Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:jesli nie bedzie zgloszen zadnych do konca wyznaczonego terminu-nie bede czekac dluzej i zamkne ten watek. Przypominam po raz ostatni: zgloszenia tylko do 20 pazdziernika. Mamy 13 pazdziernika!!!
isabell36 pisze:mam dość cieszę się, że to ostatnia edycja
Kociara82 pisze:natomiast jest już osoba chętna do prowadzenia kolejnych części i myślę, że poradzi sobie bardzo dobrze, ja w razie czego służę pomocą.
Myszolandia pisze:Kociara82 pisze:natomiast jest już osoba chętna do prowadzenia kolejnych części i myślę, że poradzi sobie bardzo dobrze, ja w razie czego służę pomocą.
rozumiem sis ,że Izę mialaś na myśli?bo jeśli tak,to akurat to w ostatnim czasie Ona tylko działa w tych edycjach,wstawia zdjęcia,zbiera kasę za zdjecia,podlicza głosy itp,czyli wszystko robi Ona
isabell36 pisze:Kociara82 pisze:jesli nie bedzie zgloszen zadnych do konca wyznaczonego terminu-nie bede czekac dluzej i zamkne ten watek. Przypominam po raz ostatni: zgloszenia tylko do 20 pazdziernika. Mamy 13 pazdziernika!!!
Nie mam pojęcia dlaczego te pokrzykiwania ZAWSZE na początku nie było chętnych (patrz lipiec)
miałam zgłosić moje kotki ale coś mi ochota odeszła[...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości