Miejmy nadzieję, że szybko się zaprzyjaźnią i Ruda nie będzie więcej tułać się w poszukiwaniu domu.

Tymczasowa opiekunka, u której kotka była miesiąc, przy rozstaniu z nią, popłakała się ... 

mirmilka pisze:Rewelacyjny weterynarz![]()
![]()
Ja mimo długich lat leczenia moich kociastych mam tylko zniżkę, ale nie za darmo, o nie.
Ruda jest zadowolona, świetnie wygląda i chyba się nie nudzi, bo ma takie towarzystwo:
. Kotek uspokaja się dopiero w ich czułych objęciach ... taki to ma dobrze 

. Przestraszyłem się, że zaleje kotom klatkę swoimi łzami 
A tutaj czekała na niego niespodzianka - bezdomna kotka, która od wczoraj jest moim gościem. Jest to matka trzech 2-miesięcznych kociaków, które trafiły w ciągu ostatnich dni do kącika adopcyjnego. Kotka miała zostać wysterylizowana, ale okazało się, że ma jeszcze mleko (wetka nawet się zdziwiła, że 2 miesiące po porodzie ma tak duże gruczoły), więc w tym stanie nie powinna być sterylizowana. Pomyślałem więc, że nadaje się na mamkę dla naszego maluszka i postanowiłem zrobić eksperyment karmienia kotka mlekiem obcej kotki 

Maluszek będzie im za tą miłość którą otrzyma bardzo wdzięczny i będzie mruczeć najlepiej jak tylko umie!
to wszystko dzięki Valdkowi i Dr. Ciwinskiemu. Którzy od początku walczyli o jego życie. Mały Tyson został maskotką sklepu i pewnie więcej osób będzie za nim tęsknićMartina_b89 pisze:Dzisiaj Tayson opuscil nasz kącik adopcyjny![]()
Będę za nim tęsknic...

, trafił wczoraj do Kącika Adopcyjnego. Niestety, z bólem serca, ale musiałem go rozdzielić od jego przyszywanej mamki. Kotek, z powodu swojego zachowania, został nazwany przeze mnie "Maminsynkiem". Tak bardzo zżył się przez ten tydzień z obcą kotką, którą traktował jak swoją mamę, że najczęściej widziałem go przytulonego do niej. Aż żal było go od niej zabierać.
)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość