agula76 pisze:Dagakto nie ma w głowie ma w nogach jutro jade zobaczyc to ogłoszenie ... w wiekszości byl czarny...ale czy jakis kolor jeszcze to nie wiem:(odtwarzam to ogłoszenie w glowie....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agula76 pisze:Dagakto nie ma w głowie ma w nogach jutro jade zobaczyc to ogłoszenie ... w wiekszości byl czarny...ale czy jakis kolor jeszcze to nie wiem:(odtwarzam to ogłoszenie w glowie....
LadyStardust pisze:herzpl wszystko pisze na pierwszej stronieJak ci się coś nie uda zrobić, to hidi poprawi
A w między czasie zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=147195 (którym podobno doprowadzam ludzi do łez)
Axa76 pisze:http://sosnowiec.olx.pl/zaginal-kotek-iid-359227905 to chyba nie może być Lucky? Dosyć stare... ale podobny...
LadyStardust pisze:Po video widać, że to raczej nie Lucky, a szkoda...
Jeśli tylko komuś się chcę ogłoszenie powiesić to taki prowizoryczne zrobiłam:
Zarejestrowałam Luckiego na zaginiony-znaleziony.pl
PS. Które z nowych kotów są do adopcji jakby co? Komu szukamy domów? Lucky? Miki? Bercikowa? To by my się znowu podzielili, bo tak Kasia z Adrianem tylko pracują widzę
Nono dziś jedzie do Kostrzewskiego - pooglądać szyjkę (oraz oględziny Łezki).
LadyStardust pisze:Oki ja ogłaszam Micie i Bercikową
Twoje małe faktycznie niech poczekają, pozatym trzeba je odrobaczyć i oswoić troszkę, bo w sumie to do adopcji one się nie za bardzo nadają (małe dzikuski).
Klarisa OK, była wczoraj i dziś z nią Marzena u Kwaśniakowej. Dostała mnóstwo zastrzyków, nawadniające kroplówki i witaminki, probiotyki, na wymioty coś itd itd Mała się przez noc "ociepliła" sama rusza główką i robi bardzo ostrożne rozpoznawanie terenu. Zostanie na tymczasie do momentu powrotu martiki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sillka i 110 gości