meg11 pisze:Gdzie mu będzie lepiej

Teraz tylko czekać na efekty tego ganiania.U Ciebie i u niego

Ja to od dawna jestem "pociagajaca'i Antek też,wrócił i ciagle kicha gówniok jeden
Najadł się i śpi.
Wysprzatałam i napaliłam w kominku,żeby było ciepełko
Zamówiłam karme "na kredyt",ale juz powolutku prawie spłaciłam poprzedni dług,starego zostało 300zł(za karmę)i wetowi 280
Wczoraj zamówiłam:
"oyal exigent 10kg -174zł
TOW 2x99zł-198zł
convalescnte 100 gram 23szt po 3.99zł -91.77zł
animonda kitten 20szt. po 2,39zł-47,80zł
razem 511,57
kurier 20zł razem 531,57"
Interstinala mam jeszcze,a Kornelka i Rumcio dostaja tez conva mięsnego,chetne go jedza,więc musze ich wzmacniac.Conva tez podciaga Kizia,a ona ostatnio słabiutko stała,więc musze troszke je podkurowac.Spłacam długi jak tylko mam grosz swój,czy od darczyńców,za co przy okazji jeszcze raz dziękujemy

Wczoraj wysłalam 200zł ,bo maz mi grosik dał na moje sprawy,więc wysłałam od razu.
Na worku karmy RC oszczędzam 25zł,więc sumując wszystko ,to naprawde wole tak rabic zakupy.Widze jak moje kociambry ładnie kupkaja,niektore chudzinki przytyły,no sama widze,ze co niektóre poprawiły się na bezzbozówkach.Troche im daje Rc,zeby miały jakies urozmaicenie,jeszcze odkłaczajaca nam jest potrzebna,ale nie mam tyle na koncie,wiec jak nazbieram to worek kupię.Myslałam purine cat chow kupic odkłaczającą...ale nie ma na razie w Swiat Karm,a tam robie zakupy.
Suczki ok,Wilczka dzisiaj tak chciała na dór,ze zerwała zasłony,zeby wybiec na dwór.Drapała drzwi,wiec ruszyłam w pizamie i kurtce,zdazyłysmy w ostatniej chwili...Kto by pomyslał,ze taka mała psina takieeeeegooooo kupala zrobi

Byłam w szoku

Wazne,że prosi na dwór,to dowód na to,ze w mieszkaniu sobie dobrze będzie radziła na kanapie.
Gorzej ze Strzałka,ta od soboty nie kupkała znowu,w ten deszcz to nawet jej nie wmam jak wynieśc na dwór,zaraz cała się w błocie upierniczy i cały pokój przy okazji.Sika niestety w domu