Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 21, 2012 19:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Goś, idź do weta. Nawet ja chodzę :evil: Kujków nie dają :ok:

A skąd masz taki fajny banerek? też bym może swoje przedstawiła.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie paź 21, 2012 19:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Ja pierdziu, czy to się kiedyś skończy, te choróbska?? :evil:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie paź 21, 2012 19:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

kamari pisze:Goś, idź do weta. Nawet ja chodzę :evil: Kujków nie dają :ok:

A skąd masz taki fajny banerek? też bym może swoje przedstawiła.

A mam, a ciocia kalair mi zrobiła! :1luvu:
Też mi się podoba bardzo :D .
Ja sama to nie umiem :oops: .

Meguś, chyba nieprędko, bo Maria mówi, że to się przez inernet przenosi...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie paź 21, 2012 19:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Eeee, to urban legend! Jakoś na mnie się nie przenosi. Egzorcyzmy może jakoweś? W giezełkach i wieńcach...?

Megana

Post » Nie paź 21, 2012 19:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Megana pisze:Eeee, to urban legend! Jakoś na mnie się nie przenosi. Egzorcyzmy może jakoweś? W giezełkach i wieńcach...?

No bo Ty podobno dobrego anty masz :mrgreen: .
Na giezełka to juz za zimno chyba...ale wieńce mogą być :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie paź 21, 2012 19:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

W ramach anty to by nam najlepiej Meganowe "wypieki" zrobiły :mrgreen: Zwłaszcza z róży. Co za zapach :piwa:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie paź 21, 2012 19:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

hej cioteczki :)
wróciłam :) odpoczęłam i padam....

Gosia może ty jednak tego weta odwiedź bo coś za długo juz się sama leczysz....
żeby się co złego z tego nie zrobilo.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie paź 21, 2012 19:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

kamari pisze:W ramach anty to by nam najlepiej Meganowe "wypieki" zrobiły :mrgreen: Zwłaszcza z róży. Co za zapach :piwa:

No własnie napisałam u Ciebie,że bym chciała...jeśli mimo chorych zatok czujesz ten zapach,to musi być zajefanjy..... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie paź 21, 2012 19:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

kamari pisze:W ramach anty to by nam najlepiej Meganowe "wypieki" zrobiły :mrgreen: Zwłaszcza z róży. Co za zapach :piwa:

No ja tylko wąchałam, niestety :( .
Nie piłam, i teraz sobie pluję w różne rzeczy...w brodę na przykład :evil: .
Jeśli smakowało tak, jak pachniało, to żałuję bardzo bardzo :( .

Asia, cześć :D .
Mnie się wydaje, że to jeszcze tamto się ciągnie, niedoleczone.
Chyba tym razem bez antybiotyku się nie obejdzie :( .

vip

Post » Nie paź 21, 2012 19:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

kocurzyca41 pisze:

No własnie napisałam u Ciebie,że bym chciała...jeśli mimo chorych zatok czujesz ten zapach,to musi być zajefanjy..... :mrgreen:

Ja teraz nic nie czuję :mrgreen: zapach został mi w pamięci. Jak mówiłam u Ewy - używałabym tej nalewki zamiast perfum :D Ale co ja biedna mogę :roll: ewentualnie bardzo nieśmiało i całkiem nienachalnie przymilić się o próbkę :roll: taką maciupką, maciupeńką... 8)
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie paź 21, 2012 19:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

A chyba gdzieś jest jeszcze literek. Niestety, chyba w tym roku udało się nazbierać róży po raz ostatni. Budowy dookoła zniszczyły krzaczki... :?

Megana

Post » Nie paź 21, 2012 19:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Oj, zaraz literek... nie będę samolubna, przymilę się o pół ciuta :mrgreen:

Dzikiej róży u nas od pyty. Powiedz tylko co i kiedy zbierać, a dostaniesz tonę.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie paź 21, 2012 20:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Dziewczyny, jutro nie bedzie mnie na forum.
Jest rocznica śmierci mojego brata.
To zawsze jest dla mnie zły dzień, niedobry czas...
Nie chcę tego przenosić tutaj.

Życzę Wam dobrej nocy i zmykam pod kołderkę :1luvu: .

vip

Post » Nie paź 21, 2012 20:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Współczuję Gosiu, przykre. Trzymaj się jakoś, będziemy z Tobą myślami.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie paź 21, 2012 21:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

kamari pisze:Oj, zaraz literek... nie będę samolubna, przymilę się o pół ciuta :mrgreen:

Dzikiej róży u nas od pyty. Powiedz tylko co i kiedy zbierać, a dostaniesz tonę.

Na nalewkę potrzebne są płatki. Musi być to róża dzika, ale pełnokwiatowa i te żółte środki nie mogą być gorzkie...
Ta przed wydziałem to jedyna jaka spełniała te kryteria.

Gosiu, trzymaj się, vipku.

Megana

[poprzednia][następna]