Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 17, 2012 21:22 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

agula76 pisze:Daga :) kto nie ma w głowie ma w nogach jutro jade zobaczyc to ogłoszenie ... w wiekszości byl czarny...ale czy jakis kolor jeszcze to nie wiem:(odtwarzam to ogłoszenie w glowie....

:ok:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Śro paź 17, 2012 21:24 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

LadyStardust pisze:herzpl wszystko pisze na pierwszej stronie :) Jak ci się coś nie uda zrobić, to hidi poprawi ;)
A w między czasie zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=147195 (którym podobno doprowadzam ludzi do łez) :P

kiedy wlasnie pytanie nasunelo mi sie po przeczytaniu pierwszej strony i dobrze ze zapytalam bo bym glutowi uszy wyczyscila zoltym plynem :oops: a ten preparat do higieny uszu jest opisany?

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro paź 17, 2012 21:27 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

http://sosnowiec.olx.pl/zaginal-kotek-iid-359227905 to chyba nie może być Lucky? Dosyć stare... ale podobny...
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro paź 17, 2012 21:35 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

z tego ogłoszenia na pogoni kolo akademików pamietam ze kot byl oswojony, przyjazny....hidi ...a gdzie ma biały kolor od góry jest czarny???
agula76

Post » Śro paź 17, 2012 22:07 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Axa76 pisze:http://sosnowiec.olx.pl/zaginal-kotek-iid-359227905 to chyba nie może być Lucky? Dosyć stare... ale podobny...

To nie Lucky, po dokładnym rozpatrzeniu obu zdjęć widać różnicę :wink:
To 2 różne kociaki.
MIKUŚ

Post » Śro paź 17, 2012 22:19 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

LUCKY ---> DROGA NA KOCIARNIĘ :mrgreen:

1. http://www.youtube.com/watch?v=3PVXM81W ... e=youtu.be
2. http://www.youtube.com/watch?v=rQKUR49P ... e=youtu.be

Rozcięcie białą linia u zaginionego kotka idzie głębiej w stronę tułowia, na prawym boku jest cały czarny Lucky, wówczas gdy zaginiony kociak ma przecięcie białe.
Ostatnio edytowano Śro paź 17, 2012 22:29 przez MIKUŚ, łącznie edytowano 1 raz
MIKUŚ

Post » Śro paź 17, 2012 22:25 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

No tak, te krówki i pingwinki wszystkie takie podobne... Chociaż mojej podwórkowej krówce przybyło z wiekiem czarnego.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw paź 18, 2012 6:52 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Na ul. Legionow sa uwiezione w jednej z piwnic male kocieta!!! Czy ktos z Was moglby to sprawdzic? PILNE! Siedza tam juz ze 3 dni:( Victor mial wczoraj rano podejsc na lapanke, ale akcja zostala odwołana (kotka przepadla gdzies, a one zostaly calkiem same ;( )
MIKUŚ

Post » Czw paź 18, 2012 7:01 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Basia jade dzis zobaczyc to ogloszenie kolo akademików....tez szukaja kota...oswojonego...było zdjecie...mam nadzieje ze jeszcze wisi:) wydrukowac kilka ogłoszen ze znaleziono kotka ???moge powiesic jak juz przy okazji bede
agula76

Post » Czw paź 18, 2012 7:31 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Po video widać, że to raczej nie Lucky, a szkoda...
Jeśli tylko komuś się chcę ogłoszenie powiesić to taki prowizoryczne zrobiłam:
Obrazek

Zarejestrowałam Luckiego na zaginiony-znaleziony.pl

PS. Które z nowych kotów są do adopcji jakby co? Komu szukamy domów? Lucky? Miki? Bercikowa? To by my się znowu podzielili, bo tak Kasia z Adrianem tylko pracują widzę ;)
Nono dziś jedzie do Kostrzewskiego - pooglądać szyjkę (oraz oględziny Łezki).
Ostatnio edytowano Czw paź 18, 2012 9:22 przez LadyStardust, łącznie edytowano 1 raz

LadyStardust

Post » Czw paź 18, 2012 8:14 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

byłam bo nie wytrzymałam... :cry: to nie Lucky...tamten zaginiony kotek ma 4 miesiace jest cały czarny , ma niedowład łapek...biedactwo oby sie znalazło:(
agula76

Post » Czw paź 18, 2012 10:31 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Nie rozumiem takich ludzi, jak mogli dopuścić, aby kotek zaginął. Mam dużo kotów i jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby któryś znalazł się poza mieszkaniem.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Czw paź 18, 2012 11:45 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

LadyStardust pisze:Po video widać, że to raczej nie Lucky, a szkoda...
Jeśli tylko komuś się chcę ogłoszenie powiesić to taki prowizoryczne zrobiłam:
Obrazek

Zarejestrowałam Luckiego na zaginiony-znaleziony.pl

PS. Które z nowych kotów są do adopcji jakby co? Komu szukamy domów? Lucky? Miki? Bercikowa? To by my się znowu podzielili, bo tak Kasia z Adrianem tylko pracują widzę ;)
Nono dziś jedzie do Kostrzewskiego - pooglądać szyjkę (oraz oględziny Łezki).

Tzn. ja i Adrian będziemy dąbrowskie maluchy ogłaszać, więc spokojnie :)
Rozmawiałam z hidi wczoraj i jeszcze kilka dni poczekamy i będziemy robić :D

EDIT: czy ktoś wie co z Klarisą :?:
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Czw paź 18, 2012 12:04 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Oki ja ogłaszam Micie i Bercikową :)
Twoje małe faktycznie niech poczekają, pozatym trzeba je odrobaczyć i oswoić troszkę, bo w sumie to do adopcji one się nie za bardzo nadają (małe dzikuski :1luvu: ).
Klarisa OK, była wczoraj i dziś z nią Marzena u Kwaśniakowej. Dostała mnóstwo zastrzyków, nawadniające kroplówki i witaminki, probiotyki, na wymioty coś itd itd Mała się przez noc "ociepliła" sama rusza główką i robi bardzo ostrożne rozpoznawanie terenu. Zostanie na tymczasie do momentu powrotu martiki.

LadyStardust

Post » Czw paź 18, 2012 12:09 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

LadyStardust pisze:Oki ja ogłaszam Micie i Bercikową :)
Twoje małe faktycznie niech poczekają, pozatym trzeba je odrobaczyć i oswoić troszkę, bo w sumie to do adopcji one się nie za bardzo nadają (małe dzikuski :1luvu: ).
Klarisa OK, była wczoraj i dziś z nią Marzena u Kwaśniakowej. Dostała mnóstwo zastrzyków, nawadniające kroplówki i witaminki, probiotyki, na wymioty coś itd itd Mała się przez noc "ociepliła" sama rusza główką i robi bardzo ostrożne rozpoznawanie terenu. Zostanie na tymczasie do momentu powrotu martiki.

Super, w takim stanie jak ona była, to już jest jakaś poprawa. Mam nadzieję że najgorsze już za nią. Dalej trzymam kciuki za malutką :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

[poprzednia][następna]