Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 14, 2012 19:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Gosiul, muszę Cię ostrzec ;)
Mój Tata zrobił Ci reklamę, i znalazła się pewna kobietka, o wdzięcznym imieniu Wilga, która jest zainteresowana pomocą.
Nie wiem, na jaką skalę, ale uprzedzam, że może Ci coś na konto wpłynąć ;)
Możliwe, że będą to regularne, comiesięczne wpłaty, ale tego nie wiem na pewno. I nie wiem, kiedy miałaby być pierwsza, ale wiem, że będzie :)

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Nie paź 14, 2012 19:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

rapsodia82 pisze:Gosiul, muszę Cię ostrzec ;)
Mój Tata zrobił Ci reklamę, i znalazła się pewna kobietka, o wdzięcznym imieniu Wilga, która jest zainteresowana pomocą.
Nie wiem, na jaką skalę, ale uprzedzam, że może Ci coś na konto wpłynąć ;)
Możliwe, że będą to regularne, comiesięczne wpłaty, ale tego nie wiem na pewno. I nie wiem, kiedy miałaby być pierwsza, ale wiem, że będzie :)

O rety...nie wiem, co powiedzieć....
Martusiu, bardzo Ci dziękuję, i oczywiście najserdeczniejsze podziękowania dla Tatusia! :1luvu:
Bardzo proszę, przekaż ode mnie...naprawdę dziękuję :1luvu: .
Ależ niespodziewana wiadomość! :D
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie paź 14, 2012 20:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie paź 14, 2012 20:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

I kto mówił,że ma zawsze pod górkę? :)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie paź 14, 2012 22:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

ruda32 pisze:I kto mówił,że ma zawsze pod górkę? :)

Bo Gosia uprawia czarnowidztwo :(
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie paź 14, 2012 22:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

EVA2406 pisze:
ruda32 pisze:I kto mówił,że ma zawsze pod górkę? :)

Bo Gosia uprawia czarnowidztwo :(

no ja niby też ale Gosi coś nie wychodzi :)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pon paź 15, 2012 12:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Doberek Vipki! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon paź 15, 2012 17:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Witam cioteczki :) .
Czy Wy aby trochę nie przesadzacie z tym uprawianiem przeze mnie czarnowidztwa?
Naprawdę myślicie, że snuję godzinami jakies czarne scenariusze, na przykład : o, za tydzien to napewno zachoruje któryś z moich kotów ", albo " W przyszłym miesiącu napewno zwolnią mnie z pracy ", albo tym podobne tragedie.
Przeciez to nie jest żadna fikcja literacka, to jest moje ŻYCIE !
To wszystko dzieje się naprawdę i tyle. I ja napewno nie myślę o tym ani tak, ani siak, czasu na to nie mam.
Owszem, mogę sobie posmęcić na watku, jak któryś z moich kotów faktycznie jest chory, albo coś złego się dzieje, ale to jest kwestia akurat tego czasu, a nie moich dążeń.
Poważnie sądzicie, że ktoś tak usilnie dąży do tego, żeby mieć za przeproszeniem takie dupne życie?
Ja nikogo takiego nie znam, kto sobie celowo utrudnia.
Aniu, wiem, że Twoja sytuacja też nie jest lekka, ale gwarantuję Ci, że nie chciałabyś się ze mną zamienić, nawet na tydzień.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon paź 15, 2012 17:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Małgosiu spokojnie no tak sobie pożartowałyśmy -wiesz przecież
widzimy ,że masz czarną serię przykrych przypadków
nikt nie dąży do tego aby mieć "dupne życie",nikt nie może przewidzieć choroby zwierząt czy dzieci-to oczywiste
i wiem ,że nie potrafiłabym zaplanować utraty pracy od lipca,czy innych kłopotów
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pon paź 15, 2012 17:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Kochane Vipkowo , na wieczór jesienny , bez względu na prezentowany światopogląd, polecam lekturę króciutkiego opowiadania do którego link zamieszczam: http://adonai.pl/opowiadania/nadzieja/?id=9 . :) Trzymam kciuki za wszystkie forumowiczki i pozdrawiam wieczornie z Łodzi :kotek:
ObrazekObrazek

isiaja

Od: Śro gru 28, 2011 13:36

Post » Pon paź 15, 2012 18:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Ania, ależ ja jestem spokojna, naprawdę...tylko przykro mi się zrobiło, bo w sumie to wyszlo na to, że wszystko, co złe, to ja sama prowokuję swoim nastawieniem. A tak naprawdę nie jest.
Nikt nie chce, żeby mu się źle działo, nie wierzę w to, no chyba, że jakiś wyjątkowy masochista, a śmiem twierdzić, że do takich się nie zaliczam. Jeszcze odrobina dobrego humoru mi została.

No dobra, to teraz zdjęcia będą. :D

Kiedyś dostałam od forumowej johaśki taki wiklinowy koszyczek, który oczywiście przyjechał ze mną i tutaj.
Od pewnego czasu koszyczek stał się jaskinią Grocha :mrgreen: .

Obrazek

Obrazek

vip

Post » Pon paź 15, 2012 18:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

isiaja pisze:Kochane Vipkowo , na wieczór jesienny , bez względu na prezentowany światopogląd, polecam lekturę króciutkiego opowiadania do którego link zamieszczam: http://adonai.pl/opowiadania/nadzieja/?id=9 . :) Trzymam kciuki za wszystkie forumowiczki i pozdrawiam wieczornie z Łodzi :kotek:

Pozdrawiamy także, za kciuki dziękujemy, przeczytam sobie do poduszki :1luvu: .

vip

Post » Pon paź 15, 2012 18:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

jeszcze się Groszku mieści 8)
edit: olśniło mnie- koszyk pełen Groszku :ryk:
Ostatnio edytowano Pon paź 15, 2012 18:11 przez cytryna, łącznie edytowano 1 raz
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Pon paź 15, 2012 18:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

A jak Antosiowe oko?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon paź 15, 2012 18:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Weronika, no cóż....TYLKO Groch sie tam mieści :mrgreen: .
Nie powiem, że inni nie próbowali, Punio nawet prawie cały zadek wcisnął...ale ostatecznie Groś zawładnął koszyczkiem :ok: .

Lidzia, nie zdążyłam dziś do okulisty :( .
Załatwiłam sobie na jutro nieco wcześniejsze wyjście, bo bez tego ani rusz.
Oczko Antosia nie pogorszyło się, cały czas takie samo...choć mam wrażenie, że od wczoraj jakby więcej tęczówki widac....

vip

[poprzednia][następna]