Ubranka dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie paź 14, 2012 20:33 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

lusesita pisze:w sumię, to noszę 38, bez połówki, ale bardzo mi się podobają 8)
to jaka będzie ich cena??

Wywoławcza to 20zł, licytacja trwa jeszcze niecałe 24h :)

I&S

Od: Śro paź 12, 2011 10:57

Post » Nie paź 14, 2012 20:34 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

ok, to zaczynamy 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Nie paź 14, 2012 20:34 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

annette88 pisze:
I&S pisze:
annette88 pisze:Mam pytanie odnośnie zielonego sweterka 25.03, czy on jest na dole nierówny czy to tylko na zdjęciu tak wygląda? I czy materiał się "kulczy" ? W sensie, czy robią się te wstrętne kulki szybko.

Jest równiutki, to tylko taka kiepska fotka :)
Kulki się zrobiły pod pachami i tam, gdzie rękawy ocierają sie o bok. Mogę je ogolić :) Moja siostra opracowała sposób odnawiania ubrań - goli je taką starą mską metalową golarką, zakładając trochę lużno żyletkę.

Czyli standard ;) Jeśli udałoby się Ci pozbyć tych kulek to myślę, że jestem chętna. Na zdjęciu kolor wygląda bardzo ładnie i fason też mi się podoba :D

Oczywiście, że mi się uda :) Dodaję Cię do licytacji za wywoławczą :)

I&S

Post » Pon paź 15, 2012 10:14 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

Numer 05.06 - za 10 zł

to jeszcze 20.01 - za 22 zł.
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Pon paź 15, 2012 18:12 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

MonikaWarszawa pisze:Numer 05.06 - za 10 zł

to jeszcze 20.01 - za 22 zł.

dodane do licytacji :)

I&S

Post » Pon paź 15, 2012 18:27 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

20.01 za 23 zł
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pon paź 15, 2012 18:34 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

I&S pisze:
annette88 pisze:
I&S pisze:
annette88 pisze:Mam pytanie odnośnie zielonego sweterka 25.03, czy on jest na dole nierówny czy to tylko na zdjęciu tak wygląda? I czy materiał się "kulczy" ? W sensie, czy robią się te wstrętne kulki szybko.

Jest równiutki, to tylko taka kiepska fotka :)
Kulki się zrobiły pod pachami i tam, gdzie rękawy ocierają sie o bok. Mogę je ogolić :) Moja siostra opracowała sposób odnawiania ubrań - goli je taką starą mską metalową golarką, zakładając trochę lużno żyletkę.

Czyli standard ;) Jeśli udałoby się Ci pozbyć tych kulek to myślę, że jestem chętna. Na zdjęciu kolor wygląda bardzo ładnie i fason też mi się podoba :D

Oczywiście, że mi się uda :) Dodaję Cię do licytacji za wywoławczą :)

:D

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Pon paź 15, 2012 18:47 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

lusesita pisze:20.01 za 23 zł

:)
dodane
Mam prośbę, ponieważ pomiędzy 20.00 a 21.00 będę w drodze z pracy do domu - nie zrażajcie się tym, że nie odnotowuję na pierwszej stronie cen, tylko sobie spokojnie licytujcie :) :)

I&S

Post » Pon paź 15, 2012 20:00 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

20.01 za 25 zł
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Post » Pon paź 15, 2012 20:04 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

qrna, net mi przycina i nie poszedł post... :?
trudno sie mówi i muszę poszukać innych butków na zimę 8)
ale jakby Ci nie pasowały, to daj proszę znać - ja i moja jeszcze nienarodzona Córa będziemy Ci wdziędzne :D
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pon paź 15, 2012 20:46 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

Mam nadzieję że będą pasowały - to dla mojej mamy, która buty załatwia w dwa miesiące. A do tego ma "zmęczone" i często popuchnięte nogi od ganiania min, na działki, gdzie futra potrafią podrapać buty :-), zresztą w domu nie jest lepiej, buty nie schowane zostają zniszczone w 15 min przez kota niszczyciela.

Więc mam nadzieję będą idealne i nie będzie płaczu że nowe buty znów zniszczone :ok:

Ale jeśli okaże się że jest coś nie tak - pamiętam.

MonikaWarszawa

Post » Pon paź 15, 2012 22:17 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

MonikaWarszawa pisze:Mam nadzieję że będą pasowały - to dla mojej mamy, która buty załatwia w dwa miesiące. A do tego ma "zmęczone" i często popuchnięte nogi od ganiania min, na działki, gdzie futra potrafią podrapać buty :-), zresztą w domu nie jest lepiej, buty nie schowane zostają zniszczone w 15 min przez kota niszczyciela.

Więc mam nadzieję będą idealne i nie będzie płaczu że nowe buty znów zniszczone :ok:

Szczerze mówiąc, to ja bym z tymi kozakami do puchnących nóg uważała, bo "cholewka... Jest dość wąska, czyli na grubsze łydki nie będą pasować."
Generalnie one są też dobrze wyprofilowane w okolicach kostki. Może lepiej niech je mama zmierzy, póki jeszcze nie wystartowałam do Białegostoku :)

I&S

Post » Wto paź 16, 2012 7:27 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

Spoko - da radę
Zaraz zapłacę i umawiamy się na Pradze?

MonikaWarszawa

Post » Wto paź 16, 2012 8:24 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

MonikaWarszawa pisze:Mam nadzieję że będą pasowały - to dla mojej mamy, która buty załatwia w dwa miesiące. A do tego ma "zmęczone" i często popuchnięte nogi od ganiania min, na działki, gdzie futra potrafią podrapać buty :-), zresztą w domu nie jest lepiej, buty nie schowane zostają zniszczone w 15 min przez kota niszczyciela.

dzięki bardzo :D

I&S pisze:Szczerze mówiąc, to ja bym z tymi kozakami do puchnących nóg uważała, bo "cholewka... Jest dość wąska, czyli na grubsze łydki nie będą pasować."
Generalnie one są też dobrze wyprofilowane w okolicach kostki. Może lepiej niech je mama zmierzy, póki jeszcze nie wystartowałam do Białegostoku :)

no właśnie dlatego tak mi sie spodobały, że ja swoją chydkę tam "wcisnę" i będzie to jakoś wyglądać :wink: choć mówili, że "zoabczysz, że ci nogi zaraz popuchną w tej ciąży", to jeszcze nie popuchły i oby tak zostało 8)
no ale nie udało się... szkoda. wielka szkoda. będziemy szukać dalej :ok:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto paź 16, 2012 9:08 Re: Ubranka S,M dla OTOZ Częstochowa na leczenie kotków z PP

Przelew poszedł.
Pw wysłane.
Dziękuję.

MonikaWarszawa

[poprzednia][następna]