lusesita pisze:w sumię, to noszę 38, bez połówki, ale bardzo mi się podobają![]()
to jaka będzie ich cena??
Wywoławcza to 20zł, licytacja trwa jeszcze niecałe 24h

Moderator: Moderatorzy
lusesita pisze:w sumię, to noszę 38, bez połówki, ale bardzo mi się podobają![]()
to jaka będzie ich cena??
annette88 pisze:I&S pisze:annette88 pisze:Mam pytanie odnośnie zielonego sweterka 25.03, czy on jest na dole nierówny czy to tylko na zdjęciu tak wygląda? I czy materiał się "kulczy" ? W sensie, czy robią się te wstrętne kulki szybko.
Jest równiutki, to tylko taka kiepska fotka
Kulki się zrobiły pod pachami i tam, gdzie rękawy ocierają sie o bok. Mogę je ogolićMoja siostra opracowała sposób odnawiania ubrań - goli je taką starą mską metalową golarką, zakładając trochę lużno żyletkę.
Czyli standardJeśli udałoby się Ci pozbyć tych kulek to myślę, że jestem chętna. Na zdjęciu kolor wygląda bardzo ładnie i fason też mi się podoba
MonikaWarszawa pisze:Numer 05.06 - za 10 zł
to jeszcze 20.01 - za 22 zł.
I&S pisze:annette88 pisze:I&S pisze:annette88 pisze:Mam pytanie odnośnie zielonego sweterka 25.03, czy on jest na dole nierówny czy to tylko na zdjęciu tak wygląda? I czy materiał się "kulczy" ? W sensie, czy robią się te wstrętne kulki szybko.
Jest równiutki, to tylko taka kiepska fotka
Kulki się zrobiły pod pachami i tam, gdzie rękawy ocierają sie o bok. Mogę je ogolićMoja siostra opracowała sposób odnawiania ubrań - goli je taką starą mską metalową golarką, zakładając trochę lużno żyletkę.
Czyli standardJeśli udałoby się Ci pozbyć tych kulek to myślę, że jestem chętna. Na zdjęciu kolor wygląda bardzo ładnie i fason też mi się podoba
Oczywiście, że mi się udaDodaję Cię do licytacji za wywoławczą
lusesita pisze:20.01 za 23 zł
MonikaWarszawa pisze:Mam nadzieję że będą pasowały - to dla mojej mamy, która buty załatwia w dwa miesiące. A do tego ma "zmęczone" i często popuchnięte nogi od ganiania min, na działki, gdzie futra potrafią podrapać buty, zresztą w domu nie jest lepiej, buty nie schowane zostają zniszczone w 15 min przez kota niszczyciela.
Więc mam nadzieję będą idealne i nie będzie płaczu że nowe buty znów zniszczone![]()
Ale jeśli okaże się że jest coś nie tak - pamiętam.
MonikaWarszawa pisze:Mam nadzieję że będą pasowały - to dla mojej mamy, która buty załatwia w dwa miesiące. A do tego ma "zmęczone" i często popuchnięte nogi od ganiania min, na działki, gdzie futra potrafią podrapać buty, zresztą w domu nie jest lepiej, buty nie schowane zostają zniszczone w 15 min przez kota niszczyciela.
Więc mam nadzieję będą idealne i nie będzie płaczu że nowe buty znów zniszczone![]()
Ale jeśli okaże się że jest coś nie tak - pamiętam.
I&S pisze:Szczerze mówiąc, to ja bym z tymi kozakami do puchnących nóg uważała, bo "cholewka... Jest dość wąska, czyli na grubsze łydki nie będą pasować."
Generalnie one są też dobrze wyprofilowane w okolicach kostki. Może lepiej niech je mama zmierzy, póki jeszcze nie wystartowałam do Białegostoku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości