Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 15, 2012 17:54 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

michalinadzordz pisze:odświeżyłam wszystkie

Wielkie dzięki! :1luvu:

Też przecież teraz masz b dużo zajęć - uczelnia + tymczasy i ogłoszenia...
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Pon paź 15, 2012 18:19 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

sroka7 pisze:
michalinadzordz pisze:odświeżyłam wszystkie

Wielkie dzięki! :1luvu:

Też przecież teraz masz b dużo zajęć - uczelnia + tymczasy i ogłoszenia...

Najbardziej czasochłonna ze wszystkiego jest sprawa Pani Jadwigi, także takich kilka ogłoszeń to nic ;) A na uczelni mam wi-fi i niektóre zajęcia zaczynają się od listopada, wiec to ostatni moment kiedy mam jeszcze trochę wolnego czasu ;)

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Nie paź 21, 2012 12:42 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

"Bliźniaki" ciągle są u mnie i zero telefonów w ich sprawie, a to takie kochane kociska - chyba nawet bardziej kochani są w tej chwili od moich chłopców... :oops:

Szkoda mi ich, bo traktują mnie jak "mamę" a ja nie mogę ich zatrzymać i im dłużej są u mnie, tym trudniej im będzie w nowym domu. A na tym etapie najlepszym rozwiązaniem byłby dla nich wspólny dom, bo ciągle razem śpią i się bawią.

...no i to BLIŹNIAKI! :D taki trochę "Bolek i Lolek" jeden gruby, drugi chudy, spokojniejszy i szalony, głodomór i niejadek, ale obaj pakują się na kolana, obaj się tulą i obaj pięknie mruczą, no i oczywiście obaj śpią z nami w łóżku :kotek:
Obrazek

sroka7

Post » Nie paź 21, 2012 13:38 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

sroka7 pisze:"Bliźniaki" ciągle są u mnie i zero telefonów w ich sprawie, a to takie kochane kociska - chyba nawet bardziej kochani są w tej chwili od moich chłopców... :oops:

Szkoda mi ich, bo traktują mnie jak "mamę" a ja nie mogę ich zatrzymać i im dłużej są u mnie, tym trudniej im będzie w nowym domu. A na tym etapie najlepszym rozwiązaniem byłby dla nich wspólny dom, bo ciągle razem śpią i się bawią.

...no i to BLIŹNIAKI! :D taki trochę "Bolek i Lolek" jeden gruby, drugi chudy, spokojniejszy i szalony, głodomór i niejadek, ale obaj pakują się na kolana, obaj się tulą i obaj pięknie mruczą, no i oczywiście obaj śpią z nami w łóżku :kotek:

Jak będę mieć nudny wykład to porobię jeszcze ogłoszenia :ok: :ryk:

michalinadzordz

Post » Nie paź 21, 2012 17:57 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

michalinadzordz pisze:
sroka7 pisze:"Bliźniaki" ciągle są u mnie i zero telefonów w ich sprawie, a to takie kochane kociska - chyba nawet bardziej kochani są w tej chwili od moich chłopców... :oops:

Jak będę mieć nudny wykład to porobię jeszcze ogłoszenia :ok: :ryk:

Super! Dzięki! :D

Może jako "Bolek i Lolek" uda im się znaleźć DS :wink:

Bolek to Dezerter - jest mądrzejszy, szupły i powiedzmy że bardziej opanowany, a Lolek to Miki, czyli gruby wesołek i obżartuch :lol:
Obrazek

sroka7

Post » Nie paź 21, 2012 18:22 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

:ok: za wspólny domek

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro paź 24, 2012 17:38 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

w poniedziałek jakaś pani dzwoniła w sprawie chłopaków - chciała adoptować jednego do towarzystwa dla swojej kotki, niby wszystko fajnie, chwilę porozmawiałyśmy przez tel, chciała przyjechać zobaczyć maluchy "jak najszybciej", umówiłam się z nią na poniedziałek wieczorem na 19.30, wysłałam jej adres smsem i zgadnijcie co....

w ogóle się nie pojawił, nie odezwała, nic, zero wiadomości ze nie przyjedzie czy pocałuj mnie w dupę...
a wydawała się w porządku i tak rozsądnie myślała o swojej kici -5 letniej , niewychodzącej, jedynie przyznała się zę nie ma zabezpieczonych okien, powiedziałam ze na wiosnę w razie adopcji kocurka bedzie musiała jedno okno zabezpieczyć.. widocznie się nie spodobało i nawet nie chciało jej się w tej sprawie rozmawiać, bo przecież czasem zgadzamy się na niezabezpieczanie okien, zależnie od okolicznośći, człowieka itp...

