Opłaca się

MOże powinnaś być nauczycielką matmy? Może jesteś?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
brązowobiali pisze:BroszkoDziś dopiero mam chwilkę by napisać: wszystko dotarło w rewelacyjnym stanie, pięknie zapakowane i wyglądające przepysznie
Dziękuję
![]()
Czy przelew dotarł?
morelowa pisze:W krakvecie dostawałam następnego dnia, albo 'pojutrze'. Tylko oni mają dużo mniejszą ofertę.
Tak, pierwsze w zoo+ - dostałam jakieś rabaty,ale i tak nie zapamietam co za co i gdzie
, jednak piszą, że to gdzieś będzie widoczne..
![]()
W sumie dobrze z tymi klapkami w czasie zamawiania - przypomniałam sobie, że mam kocyki, których nikt nie używa.
Tylko, że ja tak lubię paczki dostawać !!!
Revontulet pisze:Syrop z bzu wypiłam już daaawno temuPyszny jest
Tzn. był
![]()
Konfiturę na wszelki wypadek schowałam głęboko w szafce, a i tak mało brakowało, a zjadłabym ją w ten weekend
brązowobiali pisze:Ja na razie nie otwieram, nie mogę się zdecydować, od czego zacząć
morelowa pisze:Fajna sprawa z tymi drzwiami. I nie bądź taka - wstawiaj zdjecia po kolei, jak i co sie dzieje. I koty, psy i koniki. Potem na raz to już będzie po fakcie, a wstawisz te, które pokażą jak masz pięknie
Conchita pisze:Broszko, chyba cię ozłocę za Catz Finefood, jeśli moje będą to jadły. Tyle smaków bezkurczakowych dla EmmyI naprawdę BEZ kurczaka!!!!
O ja cię kręcę, nie słyszałam o tym wcześniej.
morelowa pisze:Och, jakie miłe wieści - fachowcy, chłopak![]()
tylko te plecy![]()
A zdjecia [ a,tak - jabłka.. ] , a zwierzątka..?
Taki mus z przetartych owoców bzu... mmm.. musiałby być fajny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 186 gości