Niepotrzebne rzeczy prześlę

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sie 28, 2012 9:12 Re: Niepotrzebne rzeczy prześlę

Wspaniale się czyta o ludziach tak bezinteresownych :ok:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Śro wrz 05, 2012 22:36 Re: Niepotrzebne rzeczy prześlę

lidka02 pisze:Witam serdecznie nie umiem za ładnie pisać ale chcę państwu bardzo podziękować za pomoc jaka otrzymam w postaci karmy dla moich sierotek .To dla nas bardzo dużo znaczy ktoś obcy z tak wielkim sercem :1luvu: .Znajoma mie zgłosiła tutaj za co jej jestem bardzo wdzięczna bo sama bym tego nie zrobiła .Jeszcze raz dziękuje serdecznie i życzę zdrówka państwu i waszym podopiecznym .Pozdrawiam :1luvu:

Witam

Adres dostawy:
Pani
Lidia Białecka
Osiedle xxxxxxxxxxxxxx
88-320 xxxxxxxxxxxxxx

Szczegóły dotyczące zamówienia:

Paczka 1 wysłana Kurier: GLS Numer paczki: 626566314482
Zamówiona ilość Zawartość paczki
1 133158.0 - Whiskas Bio w saszetkach - 12 x 100 g
1 314103.0 - Pakiet próbny Animonda Carny Adult, 12 x 400 g - Zestaw I Kurczak i wołowina
1 314103.1 - Pakiet próbny Animonda Carny Adult, 12 x 400 g - Zestaw II Wołowina
2 31750.13 - Animonda Carny Adult, 6 x 400 g - Wołowina i jagnięcina
1 32116.0 - Felix Kawałeczki w Galarecie, 6 x 400 g - Wątróbka & Drób w galarecie
1 32116.2 - Felix Kawałeczki w Galarecie, 6 x 400 g - Wołowina & Drób w marchewkowej galarecie
1 32116.3 - Felix Kawałeczki w Galarecie, 6 x 400 g - Indyk & Kurczak w pomidorowej galarecie

Paczka 2 wysłana Kurier: GLS Numer paczki: 626566314499
Zamówiona ilość Zawartość paczki
1 152389.0 - Żwirek Golden Grey Odour - 14 kg
1 316930.3 - 48 x 100 g Whiskas w saszetkach + Antykłaczki gratis! - Delikatne smakołyki w sosie
1 31877.3 - Royal Canin Exigent 35/30 - specjalna struktura - 10 kg
ObrazekObrazek
NASZE UKOCHANE ZNAJDY
Wsparliśmy : Koko, Koteczka 10 letnia, Elf, Lucky[*], Antoś , Hania, Szczoch, Hasan1

Salah Ad-Din

Od: Nie paź 02, 2011 20:22

Post » Czw wrz 06, 2012 12:07 Re: Niepotrzebne rzeczy prześlę

Czytam i jeszcze nie wierze DZIĘKUJE :1luvu: dam znac jak paczki dojdą :1luvu: :1luvu: :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie wrz 09, 2012 21:10 Re: Niepotrzebne rzeczy prześlę

Witam pragnę serdecznie podziękowac za paczki doszły w piątek :1luvu: :1luvu: :1luvu: Bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

lidka02

Post » Nie wrz 09, 2012 23:07 Re: Niepotrzebne rzeczy prześlę

Przypadkiem przeczytałam wątek zachęcona tytułem i jestem pod wrażeniem :)
Wielki szacunek za pomoc :D

Nie wiem czy jest to dobre miejsce do napisania, ale jeśli ktoś inny niż gospodarze (którzy już zrobili baaaardzo dużo dla kociastych i trzeba dać im podreperować budżet :D ) chciałby przekazać jakiekolwiek fanty na bazarek, to z chęcią przyjmę. Sama już swoje przekazałam, gromadzę kolejne, ale potrzeby są ogromne - chodzi o pokrycie kosztów sterylizacji bezdomniaków które rozmnażają się w zastraszającym tempie oraz o zakup szczepionek i karmy dla maluszków zabranych ze schronu oraz karmy dla dorosłych kotów przebywających w warszawskim schronisku (tam jest tylko Whiskas i Kitekat, a 80% to koty chore, wymagające dobrej zywności bądź diety)

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro wrz 19, 2012 10:53 Re: Niepotrzebne rzeczy prześlę

A ja pozdrawiam serdecznie :1luvu:

lidka02

Post » Wto wrz 25, 2012 15:45 Re: Niepotrzebne rzeczy prześlę

Never pisze:Przypadkiem przeczytałam wątek zachęcona tytułem i jestem pod wrażeniem :)
Wielki szacunek za pomoc :D

Nie wiem czy jest to dobre miejsce do napisania, ale jeśli ktoś inny niż gospodarze (którzy już zrobili baaaardzo dużo dla kociastych i trzeba dać im podreperować budżet :D ) chciałby przekazać jakiekolwiek fanty na bazarek, to z chęcią przyjmę. Sama już swoje przekazałam, gromadzę kolejne, ale potrzeby są ogromne - chodzi o pokrycie kosztów sterylizacji bezdomniaków które rozmnażają się w zastraszającym tempie oraz o zakup szczepionek i karmy dla maluszków zabranych ze schronu oraz karmy dla dorosłych kotów przebywających w warszawskim schronisku (tam jest tylko Whiskas i Kitekat, a 80% to koty chore, wymagające dobrej zywności bądź diety)

Coś postaramy się zebrać. Nie wiem jakie to będą fanty ,ale zawsze coś.
ObrazekObrazek
NASZE UKOCHANE ZNAJDY
Wsparliśmy : Koko, Koteczka 10 letnia, Elf, Lucky[*], Antoś , Hania, Szczoch, Hasan1

Salah Ad-Din

Post » Wto wrz 25, 2012 18:38 Re: Niepotrzebne rzeczy prześlę

Dobry wieczór

Chciałam zapytać czy także można prosić :oops: o malutką pomoc dla bezdomniaczków. viewtopic.php?f=1&t=112221&start=1485 jeżeli oczywiście można :oops:

Staram się pomagać kotom od ponad dwóch lat. Natrafiliśmy pewnego dnia na ogromne stadooo małych kociaków wszystkie z kocim katarem duże koty niewysterylizowane. Zajmuje się sterylizacją/kastracja, dokarmianiem, leczeniem które czasami niestety wykańcza.
Pomagam także na forum w ogłoszeniach dla zwierzaków szukających domów, z czego fundusze (nie duże ale ważne ze są) idą na weta i jedzonko(którego wciąż brak :(
Niestety jak każda osoba czasami mam dość. Od miasta ciężko cokolwiek dostać. Ciężko było prosic o fundusze na sterylki :( No ale po dłuuuugich trudach i kłodach rzucanych pod nogi Udało się. Co upewniło mnie w tym że jak się czegoś chce to może sie udać.
Udało się ciachnać w tym roku juz 19zwierzaków + wczesniejszy rok czyli razem 26kotów. Zostały jeszcze 4 kotki :)
W swoim mieście jestem sama niestety :( Choć ludzie są przychylni nadal brak innych do karmienia czy jakiejkolwiek pomocy :(
Nie jestem pierwszą i ostatnią osobą która potrzebuje pomocy :( ale wciąż mało ludzi dobrej woli.

Bardzo Serdecznie Pozdrawiam Małgosia

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob paź 13, 2012 22:13 Re: Niepotrzebne rzeczy prześlę

CatAngel pisze:Dobry wieczór

Chciałam zapytać czy także można prosić :oops: o malutką pomoc dla bezdomniaczków. viewtopic.php?f=1&t=112221&start=1485 jeżeli oczywiście można :oops:

