Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 17, 2012 19:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

johaśka pisze:
vip pisze:Wiecie co, juz bym chyba wolała, żeby był mróz...

ooo tak.... racja... przyszedłby i wymroził wszystkie paskudztwa....

Gosia a moze Ringo to co dostaje to magazynuje po to, żeby miec na "czarną godzinę"
może on biedny nie rozumie że go wielkie szczęście spotkało i że jednak bedzie miał codziennie miskę....

Ja z nim chyba muszę porozmawiać i wyjaśnić, bo bez dywaników, staników i kocyków zostanę :ryk: .
Nie rozumiem tylko, czemu Michaśka mu nie powie...ale w sumie to złośliwa bestia jest, to może mu właśnie co innego nagadała :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro paź 17, 2012 19:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Ja z nim chyba muszę porozmawiać i wyjaśnić, bo bez dywaników, staników i kocyków zostanę

Ale za to z jajami... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro paź 17, 2012 19:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

No :mrgreen: .
Jednymi i drugimi...a, jeszcze są przeciez trzecie i czwarte! :ryk:

Idę sobie już...no zimno mi, jak tak siedzę. :(
Wlezę pod kołdrę i będę sie pocić...fuj! :?
Dobrej nocy cioteczkom życzę i zdrówka :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro paź 17, 2012 20:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Zdrowiej koniecznie i dbaj o siebie, tak, jak dbasz o te stwory wszystkie. :)
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Śro paź 17, 2012 20:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Tylko nie mróz. Piszę w imieniu bezdomnych zwierząt.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro paź 17, 2012 22:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Jak się dokładnie poobkładasz futerkami, szybko Ci przejdzie :)
A tak w drodze rekompensaty, one też mogłyby coś dla człowieka zrobić, próżniaki jedne.
Zdrowiej Gosiu szybciutko :ok: :)

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Czw paź 18, 2012 9:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Obrazekbryyyy :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw paź 18, 2012 11:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Bry Vipkowo!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw paź 18, 2012 11:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Cześ Vipki.I jak Gosiu wypociłaś się?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Czw paź 18, 2012 15:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Witam cioteczki :D .
A i owszem wypociłam się jak ta świń :mrgreen: .
Jeszcze nie przeszło, ale przejdzie, tylko musze zwolnić nieco tempo.
Wpadłam do domu, obrobiłam kuwety, i złapałam za grabie...jednak debil jestem :evil: .
Dobrze, że się opamiętałam i stuknęłam w czółko :ryk: .
Z fotela nadaję, bo łóżko póki co niedostępne :? .

vip

Post » Czw paź 18, 2012 16:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

A pewnie,ze nie grab tych durnych liści...Jeszcze Cię przewieje...Próżniaki pogoń...niech kitami pozamiatają...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Czw paź 18, 2012 16:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

kocurzyca41 pisze:A pewnie,ze nie grab tych durnych liści...Jeszcze Cię przewieje...Próżniaki pogoń...niech kitami pozamiatają...

Renia, żartujesz? 8O
Juz widzę, jakby zamiatali!
Rozpirzyć to i owszem, jak najbardziej...ale posprzatać to juz absolutnie :evil: .

vip

Post » Czw paź 18, 2012 16:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

vip pisze:
kocurzyca41 pisze:A pewnie,ze nie grab tych durnych liści...Jeszcze Cię przewieje...Próżniaki pogoń...niech kitami pozamiatają...

Renia, żartujesz? 8O
Juz widzę, jakby zamiatali!
Rozpirzyć to i owszem, jak najbardziej...ale posprzatać to juz absolutnie :evil: .

Ano właśnie..Próżniaki...Moje też bałagan tylko robią...A gary do zmywania po obiedzie leżą....Dzidzia tylko siedzi i patrzy oczkami ze Shreka...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Czw paź 18, 2012 16:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Cześć Małgosiu :D
Odpuść sobie te liście, jeszcze napewno pospadają. Zdrowie jest najważniejsze. Jak się narobisz to znów Ci choróbsko przywali, ale tak solidnie. Opanuj emocje i wrzuć na luz :ok:
a dla uśmiechu coś z "obciachu" meczowego
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... e=1&ref=nf
Miesiąc temu też przesadziłam i walczyłam z kręgosłupem :oops:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Czw paź 18, 2012 16:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Ulcia, kasztan juz łysy, chyba, że z reszty pospada...ale jak nie będę na bieżąco sprzątać, to mnie zasypie :ryk: .
No ale dziś sobie odpuściłam, trudno, nie czuję się na siłach.

Renia, moje to nawet nie patrzą...śpią aż ziemia jęczy :evil: .

vip

[poprzednia][następna]