Cóż może chłopakom uda się znaleźć wspólny domek w końcu, tak byłoby dla nich najlepiej.
Obrazek

sroka7

Post » Czw paź 25, 2012 8:08 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

sroka7 pisze:w poniedziałek jakaś pani dzwoniła w sprawie chłopaków - chciała adoptować jednego do towarzystwa dla swojej kotki, niby wszystko fajnie, chwilę porozmawiałyśmy przez tel, chciała przyjechać zobaczyć maluchy "jak najszybciej", umówiłam się z nią na poniedziałek wieczorem na 19.30, wysłałam jej adres smsem i zgadnijcie co....

w ogóle się nie pojawił, nie odezwała, nic, zero wiadomości ze nie przyjedzie czy pocałuj mnie w dupę...
a wydawała się w porządku i tak rozsądnie myślała o swojej kici -5 letniej , niewychodzącej, jedynie przyznała się zę nie ma zabezpieczonych okien, powiedziałam ze na wiosnę w razie adopcji kocurka bedzie musiała jedno okno zabezpieczyć.. widocznie się nie spodobało i nawet nie chciało jej się w tej sprawie rozmawiać, bo przecież czasem zgadzamy się na niezabezpieczanie okien, zależnie od okolicznośći, człowieka itp...

Cóż może chłopakom uda się znaleźć wspólny domek w końcu, tak byłoby dla nich najlepiej.

:( no to nawet lepiej, że nie zabrała chłopaka....
bo skoro tak postępuje, to jakaś dziwna....
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Czw paź 25, 2012 18:42 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

ja do takich co to sie umawiali i się nie odzywają to nie oddzwaniam. Oddzwoniłam do kobiety jak nie mogłam rozmawiać, bo byłam zajęta, ale jeśli z jej "winy" spotkanie się nie odbyło, to ona chcąc adoptować kitka powinna się odezwać i wyjaśnić sprawę... ale tego nie zrobiła, więc cóż... nie dostanie kotka ode mnie choćby nie wiem co, bo było kilka dni na wyjaśnienie sytuacji
Obrazek

sroka7

Post » Czw paź 25, 2012 21:31 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

Ja też już się przyzwyczajam powoli do dziwnych zachowań. Babka dzwoniła w niedzielę w sprawie Bandyty, chciała "podejść za godzinkę", bo mieszka niby na moim osiedlu, akurat byłam na uczelni, więc nie miałam czasu. Umówiłam się na następny dzień, zero informacji, że zrezygnowała czy coś, mimo że miała dzwonić.

Dzisiaj przynajmniej kolejna zainteresowana dała znać, że się nie pojawi i znowu się umawiam "na jutro", zobaczymy.

Kasiaufo

Od: Pon wrz 08, 2008 18:57

Post » Pt paź 26, 2012 8:13 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

Sroczka, ja dzisiaj chyba bede miec wizyte przedadopcyjna moich piranii, ale napisala maila calkiem fajna Pani ws tych moich wiec jej tez napisze troche o twoich dwoch. I jeden fajny Pan ma dzwonic w niedziele (trojka dzieci, troche z nim rozmawialam o dzieciach i kotach i roznych takich). Tylko domek pod Wroclawiem, docelowo z mozliwoscia wychodzenia.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt paź 26, 2012 8:24 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

Sroczko ja na razie nie miałam czasu zrobić ogłoszeń :( Postaram się w weekend...

michalinadzordz

Post » Pt paź 26, 2012 17:17 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

turkawka pisze:Sroczka, ja dzisiaj chyba bede miec wizyte przedadopcyjna moich piranii, ale napisala maila calkiem fajna Pani ws tych moich wiec jej tez napisze troche o twoich dwoch. I jeden fajny Pan ma dzwonic w niedziele (trojka dzieci, troche z nim rozmawialam o dzieciach i kotach i roznych takich). Tylko domek pod Wroclawiem, docelowo z mozliwoscia wychodzenia.

To trzymam kciuki za wizytę PA :ok:
i za chłopaków - może spodobają się komuś :wink: w razie czego znasz mój nr
Obrazek

sroka7

Post » Pt paź 26, 2012 17:17 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

michalinadzordz pisze:Sroczko ja na razie nie miałam czasu zrobić ogłoszeń :( Postaram się w weekend...

Oki, może jutro wieczorem jakieś nowe fotki chłopaków razem dorzucę :)
Obrazek

sroka7

Post » Pon paź 29, 2012 20:18 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

sroka7 pisze:
michalinadzordz pisze:Sroczko ja na razie nie miałam czasu zrobić ogłoszeń :( Postaram się w weekend...

Oki, może jutro wieczorem jakieś nowe fotki chłopaków razem dorzucę :)

i gdzie te foteczki ? :) :)
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

[poprzednia][następna]