Staram się pomagać kotom od ponad dwóch lat. Natrafiliśmy pewnego dnia na ogromne stadooo małych kociaków wszystkie z kocim katarem duże koty niewysterylizowane. Zajmuje się sterylizacją/kastracja, dokarmianiem, leczeniem które czasami niestety wykańcza.
Pomagam także na forum w ogłoszeniach dla zwierzaków szukających domów, z czego fundusze (nie duże ale ważne ze są) idą na weta i jedzonko(którego wciąż brak :(
Niestety jak każda osoba czasami mam dość. Od miasta ciężko cokolwiek dostać. Ciężko było prosic o fundusze na sterylki :( No ale po dłuuuugich trudach i kłodach rzucanych pod nogi Udało się. Co upewniło mnie w tym że jak się czegoś chce to może sie udać.
Udało się ciachnać w tym roku juz 19zwierzaków + wczesniejszy rok czyli razem 26kotów. Zostały jeszcze 4 kotki :)
W swoim mieście jestem sama niestety :( Choć ludzie są przychylni nadal brak innych do karmienia czy jakiejkolwiek pomocy :(
Nie jestem pierwszą i ostatnią osobą która potrzebuje pomocy :( ale wciąż mało ludzi dobrej woli.

Witam

Proszę sobie wybrać w zooplusie jedzonko do kwoty 400 zł. Proszę też po otrzymaniu jedzonka zrobić kilka fotek z kociakami i darami i umieścić tu na forum

Pozdrawiam
ObrazekObrazek
NASZE UKOCHANE ZNAJDY

Salah Ad-Din

Post » Sob paź 13, 2012 22:32 Re: Niepotrzebne rzeczy prześlę

Znów pomagacie jesteście niesamowici :1luvu:

lidka02

Post » Czw paź 18, 2012 15:30 Re: Niepotrzebne rzeczy prześlę

Salah Ad-Din pisze:
CatAngel pisze:Dobry wieczór

Witam

Proszę sobie wybrać w zooplusie jedzonko do kwoty 400 zł. Proszę też po otrzymaniu jedzonka zrobić kilka fotek z kociakami i darami i umieścić tu na forum

Pozdrawiam

Bardzo dziękuję wysłałam Pw :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw paź 18, 2012 19:52 Re: Niepotrzebne rzeczy prześlę

Witam serdecznie ! Jestem ogromnie zaskoczona czytając ten wątek... oczywiście w pozytywnym sensie :) i ogromnie cieszę się że są ludzie o takich sercach jak wy...Którzy potrafią podzielić się z innymi .Ja mam na utrzymaniu ok 30 kotków dziennie dokarmiane są rano i wieczorem .Miesięcznie idzie mi na ten cel 93 puszki duże i ok 60-65 małych do tego suchy i mleko (teraz ciepłe bo już zimno:( ...)Jeśli możecie wspomóc mnie chociażby suchą karmą byłabym ogromnie wdzięczna .Tak naprawdę to nie wiem co mam napisać ponieważ nigdy nie prosiłam o pomoc dla siebie w takiej formie i czuję się z tego powodu troszkę dziwnie .Jeśli już nie jesteście w stanie (bo wiadomo pieniądze z nieba nie spadają) to i tak bardzo dużo zrobiliście dobrego tutaj :D .Pozdrawiam .Podnosicie moją wiarę w drugiego człowieka

Monika1983

Od: Pt sie 20, 2010 0:50

Post » Pt paź 19, 2012 13:08 Re: Niepotrzebne rzeczy prześlę

Witam ja chciałam zgłosić znajomą która też boryka się z problemami życia codziennego , ma w domu koty chore i pomaga jeszcze innym .To jej watek viewtopic.php?f=1&t=142791 . Gdybyście chcieli kiedyś pomóc to na pewno będzie wdzięczna.Pozdrawiam

lidka02

Post » Pt paź 19, 2012 22:12 Re: Niepotrzebne rzeczy prześlę

niesamowity wątek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

my też wszelakie fanty na bazarki chetnie przyjmiemy dla bezdomniaków pani Zosi viewtopic.php?f=1&t=108823

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw paź 25, 2012 8:47 Re: Niepotrzebne rzeczy prześlę

Chciałam Wam tylko powiedzieć, że przywracacie wiarę w ludzi. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Monika.
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

[poprzednia][następna]