Kotina pisze:AnnAArczyK pisze:Kotina pisze:
Kotina pisze:
![]()
![]()
AnnAArczyK, chciałabym mieć taką siostrę jak Ty, wiele mamy wspólnegoZ moją siostrą w ogóle się nie dogadujemy. Wszystko nas dzieli, inne zainteresowania, inne priorytety - co dla niej ważne dla mnie nieistotne i na odwrót. Raz byłyśmy razem z naszymi małymi dziećmi na wczasach - ledwo wytrzymałam 2 tygodnie. Teraz rzadko się widujemy, bo za dużo nas dzieli, a za mało łączy, a czas - niestety - pracuje na naszą niekorzyść.
Obrazki podobają mi się - masz talent. Szkoda, że widać je takie malutkie. Jak znajdę to prześlę Ci namalowanego przez mnie konia - obrazekpochwalę się
Wyrażam zgodę, abyś została moją Siostrą

Bo ja niestety, ale prawie jedynaczka...nie licząc braciszka młodszego o....15 lat
Tu obrazek w powiększeniu (ma wym.24x30 - Klif w Orłowie) wcześniej pokazałam w skrócie jego powstawanie

(laptop wsiamał mi większość zdjęć i do dzisiaj nie mam czasu pogrzebać, żeby je odzyskać

Jeszcze jeden..
Motyw ten zaczerpłam z podręcznika o malarstwie...(wym.18x16 rok2001)

A ten w 2002 r, namalowałam...gąbką do mycia naczyń, czyli tzw. zmywakiem

w oryginale ładniejsze

jeszcze są inne, ale ja tylko...tak po amatorsku....nie ma się czym chwalić
I do jednego się przyznaję bez bicia po plecach...nie potrafię namalować konia

Resztę owszem, kiedyś nawet portrety z natury popełniałam, ale KONIA NIGDY NIE NAMALUJĘ...brak talentu w tym kierunku....więc szybko odszukaj swoje dzieło, bom ciekawa