Yuki i czterech ! rozbójników.Duża robi foty :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 23, 2012 12:02 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Nie spodziewałam się po Orionie że zastąpi mi w domu odkurzacz :roll:
ostatnio rzygnął sobie i myślałam,że to tylko takie zbite kłaczki
ale przyjrzałam się i zobaczyłam 8O dość długi suchy listek kwiatka i ....kawałek plastikowej słomki 8O
taki ok.10 cm :| wiem,że oni bawili się taką słomką,ale że któryś wpadnie na pomysł zjedzenia tego to mi do głowy nie przyszło :strach:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto paź 23, 2012 12:05 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

:strach:
masakra

Loki połknął pomponik z ozdóbkami w formie koralików, drucików itp
wyszło na jaw przy kastracji, kiedy zwymiotował po narkozie
pytam weta, jak to możliwe, że kot tabletki połknąć nie może, a taki wielki pompon przełknie
a wet na to: "bo nie musi" 8)

dobrze, że zwymiotował
bo inaczej - masakra jakaś

Orion, weź się nie wygłupiaj, bo cię brzuszek będzie bolał

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto paź 23, 2012 12:29 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

ło matko :strach:

Nam Tazzy gumkę recepturkę kiedyś zeżarła i kawałek podbicia z drapaka dywanowego. Drapaka już nie ma a gumki receptruki pod ścisłą kontrolą i z dala od kotów
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto paź 23, 2012 13:06 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

No właśnie i zrozum tu kota :roll: jak można przełknąć coś co teoretycznie nie da się połknąć 8O
10cm sztywnej słomki takiej do napojów ,jak to można przełknąć 8O i gdzie jest reszta?
Pozytywko a ten pompon,że nie utknął Lokiemu w gardle 8O przecież głupol mógł udusić się :strach:
Obrazek

Annaa

Post » Wto paź 23, 2012 13:09 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Annaa pisze:No właśnie i zrozum tu kota :roll: jak można przełknąć coś co teoretycznie nie da się połknąć 8O
10cm sztywnej słomki takiej do napojów ,jak to można przełknąć 8O

jak ją wymemłał wstępnie i "pogniótł" to spokojnie dało się ją "łyknąć"

WarKotka

Post » Czw paź 25, 2012 14:37 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Kastora lubią wszystkie koty ( no poza Yuki ) i ciągle znajduję go śpiącego w różnych miejscach i różnych konfiguracjach :roll:
teraz przytulał się z Karmelkiem ,a najczęściej widzę biało -czarną parkę :)
Orion wczoraj wpadł w szał mycia małego,robił to bardzo długo,dokładnie i natarczywie. Kastor miał już po jakimś czasie wyraźnie dość i zaczął nieśmiało protestować. Nic z tego. Instynkt opiekuńczy :roll: Oriona był silniejszy i mały przyciśnięty łapami nie mógł ruszyć się tak długo,jak tamten nie uznał że już wystarczy :lol:
A potem spali słodko przytuleni do siebie :)
Widoki mam naprawdę niesamowite.Orion zresztą jest od samego początku najbardziej przychylnie nastawiony do małego.W czasie gdy przez pierwsze dni jego pobytu u mnie Oskar był obrażony,przerażony i chował się po kątach,a Karmel patrząc na Oskara robił to samo co on mimo,że był bardzo ciekawy nowego przybysza,Orion był dla małego przewodnikiem po mieszkaniu i nie odstępował go na krok :1luvu:
Ta przyjaźń zresztą kwitnie cały czas i ta para dużo i często bawi się razem.Może dlatego,że Orionek do tej pory był najsłabszy,najbardziej gapowaty w stadzie teraz przy małym poczuł się ważny :)
Obrazek

Annaa

Post » Czw paź 25, 2012 18:44 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

:lol: No masz! Pewnie, że ważny. Teraz Orion ma komu imponować. :lol: Normalnie Filemon i Bonifacy. :wink:
Świetnie ta przymusowa ablucja musiała wyglądać. :ryk:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt paź 26, 2012 12:51 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

To dziś biało-czarno :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Annaa

Post » Pt paź 26, 2012 12:57 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

mmmmm jaka miłość :1luvu:

WarKotka

Post » Pt paź 26, 2012 13:22 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

jejku :love:

pozytywka

Post » Pt paź 26, 2012 15:55 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Jakie rozczulające pozy :1luvu:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt paź 26, 2012 17:07 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Ale cudowna kocia przyjaźń. :mrgreen: Rozczulające te foty.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro paź 31, 2012 13:27 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Wszystkie koty,cała piątka wygrzewają się dziś od rana na słońcu :)
i nie mam pojęcia jakim cudem pomieścili się na jednym parapecie :roll: tego jeszcze nie było 8O
widać jak chcą to potrafią dogadać się i nawet Yuki nie przeszkadza bliska obecność chłopaków,a tak normalnie to na sam ich widok syczy :|
Leżą poprzytulane do siebie,prawie jedno na drugim :1luvu: słoneczko i ciepełko łagodzi obyczaje :lol:
Obrazek

Annaa

Post » Śro paź 31, 2012 13:31 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Koty zgodniejsze są niż ludzie ;) Bo człowiek by zepchnął drugiego z parapetu, żeby mieć wygodniej, a tu proszę - koty nawet się polubią, żeby móc korzystać z dobrodziejstw słoneczka :ok:

WarKotka

Post » Śro paź 31, 2012 13:33 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

kiche_wilczyca pisze:Koty zgodniejsze są niż ludzie ;) ...

no nie wiem, ja tam nikogo nie gonię od trzech dni i nikogo nie biję, bo nie chce dać się wylizać :twisted:

pozytywka

[poprzednia][następna]