śro paź 24, 2012 10:43 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Ja? Czarownicą?
W tak słusznej sprawie mogę być :mrgreen: Choć nie mam czarnego kota.
(Nie, proszę, nie pomagajcie mi naprawiać tego błędu :wink: )

Cieszę się bardzo, że trafiają się ludzie z sercem również tam, gdzie się ich nie spodziewamy.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro paź 24, 2012 10:44 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Fanszeta, nie ma sprawy - zrozumiałam właściwie 8)

Erin

Post » Czw paź 25, 2012 8:59 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Uprzejmie donoszę, że odnalazłam przeniesioną budkę, posługując się latarką 8) Gryzia za to nie potrzebowała latarki ani wskazówek pana Wojtka :) Wynurzyła się dziś rano z wyższego poziomu budki (jakoś ostatnio lubi mieszkać na piętrze) i dostojnie skonsumowała śniadanie. Kamień z serca...

W domu wszystko wróciło do normy. Felutka nadal gania za światełkiem latareczki, a Antoś za Felutką... Kawka warczy na wszystkie koty, szczególnie jeśli ja je głaszczę. A Szczurek przesiaduje z upodobaniem na lodówce.
Ciapciuś skacze i rozrabia, zupełnie zapomniał o wszelkich niedyspozycjach.

Fanszeta

Post » Czw paź 25, 2012 9:53 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

No i tak trzymać! :ok:

Erin

Post » Czw paź 25, 2012 11:14 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Ale żeby nie było za bardzo optymistycznie, to nie podobają mi się młode kotki przystoczniowo-poprurowe. Mają coraz brzydsze oczy. Więc siedzę i się gryzę, co tu robić, żeby im jak najlepiej pomóc...Muszę napisać w ich wątku, a czasu brak...

Fanszeta

Post » Czw paź 25, 2012 20:14 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

O, matko - ani chwili spokoju. Też sie będę martwić, choć pomóc nijak nie mogę :(
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt paź 26, 2012 8:45 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

O kotkach stoczniowo-podrurowych piszę w ich wątku (link poniżej), proszę o zaglądanie i rady :idea:

A domowe czują się świetnie, tylko Kawka ciągle walczy ze Szczurkiem i Antonim. Postaram się w weekend zrobić zdjęcia wszystkim kotom, stoczniowym też.

Fanszeta

[poprzednia][następna]