Dzięki!merlok pisze:Super wiesci! pytałam na fb, żeby trochę ożywić wydarzenie, ale widzę, że nie trzeba

tajdzi pisze:Ożywiajcie, ożywiajcieKociaków na Polfie jest dużo ...
a to takie kurdupelki maleńkie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Dzięki!merlok pisze:Super wiesci! pytałam na fb, żeby trochę ożywić wydarzenie, ale widzę, że nie trzeba
tajdzi pisze:Ożywiajcie, ożywiajcieKociaków na Polfie jest dużo ...
a to takie kurdupelki maleńkie
MalgWroclaw pisze:A co to za kotka, której dajesz antykoncepcyjne? Pewnie nie ma wyjścia, ale też i pewności żadnej, że za chwilę nie będzie w ciąży.
Bardzo mocno trzymam kciuki i za Was i za ciąg dalszy łapankiASK@ pisze:Wiesz,Ewuś że nie klepię w klawisze zanim się nie utwierdzi wszystko.Poza tym to hanelki i tajdzi "organizacja" więc one decydują co i jak. Ja tylko trochę pożebrałam.
Chyba jednak mogę napisać co do za "mój" domek. To jeden z moich DS co to zgodził się zabrać maluszki na apel sms-owy.A co wyjdzie to zobaczymy.Trzymać kciuki należy.
Ja również wolę być oszczędna w słowach, póki się nie stanie.kussad pisze:Bardzo mocno trzymam kciuki i za Was i za ciąg dalszy łapankiASK@ pisze:Wiesz,Ewuś że nie klepię w klawisze zanim się nie utwierdzi wszystko.Poza tym to hanelki i tajdzi "organizacja" więc one decydują co i jak. Ja tylko trochę pożebrałam.
Chyba jednak mogę napisać co do za "mój" domek. To jeden z moich DS co to zgodził się zabrać maluszki na apel sms-owy.A co wyjdzie to zobaczymy.Trzymać kciuki należy.![]()
![]()
![]()
Pytanie zadałam Ani i tajdzi, domek "mój" a opisujesz go jako Twój - czy to znaczy że znasz Asię osobiście, miałam na myśli wątek Asi na dogo, że tam umkną mi wszystkie wiadomości tak jak gubią się nawet odpowiedzi na moje posty i wcale ich nie zauważam a na FB nie każdy ma jak zaglądać?
Będę tam bardzo regularnie zaglądałahanelka pisze:Ja również wolę być oszczędna w słowach, póki się nie stanie.
Domek „Twój”, Ewo, jak najbardziej. Ale Asiny wątek i „szum medialny”.
Z Asią-domkiem będziemy w kontakcie. Mamy to obiecane. Bardzo, bardzo fajny domek...
Myślę, że następne wiadomości będę już zamieszczać na swoim wątku, żeby się bałagan nie zrobił.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51 i 7 gości