ZAADOPTUJĘ KOTA PSOLUBNEGO -NAJLEPIEJ PERSA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 16, 2012 21:52 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PSOLUBNEGO -NAJLEPIEJ PERSA

:) Napisz coś więcej o niej.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto paź 16, 2012 21:59 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PSOLUBNEGO -NAJLEPIEJ PERSA

Tak mówiłam sobie dachowca nie dachowca nie :) No cóż pierwsze dni były ciężkie bo mam ją od Niedzieli późnego popołudnia. Kotka bezdomna się okociła i dziewczyny spod Bydgoszczy się zaopiekowały mamą oraz małymi :) Mała ma 2 miesiące strasznie garnie do człowieka, co do Mojej Fionki (siberian husky) to na początku strasznie na nią syczała i prychała ale już widzę że odległość 10 cm max. może się do niej zbliżyć. Carmen bo tak ją nazwałam jest strasznie charakterna. Dzisiaj rano obudziła mnie słodkimi buziakami :)

a co do tej kotki perskiej to wiem że jest na wydanie 1,5 roku, sterylka jest. Jutro będę dzwonić do Pana w jej sprawie, bo Pan ma czas na wydanie jej 2 tyg. w razie czego to wrzucę na forum bo jak nie uda się znaleść domku do 2 tyg. to kotka pójdzie do schronu :(

NastyGirlBdg

Od: Pon sie 08, 2011 19:29

Post » Wto paź 16, 2012 22:26 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PSOLUBNEGO -NAJLEPIEJ PERSA

Widzę ,że z tego linka co podałam to już tam tego kotka nie ma. To trzymam kciuki za małą , za persa.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro paź 17, 2012 20:45 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PSOLUBNEGO -NAJLEPIEJ PERSA

No proszę :) Tuptuś pojechał dzisiaj do nowego domu a nadawałby się idealnie. Powoli bezkrwawo przywykł do moich dwóch psów :) Ale nadal kciuki potrzebne bo nie wiadomo czy rezydentka go zaakceptuje.... Siedzę jak na szpilkach!
viewtopic.php?f=1&t=143992&start=540
Zapraszamy na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=149261

blackobsession

Od: Wto lis 30, 2010 23:57

Post » Czw paź 18, 2012 0:57 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PSOLUBNEGO -NAJLEPIEJ PERSA

blackobsession pisze:No proszę :) Tuptuś pojechał dzisiaj do nowego domu a nadawałby się idealnie. Powoli bezkrwawo przywykł do moich dwóch psów :) Ale nadal kciuki potrzebne bo nie wiadomo czy rezydentka go zaakceptuje.... Siedzę jak na szpilkach!
viewtopic.php?f=1&t=143992&start=540

Super będę trzymać kciuki za Tuptusia :) rewelacyjny jest :)

NastyGirlBdg

Od: Pon sie 08, 2011 19:29

[poprzednia]