Zamknięty pers i pingwinek, Pan umarł ['] Pusia w DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 11, 2012 11:14 Re: Zamknięty pers i pingwinek,Pusia pojechała,Agatka po bad

To znów się narobiło , trzymam za zdrówko :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw paź 11, 2012 16:08 Re: Zamknięty pers i pingwinek,Pusia pojechała,Agatka po bad

lidka02 pisze:To znów się narobiło , trzymam za zdrówko :ok:

Biedna jest, jak by mogło być lepiej to się teraz szwankuje. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt paź 19, 2012 19:34 Re: Zamknięty pers i pingwinek,Pusia pojechała,Agatka po bad

Byłam dzisiaj zanieść karmę Agatce i prawie mnie wryło w ziemię jak na moje zapytanie dlaczego jest ubrana na czarno odpowiedziała, że umarł jej mąż.
Znalazłam nawet nekrolog w naszej gazecie

Jacek ....

Zmarł dnia 2012-09-24, przeżywszy lat 36

nie mam ochoty nic już pisać dzisiaj i nawet nie wiem czy jeszcze kogoś to obchodzi. :(
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt paź 19, 2012 19:37 Re: Zamknięty pers i pingwinek,Pusia pojechała,Agatka po bad

8O 8O 8O
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt paź 19, 2012 19:39 Re: Zamknięty pers i pingwinek,Pusia pojechała,Agatka po bad

Anno - jasne że obchodzi nas to. Teraz pani od Agatki będzie miała o wiele trudniej w życiu, a i Agatka pewnie mocno to przeżyła. Bardzo Ci współczuję, bo ciężko jest nagle dostawać takie wieści o kimś, kogo się znało, choćby przelotnie.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt paź 19, 2012 20:51 Re: Zamknięty pers i pingwinek,Pusia pojechała,Agatka po bad

Anna61 pisze:Byłam dzisiaj zanieść karmę Agatce i prawie mnie wryło w ziemię jak na moje zapytanie dlaczego jest ubrana na czarno odpowiedziała, że umarł jej mąż.
Znalazłam nawet nekrolog w naszej gazecie

Jacek ....

Zmarł dnia 2012-09-24, przeżywszy lat 36

nie mam ochoty nic już pisać dzisiaj i nawet nie wiem czy jeszcze kogoś to obchodzi. :(

O Matko! Taki młody człowiek...

Może pani teraz potrzebuje jakiejś szczególnej pomocy? A może Agatka potrzebuje? Pytałaś może?
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt paź 19, 2012 21:35 Re: Zamknięty pers i pingwinek,Pusia w dt, Pan[']

zuzia96 pisze:O Matko! Taki młody człowiek...

Może pani teraz potrzebuje jakiejś szczególnej pomocy? A może Agatka potrzebuje? Pytałaś może?

Po niedzieli zadzwonię do Pani to się zorientuję, bo dzisiaj jak zapytałam czy coś Jej potrzeba to Pani miała łzy w oczach... :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob paź 20, 2012 6:40 Re: Zamknięty pers i pingwinek,Pusia w dt, Pan umarł [']

O jejku taki młody człowiek 8O

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Sob paź 20, 2012 7:30 Re: Zamknięty pers i pingwinek,Pusia w dt, Pan umarł [']

Przykro bardzo [*]

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 20, 2012 7:54 Re: Zamknięty pers i pingwinek,Pusia w dt, Pan umarł [']

Anno, wątek jest interesujący, wiele osób go czyta, może po prostu nie każdy tu coś dodaje. Jeśli możesz pisz dalej w tym temacie bo pewnie takich milczących podczytywaczy jak ja jest wielu. Pozdrawiam serdecznie
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Sob paź 20, 2012 11:28 Re: Zamknięty pers i pingwinek,Pusia w dt, Pan umarł [']

agnieszka.mer pisze:Anno, wątek jest interesujący, wiele osób go czyta, może po prostu nie każdy tu coś dodaje. Jeśli możesz pisz dalej w tym temacie bo pewnie takich milczących podczytywaczy jak ja jest wielu. Pozdrawiam serdecznie

Okey. :ok:

Wczoraj jeszcze porozmawiałam z Panią o sterylizacji Agatki, ale było kategoryczne nie, bo mąż nie chciał....
mam nadzieję, że przemyśli Pani sprawę po moim tłumaczeniu.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob paź 20, 2012 12:31 Re: Zamknięty pers i pingwinek,Pusia w dt, Pan umarł [']

Ech :(
Jak już pani trochę dojdzie do siebie i pójdziesz porozmawiać, może uświadom, że to się może skończyć ropomaciczem (tfu!), a to wiadomo jakie może mieć konsekwencje.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 20, 2012 12:46 Re: Zamknięty pers i pingwinek,Pusia w dt, Pan umarł [']

Erin pisze:Ech :(
Jak już pani trochę dojdzie do siebie i pójdziesz porozmawiać, może uświadom, że to się może skończyć ropomaciczem (tfu!), a to wiadomo jakie może mieć konsekwencje.

Iza, ja o tym jej już parę razy mówiłam i wczoraj też.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie paź 21, 2012 20:53 Re: Zamknięty pers i pingwinek,Pusia w dt, Pan umarł [']

:( Bardzo smutne ...

Współczuję

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Śro paź 24, 2012 21:24 Re: Zamknięty pers i pingwinek,Pusia w dt, Pan umarł [']

ja1 pisze: :( Bardzo smutne ...

Współczuję

Tym bardziej, że na tym wątku akurat były niesnaski....a tam człowiek umierał. :(
viewtopic.php?f=1&t=145260&start=315#p9241130

To wyniki Agatki, coby nie było, że ich nie miała.

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]