Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saintpaulia pisze:Super psisko.
U nas najgenialniejsza jest suńka Zuzia. Potrafi otwierać każde drzwi i szuflady wyciągać. Ile już nabroiła w swoim życiu.... Cale moje kocie stado tyle nie wyrobi.![]()
W zakupy to Gaja zerka i8 czasem coś łapką pacnie. Ale po wymownym spojrzeniu udaje się na fotel i czeka z resztą sępów i spojrzeniem "co jest dla mnie?". Inna sprawa, że zawsze coś jest.
Villentretenmerth pisze:Noooo, dyskretnie. Albert po prostu włazi do torby i dyskretnie wywala na zewnątrz zawartość. A Odik dyskretnie i starannie bada to co wypadło. Później bardzo dyskretnie zżerają topiony serek i równie dyskretnie roznoszą po mieszkaniu niejadalne ale potrzebne mi drobiazgi. Na koniec Albert dyskretnie obsikuje papierową torbę i dyskretnie daje do zrozumienia, że to Odik. A ja dyskretnie nie zauważam tych sugestii, bo torby z "Kauflandu" były obsikane od zawsze a nie od czasu gdy zamieszkaliśmy z Odisiem.
Pieski kochane są. Było ich już pięć, ale nawet najgenialniejszy, ostatni - Maksio nie wygrałby z Albertem czy Odisiem.
Taki był Makselek. Mały puszysty skrzacik. Dobry duszek domu...
pisiokot pisze:Podobno maksymalne zagęszczenie kotów w mieszkaniu powinno wynosić 5m2 na jednego kota ...
U nas na jednym metrze kwadratowym mieszczą się spoko 4 kociaste. A i piąty próbował dołączyć![]()
saintpaulia pisze:Uwaga - czosnek jest dla kotów trujący.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CattAngel, pibon i 36 gości