Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
m&j pisze:właśnie, bo tak nie chciałam pisać ale jak dawałam kocistym jeść na Diamentowej to "napadła" mnie tam jedna i powiedziała, że hołota jestem co koty truje i, że to jej koty.... więc zapytałam skoro jej to czemu w takim stanie a ona na mnie z miotłą wyskoczyła
m&j pisze:ale lipamoże jak skończy się batalia z Gościnną to wtedy będzie się można zająć Diamentową
aga marczak pisze:Mojej podopiecznej siostra zajmuje się kotami na Diamentowej.Sama ma stado na Rubinowej.Przeciwniczka sterylizacji.Podobno przechowuje przez zimę maluszki aby je wiosną wypuścić.Normalna tragedia.W przyszłym tygodniu jadę tam zobaczyć,czy w ogóle jest jakaś szansa to ogarnąć...
aga marczak pisze:Mojej podopiecznej siostra zajmuje się kotami na Diamentowej.Sama ma stado na Rubinowej.Przeciwniczka sterylizacji.Podobno przechowuje przez zimę maluszki aby je wiosną wypuścić.Normalna tragedia.W przyszłym tygodniu jadę tam zobaczyć,czy w ogóle jest jakaś szansa to ogarnąć...
m&j pisze:Gdzie jest mój mały marmurek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości