Ubranka dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto paź 16, 2012 21:43 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

lusesita pisze:
MonikaWarszawa pisze:Mam nadzieję że będą pasowały - to dla mojej mamy, która buty załatwia w dwa miesiące. A do tego ma "zmęczone" i często popuchnięte nogi od ganiania min, na działki, gdzie futra potrafią podrapać buty :-), zresztą w domu nie jest lepiej, buty nie schowane zostają zniszczone w 15 min przez kota niszczyciela.

Więc mam nadzieję będą idealne i nie będzie płaczu że nowe buty znów zniszczone :ok:

Ale jeśli okaże się że jest coś nie tak - pamiętam.

dzięki bardzo :D

I&S pisze:Szczerze mówiąc, to ja bym z tymi kozakami do puchnących nóg uważała, bo "cholewka... Jest dość wąska, czyli na grubsze łydki nie będą pasować."
Generalnie one są też dobrze wyprofilowane w okolicach kostki. Może lepiej niech je mama zmierzy, póki jeszcze nie wystartowałam do Białegostoku :)

no właśnie dlatego tak mi sie spodobały, że ja swoją chydkę tam "wcisnę" i będzie to jakoś wyglądać :wink: choć mówili, że "zoabczysz, że ci nogi zaraz popuchną w tej ciąży", to jeszcze nie popuchły i oby tak zostało 8)
no ale nie udało się... szkoda. wielka szkoda. będziemy szukać dalej :ok:

A ja mam jeszcze jedne butki, których nie noszę - ale tych z powodu obcasu - nie mogę nosić butów na obcasie wyższym, niż 3.5cm.
Tylko są brązowe. Mogę jutro zrobić fotki :)

I&S

Od: Śro paź 12, 2011 10:57

Post » Wto paź 16, 2012 21:47 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

MonikaWarszawa pisze:Spoko - da radę
Zaraz zapłacę i umawiamy się na Pradze?

Tak :) w okolicach wileniaka :)

I&S

Post » Śro paź 17, 2012 9:43 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

I&S pisze:A ja mam jeszcze jedne butki, których nie noszę - ale tych z powodu obcasu - nie mogę nosić butów na obcasie wyższym, niż 3.5cm.
Tylko są brązowe. Mogę jutro zrobić fotki :)

ja też nie mogę nosić obcasów - ciąża i zmechacony kręgosłup... dlatego te byłyby dla mnie idealne 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Śro paź 17, 2012 23:13 Re: Ubranka dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP KON

Podsumowanie:

MonikaWarszawa:
05.06 Czółenka Ryłko, rozm 39.5: 10zł
20.01 Buty Gino rossi, rozmiar 38.5.: 25zł

annette88:
25.03 sweterek Tatuum, rozm 36, wełna: 25zł

Czyli 60zł powędruje na konto OTOZ Częstochowa :)

Zapraszam też tutaj: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=140602 - są tu wszystkie rzeczy z tego bazarku, tylko w trochę wyższych cenach, które można negocjować :) Paluchowi przyda się kasa :)

I&S

[poprzednia]