MISS I MISTER MIAU PAŹDZIERNIKA - wyniki koniec 12 strony

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie paź 14, 2012 13:10 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

zostalo tylko 6 dni na zgloszenia

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie paź 14, 2012 15:44 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

Zgłaszam się tradycyjnie na liczenie punktów :D

Moje gwiazdy zgłoszone :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Nie paź 14, 2012 20:14 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

Kociara82 pisze:jesli nie bedzie zgloszen zadnych do konca wyznaczonego terminu-nie bede czekac dluzej i zamkne ten watek. Przypominam po raz ostatni: zgloszenia tylko do 20 pazdziernika. Mamy 13 pazdziernika!!!

Nie mam pojęcia dlaczego te pokrzykiwania ZAWSZE na początku nie było chętnych (patrz lipiec)
miałam zgłosić moje kotki ale coś mi ochota odeszła :cry:

DZISIAJ WSTAWIAM KANDYDATÓW, KTÓRZY WYSŁALI ZDJĘCIA DO MNIE OD JUTRA PROSZĘ ZGŁOSZENIA WYSYŁAĆ DO KOCIARY

UWAGA
zmiana konta do wpłat za zdjęcia - podałam w poście skarbniczym

mam dość cieszę się, że to ostatnia edycja :oops:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Nie paź 14, 2012 20:45 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

isabell36 pisze:mam dość cieszę się, że to ostatnia edycja :oops:

Iza, nie dziwię Ci się... w końcu od kilku miesięcy to Ty prowadzisz te wybory, ale też szkoda... bo robisz to perfekcyjnie :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie paź 14, 2012 22:16 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

Kociara82 pisze:natomiast jest już osoba chętna do prowadzenia kolejnych części i myślę, że poradzi sobie bardzo dobrze, ja w razie czego służę pomocą.

rozumiem sis ,że Izę mialaś na myśli?bo jeśli tak,to akurat to w ostatnim czasie Ona tylko działa w tych edycjach,wstawia zdjęcia,zbiera kasę za zdjecia,podlicza głosy itp,czyli wszystko robi Ona
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie paź 14, 2012 22:23 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

Myszolandia pisze:
Kociara82 pisze:natomiast jest już osoba chętna do prowadzenia kolejnych części i myślę, że poradzi sobie bardzo dobrze, ja w razie czego służę pomocą.

rozumiem sis ,że Izę mialaś na myśli?bo jeśli tak,to akurat to w ostatnim czasie Ona tylko działa w tych edycjach,wstawia zdjęcia,zbiera kasę za zdjecia,podlicza głosy itp,czyli wszystko robi Ona

Też to zauważyłam. Mało tego. Jest zawsze grzeczna i bardzo życzliwa. Izuś, dziękuję :1luvu:
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie paź 14, 2012 23:05 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

Szaleństwo :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pon paź 15, 2012 8:05 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

zaznaczam
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pon paź 15, 2012 8:26 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

Gdzie Ci kandydaci?

Nadsyłać zgłoszenia :kotek:
MIKUŚ

Post » Pon paź 15, 2012 10:32 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

isabell36 pisze:
Kociara82 pisze:jesli nie bedzie zgloszen zadnych do konca wyznaczonego terminu-nie bede czekac dluzej i zamkne ten watek. Przypominam po raz ostatni: zgloszenia tylko do 20 pazdziernika. Mamy 13 pazdziernika!!!

Nie mam pojęcia dlaczego te pokrzykiwania ZAWSZE na początku nie było chętnych (patrz lipiec)
miałam zgłosić moje kotki ale coś mi ochota odeszła :cry: [...]

Po tym poście chyba nie tylko Izie ochota odeszła :?
Przegięcie, i jeszcze te wpisy na wątku kalendarzowym :?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon paź 15, 2012 14:47 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

sis, akurat nie Ize. Ale jestem jej nieeeeeeeesamowicie wdzieczna, bo naprawde napracowala sie przy tym bazarku, gdy ja mialam problemy z kompem. Wiem, ze nie bylo latwo, to czasochlonne. Nie dziwie sie, ze ma tego dosc, bo w koncu po takim czasie ma prawo byc zmeczona.

Izus, dlaczego ci przeszla ochota na wystawianie kotek?
Czasem troszke trzeba krzyknac, bo za daleko mi wszyscy pouciekali :D A tak na serio: kazdy czeka na ostatni moment, a potem 8O 8O 8O sie dziwia, ze przegapili czas na zgloszenia. Wszyscy natomiast skupili cala swoja uwage na kalendarzu, ktory mial byc jako dodatek-pamiatka po tych wyborach, podczas gdy to jest sprawa drugorzedna, trzeba jeszcze te edycje rozegrac, bo inaczej braknie tego jednego miesiaca do kalendarza :)
MAcie wiec ostatnia i niepowtarzalna okazje lansowac swoje koty bez zadnych niemal ograniczen i ofen pozadzierac troszke nosa i pekac z dumy wystawiajac swoje kocie cuda nad cudami ;) :mrgreen:
Oczywiscie regulamin nadal obowiazuje, ale pekanie z dumy i zadzieranie nieco nosa, tak troszeczke, jest tu dozwolone :D W koncu wiadomo, ze niezaleznie od wynikow konkursow-kazdy ma w domu naaaaaaaaaaaaaaajpiekniejszego kota na swiecie, naaaaaaaaaaaaajmadrzejszego, naaaaaaaaaaaaaajwspanialszego i wogole naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj naaaaaaaaaaaaaj pod kazdym wzgledem :D Co nie? :D

Kociara82

Post » Pon paź 15, 2012 15:53 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

Na pewno jeszcze ktos sie zglosi, ale może nowe Ciocie pokażą swoje kotki.
Poza tym - co mnie sie nie bardzo podobało- zachwyty Cioć znajacych sie dłużej nad swoimi kotami. To jest od razu autowanie tych innych. Miłe slowa należą sie wszystkim, a ja miałam wrażenie ,że przynajmniej część głosujacych to wcale nie zwracała uwagi na zdjęcia, historie , filmiki innych kotów niz znajomych z forum.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon paź 15, 2012 16:43 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

to juz nie moja sprawa, czy ktos glosowal uczciwie czy nie, nie jestem w stanie sledzic wszystkiego, choc regulamin obowiazuje, ale fakt - zachwyty naleza sie kazdemu kotu. Pomysl by nowe ciotki pokazaly swoje kocie cuda- :ok: :ok: jak najbardziej :)

Kociara82

Post » Pon paź 15, 2012 19:35 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

To nie chodzi o uczciwość , bo wszystkie głosy były przeciez ważne- tylko ogólnie o atmosferę
ja tym razem zgloszę naszą Algę - jako kolumnę rzeźbioną łóżka i nowoczesną tapicerkę kuchennego taboretu 8)
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon paź 15, 2012 20:00 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

brzmi interesujaco :mrgreen:

Kociara82

[poprzednia][następna]