Stara Szafa Mała Sowa cz.8; śnieg lubię tylko latem

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 17, 2012 19:58 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; strzeżcie się wizualizowania

nie mówiłam gdzie bym ten dach podnosiła 8)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Czw paź 18, 2012 17:01 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; strzeżcie się wizualizowania

Nie, żebym ci źle życzyła. Ale pleśniowe zarodki doskonale robią ci na wenę. Mam tak jak Pasibrzucha - gdzie to posłać? Ale nie ma u nas chyba periodyku na odpowiednio wysokim poziomie ;)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw paź 18, 2012 17:13 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; strzeżcie się wizualizowania

wydrukuj u siebie :wink:

w moim domu co jakiś czas pojawia się KTOŚ
KTOŚ jest z rodzaju tych, co odstawiają gorącą kawiarkę na plastikową deskę do krojenia (po czym szybko odwracają ją na drugą stronę, bo ślad ukryty, jest nieistniejący jakby)
albo nie zakręcą butelki z olejem, dzięki czemu pół litra oleju rzepakowego może chlupnąć jakiemuś innemu NIE-KTOSIOWI do butów, na podłogę, oraz spłynąć wdzięcznym strumieniem do szuflad ze sztućcami, sitkami, papierem śniadaniowym itepe
NIKT nie przyznaje się do bycia KTOSIEM
ale tropy wiodą w jednym kierunku
i jak znajdę czas, aby się w nim udać
to upitolę, k..., łeb :evil:
tym bardziej, że nie jest to pełna lista osiągnięć KTOSIA, a tylko te dwa najświeższe - z dziś

pozytywka

Post » Czw paź 18, 2012 17:17 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; strzeżcie się wizualizowania

Mój periodyk jest zbyt nudny na takie coś ;)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw paź 18, 2012 17:19 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; strzeżcie się wizualizowania

twój periodyk jest bardzo interesujący, więc nikt by nie zwrócił uwagi na utyskiwania gieni wśród pieczarek :)

pozytywka

Post » Pt paź 19, 2012 19:07 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; strzeżcie się wizualizowania

Co tam periodyk, ja uważam, że pozytywka powinna od razu książkę wydać :mrgreen: jestem pewna, że wydawcy by się o jej teksty bili. Po co ja szukam ciekawych lektur? wystarczy, że sobie Ciebie poczytam :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pt paź 19, 2012 19:36 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; strzeżcie się wizualizowania

Złotoręki pan Marek zlikwidował przeciek
silikon schnie
już jutro wieczorem będziemy mogli się umyć
jest dobrze
jest dobrze = nie ma o czym pisać
nie ma o czym pisać = nie ma co drukować
nie ma co drukować = oszczędność papieru i tuszu
oszczędność papieru i tuszu = ocaleje kilka drzew i mątw
:mrgreen:

pozytywka

Post » Pt paź 19, 2012 20:39 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; strzeżcie się wizualizowania

pozytywka pisze:jest dobrze = nie ma o czym pisać

To teraz uprasza się o dopuszczenie kotów do głosu :mrgreen:
niech napiszą czy Duża zwiększyła im wreszcie racje żywnościowe :wink: :roll:na co ostatnio tak narzekali :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt paź 19, 2012 22:39 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; strzeżcie się wizualizowania

Naczytałam się o grzybach... i to zielonych... chyba na zielonki się wybiorę :roll:

Pozytywko, nieustającej cierpliwości Ci życzę :ok:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Sob paź 20, 2012 0:51 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; strzeżcie się wizualizowania

I paputkiem w baszmaka malutkiem :kotek:

Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Sob paź 20, 2012 6:05 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; kot duszony w śmietanie z grzyb

Żeby mi życie urozmaicić bydlę włochate od 3.03 łaziło po domu i darło pysk
na różne nuty
(i wyjątkowo nie piszę tu o dziecku sąsiadów) :evil:
przede mną upojny dzień zacierania śladów ścierką, żeby móc jutro podjąć obiadem rodzinę bliższą i bliższą.
Podam kota duszonego w śmietanie z grzybkami mun na ścianie
Słowo daję, że jak on sobie pójdzie uciąć drzemkę, to będę mu śpiewać nad uchem Nessun' dorma
ma jak w banku, sierściuch jeden

AYO, cudne nóżki :ok:
jeszcze te w pepitkę poproszę :D

pozytywka

Post » Sob paź 20, 2012 17:15 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; strzeżcie się wizualizowania

Dawaj pepitkę AYO!

Gości współczuję. Tzn. nie tyle gości co konieczności przyjmowania ich w okopach. Ale z drugiej strony,kto powiedział, że to zły pomysł :-)
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob paź 20, 2012 18:02 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; strzeżcie się wizualizowania

pomysł jest zły w założeniu, że gośćmi ma być rodzina. Sorry, ale ja tak mam :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob paź 20, 2012 18:25 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; łosoś z kota na grillu

nie no, spoko
rodzina to luzik
(się tak człowiek nie spina,
a śmieszna jest to rodzina ;) )
a obiad jest z okazji urodzinMamyTaty/imieninMamyTaty - 4 okazje w jednym barze ;)
z Bratostwem też miło się spotkać
a po miłych ludziach miło sprzątać :mrgreen:

poza tym, tadam, w tym roku nie ja robię Wigilię 8)

tyle, że rzeczywiście ciężko się zmobilizować do czegokolwiek, jak szafki kuchenne stoją na głowie i do tego bez pleców, a człowiek czeka, kiedy już będzie godz. 20 w sobotę, bo na niedomytego nieprzyjemnie się robi cokolwiek :|

Byle tylko włochate nie wpadło na wspaniały pomysł, że połazi po domu o 3-ej nad ranem wołając "gdzie jesteście?! czemu śpicie?! ja tu krążę! krążcie ze mną!"

Włochate uwielbia biedronki
uwielbia połykac biedronki
po czym zaczyna wydawać dźwięki dławiącego się kota, któremu biedronka odnóżami w gardle majta i biedronkę zwraca
wszyscy zaalarmowani lecą na miejsce zwrócenia biedronki i patrzą zdezorientowani
po chwili zabawa zaczyna się od początku
i co dziwniejsze, tak się bawi Duże Włochate
Małe Włochate tylko patrzy zafascynowane, jakby chciało zapytać: "czy to jest ta sławna bulimia?"

Bo ubiję
i przerobię na kot-lety
a łosoś ma być
łosoś z kota nie ma ości, ale za to sierścią można się zadławić :twisted:

pozytywka

Post » Nie paź 21, 2012 18:33 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; strzeżcie się wizualizowania

Co tu tak pusto? Goście zjedli obiad z pozytywką na deser chyba.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]