Rudy ZŁOTEK już jest w domku! został warszawiakiem:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 19, 2012 20:21 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

Zamorduję chyba tego Złotka :twisted:
Alusia chora, musi jeść karmę nerkową. Dałam jej saszetkę Renal, odwróciłam się na pół sekundy, a ten włupił jej wszystko z miski. Ło matko!! Jakie te tymczasy nie nażarte! Szymuś jest taki sam, z pyska by wyrwał, zresztą już tak kiedyś zrobił, że Alusi wyrwał kęś najnormalniej w świecie z pyszczka. Tylko on chociaż jest gruby Bambaryłka, a Złotek dalej chudy jak patyczak :strach:
A obaj kradną na potęgę :twisted: :twisted:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt paź 19, 2012 20:59 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

łobuzy jedne, no :ryk:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Sob paź 20, 2012 7:50 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

To sama radość, jak apetyty dopisują :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob paź 20, 2012 21:07 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

Obaj panowie uwielbiają wysokości

Obrazek Obrazek

Obrazek

czym mnie czasem doprowadzają do stanu przedzawałowego, bo wszystko po drodze to wróg i należy zwalić :strach: Szymuś Bamabaryłka przoduje we wspinaczkach wysokomeblowych

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob paź 20, 2012 21:55 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

kociaki cudne, a że do tego alpiniści... to w zasadzie talent :mrgreen:
a co to za obrazek w tle?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie paź 21, 2012 18:51 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

ewexoxo pisze:kociaki cudne, a że do tego alpiniści... to w zasadzie talent :mrgreen:
a co to za obrazek w tle?

obrazek w tle to obrazek z kotkiem, jak na zakocony dom przystało :D o, taki
Obrazek

A Szumuś wykombinował sobie nową zabawę :twisted:

Włazi do zlewu, wyciąga mokrą szmatkę i targa ją do pokoju, gdzie zaczyna się świetna zabawa na dywanie. Jak mu schowałam myjkę, to wytargał sobie zmywak taki na rączce :twisted: a uparty jest :strach: ja chowam on wyciąga, znajdzie wszędzie :mrgreen:

Może to coś znaczy? Ale miski z wodą stoją wszędzie, chyba wody mu nie brakuje :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie paź 21, 2012 19:53 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

bardzo ładny obrazek :ok:

a co do zmywaka... moim zdaniem to po prostu kocia fantazja i finezja w wymyślaniu nowych zabaw :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Nie paź 21, 2012 20:26 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

Ło Matko!!! znowu przytargał do pokoju szmatkę :twisted: przed chwilą myłam naczynie i zapomniałam schować :mrgreen:

a dałam im piłeczki do zabawy :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon paź 22, 2012 6:07 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

Pozdrownienia dla Chłopaków.
Dobrali się, nie ma co :wink:
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pon paź 22, 2012 13:57 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

Fajna z nich para :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro paź 24, 2012 21:19 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

Chłopaki mają się dobrze, tylko ja nie mam zupełnie czasu ostatnio, żeby tutaj nawet zaglądnąć. Jeżdżę codziennie z Alusią na kroplówki, a to zajmuje dużo czasu.

podniosę chociaż chłopaków, bo jakoś tych domów nie widać :( nie dzwoni nikt :(

a miłość braterska wciąż trwa :)
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro paź 24, 2012 21:53 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

fajniutkie chłopaki :1luvu: a co do upodobań do zmywaków... ciesz się że zmywak przynosi, bo u nas jeden ma też dziwne ciągoty do mycia... ale mojego 8O przychodzi do łazienki jak jestem pod prysznicem, wskakuje na pralkę i gapi sie :oops:
TZa jakoś nie podgląda :evil:

A jak wyniki Alusi?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro paź 24, 2012 22:03 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

ewexoxo pisze:fajniutkie chłopaki :1luvu: a co do upodobań do zmywaków... ciesz się że zmywak przynosi, bo u nas jeden ma też dziwne ciągoty do mycia... ale mojego 8O przychodzi do łazienki jak jestem pod prysznicem, wskakuje na pralkę i gapi sie :oops:
TZa jakoś nie podgląda :evil:

A jak wyniki Alusi?

Jutro jedziemy na ostatnią kroplówkę, a potem będziemy robić ponowne badania krwi. Ale Alusia zaczęła już odrobinę jeść :ok: narazie ma jeść tylko Renala
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro paź 24, 2012 22:09 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

Ważne że zaczyna mieć apetyt. No to trzymamy kciuki: ja=> :ok: :ok: TZ=> :ok: :ok: Morris=> :ok: :ok: :ok: :ok: i Rico=> :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro paź 24, 2012 22:15 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

ewexoxo pisze:Ważne że zaczyna mieć apetyt. No to trzymamy kciuki: ja=> :ok: :ok: TZ=> :ok: :ok: Morris=> :ok: :ok: :ok: :ok: i Rico=> :ok: :ok: :ok: :ok:

D Z I Ę K U J E M Y !! :) bo bardzo nam kciuki są potrzebne
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]