Moderator: Moderatorzy
lidka02 pisze:Witam serdecznie nie umiem za ładnie pisać ale chcę państwu bardzo podziękować za pomoc jaka otrzymam w postaci karmy dla moich sierotek .To dla nas bardzo dużo znaczy ktoś obcy z tak wielkim sercem.Znajoma mie zgłosiła tutaj za co jej jestem bardzo wdzięczna bo sama bym tego nie zrobiła .Jeszcze raz dziękuje serdecznie i życzę zdrówka państwu i waszym podopiecznym .Pozdrawiam
Never pisze:Przypadkiem przeczytałam wątek zachęcona tytułem i jestem pod wrażeniem
Wielki szacunek za pomoc![]()
Nie wiem czy jest to dobre miejsce do napisania, ale jeśli ktoś inny niż gospodarze (którzy już zrobili baaaardzo dużo dla kociastych i trzeba dać im podreperować budżet) chciałby przekazać jakiekolwiek fanty na bazarek, to z chęcią przyjmę. Sama już swoje przekazałam, gromadzę kolejne, ale potrzeby są ogromne - chodzi o pokrycie kosztów sterylizacji bezdomniaków które rozmnażają się w zastraszającym tempie oraz o zakup szczepionek i karmy dla maluszków zabranych ze schronu oraz karmy dla dorosłych kotów przebywających w warszawskim schronisku (tam jest tylko Whiskas i Kitekat, a 80% to koty chore, wymagające dobrej zywności bądź diety)
CatAngel pisze:Dobry wieczór
Chciałam zapytać czy także można prosićo malutką pomoc dla bezdomniaczków. viewtopic.php?f=1&t=112221&start=1485 jeżeli oczywiście można
![]()
Staram się pomagać kotom od ponad dwóch lat. Natrafiliśmy pewnego dnia na ogromne stadooo małych kociaków wszystkie z kocim katarem duże koty niewysterylizowane. Zajmuje się sterylizacją/kastracja, dokarmianiem, leczeniem które czasami niestety wykańcza.
Pomagam także na forum w ogłoszeniach dla zwierzaków szukających domów, z czego fundusze (nie duże ale ważne ze są) idą na weta i jedzonko(którego wciąż brak
Niestety jak każda osoba czasami mam dość. Od miasta ciężko cokolwiek dostać. Ciężko było prosic o fundusze na sterylkiNo ale po dłuuuugich trudach i kłodach rzucanych pod nogi Udało się. Co upewniło mnie w tym że jak się czegoś chce to może sie udać.
Udało się ciachnać w tym roku juz 19zwierzaków + wczesniejszy rok czyli razem 26kotów. Zostały jeszcze 4 kotki
W swoim mieście jestem sama niestetyChoć ludzie są przychylni nadal brak innych do karmienia czy jakiejkolwiek pomocy
Nie jestem pierwszą i ostatnią osobą która potrzebuje pomocyale wciąż mało ludzi dobrej woli.
Bardzo Serdecznie Pozdrawiam Małgosia
Salah Ad-Din pisze:CatAngel pisze:Dobry wieczór
Chciałam zapytać czy także można prosićo malutką pomoc dla bezdomniaczków. viewtopic.php?f=1&t=112221&start=1485 jeżeli oczywiście można
![]()
Staram się pomagać kotom od ponad dwóch lat. Natrafiliśmy pewnego dnia na ogromne stadooo małych kociaków wszystkie z kocim katarem duże koty niewysterylizowane. Zajmuje się sterylizacją/kastracja, dokarmianiem, leczeniem które czasami niestety wykańcza.
Pomagam także na forum w ogłoszeniach dla zwierzaków szukających domów, z czego fundusze (nie duże ale ważne ze są) idą na weta i jedzonko(którego wciąż brak
Niestety jak każda osoba czasami mam dość. Od miasta ciężko cokolwiek dostać. Ciężko było prosic o fundusze na sterylkiNo ale po dłuuuugich trudach i kłodach rzucanych pod nogi Udało się. Co upewniło mnie w tym że jak się czegoś chce to może sie udać.
Udało się ciachnać w tym roku juz 19zwierzaków + wczesniejszy rok czyli razem 26kotów. Zostały jeszcze 4 kotki
W swoim mieście jestem sama niestetyChoć ludzie są przychylni nadal brak innych do karmienia czy jakiejkolwiek pomocy
Nie jestem pierwszą i ostatnią osobą która potrzebuje pomocyale wciąż mało ludzi dobrej woli.
Bardzo Serdecznie Pozdrawiam Małgosia
Witam
Proszę sobie wybrać w zooplusie jedzonko do kwoty 400 zł. Proszę też po otrzymaniu jedzonka zrobić kilka fotek z kociakami i darami i umieścić tu na forum
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości