OTW7-Żuk[*]Dziki dzik-może Piotruś? Zuzinka w DS:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 14, 2012 20:03 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

merlok pisze:Super wiesci! pytałam na fb, żeby trochę ożywić wydarzenie, ale widzę, że nie trzeba :ok:
Dzięki! :1luvu:

tajdzi pisze:Ożywiajcie, ożywiajcie ;) Kociaków na Polfie jest dużo ... :(
a to takie kurdupelki maleńkie :(
:!:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie paź 14, 2012 22:36 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Już wiem gdzie maluszki trafiły - przeczytałam na FB ale wcześniej denerwowałam się bo Asia na swoim wątku nie wspomina o nich ani słowem - tak, to jest ten 'mój' domek :ok: Aniu czy jakoś umówiłaś się z Asią gdzie będzie wklejała jakieś relacje i zdjęcia.... zginą nam - Asia ma bardzo aktywny wątek "od zawsze" :D
Wkleję sobie link a kiedyś gdy coś napiszę u nas zacytuję ten post :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon paź 15, 2012 5:26 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Wiesz,Ewuś że nie klepię w klawisze zaim się nie utwierdzi wszystko.Poza tym to hanelki i tajdzi "organizacja" więc one decydują co i jak. Ja tylko trochę pożebrałam.
Chyba jednak mogę napisać co do za "mój" domek. To jeden z moich DS co to zgodził sie zabrać maluszki na apel sms-owy.A co wyjdzie to zobaczymy.Trzymać kciuki należy.

Ciemno rankiem strasznie. Odważna nie jestem i mam obawy drałując do kotów po ciemoku.Dziś dzień antykoncepcji i polazłam później by widzieć czy kota tabletkę łyka.A i tak za wcześnie polazłam bo nawet się nie rozwidniło troszkę.Mam nadzieję,że nie oszukała mnie pannica.Patrzę na zegarek i zastanawiam się czy to nie jakieś oszukaństwo bo tak ciemno za oknem.
Moje koty mocno były niezadowolne z leniwego leżenia. Jak im wytłumaczyć,że są odpoiedzialne pośrednio za regulację urodzin?
Awantury, drapanie mebli,skakanie po mnie...co wpadło do łepetyn było robione. Burasiska choć w tym amoku głodowym przyleciały pokiziać się.Bezcenne.

Marysia pod drzwiami wydawała ostatnie tchnienie :mrgreen: Całą nockę głodowała.
Kiedy to to przytyje?Dziciory to klusie a ona talię młódki trzyma.Bezwstydna anorektyczka.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon paź 15, 2012 5:30 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

A co to za kotka, której dajesz antykoncepcyjne? Pewnie nie ma wyjścia, ale też i pewności żadnej, że za chwilę nie będzie w ciąży.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon paź 15, 2012 5:36 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

MalgWroclaw pisze:A co to za kotka, której dajesz antykoncepcyjne? Pewnie nie ma wyjścia, ale też i pewności żadnej, że za chwilę nie będzie w ciąży.

Masz rację Małgosiu.Nie mam wyjścia. I zachodzi w ciążę .Nie zawsze łyka.Kota nie ma życzenia wchodzić do łapki.Trzyma się pod samochodami więc podbierak odpada.Notorycznie jest karmiona przez jedną panią mimo próśb. A te kilka razy co do łapki wlazła to łapka...zacięła się lub na grubej pupie zablokowałą.A potem żegnaj łapnko na kilka miesiecy. Jak miała małe i wyśledziłm gdzie, to syniowi wpierdzieliła jak na łapkę wlazł i wyniosła się z rodziną.Bura Zuzia też jest od niej.Chodziła do niej gdzieś za ulicę. Strasznie dużo czasu łapanie mi jej zajmuje a jeszcze wiecej nerwów. Jest mądra i strachliwa.Jak chodzę z czymś w ręku (kontener,łapka) to w ogóle zza płota nie wychodzi.To jedyna nie cięta w moim stadzie kota.
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 15, 2012 7:54 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Misza coś nam/mi się nie podoba.Ospały nieco.Zmierzyłam temperaturę i wyszła niska.Ale z moim TZ i mArysią po bokiem trudno termometr utrzymać wiercipięcie.Znaleźliśmy też wymiocinki-mleczko w twarożku.Cholera wie które.A że mały jakiś taki lniwy to podejrzenie padło na niego.Wbrew protestom TZ wyjęta została poducha elektryczna.Dzieciaki grzeją tyłeczki.Ruda Misza tylko do cyca się dossała.Jestem po romowie z wetem. Mam się uspokoić bo po odrobaczeniu to normalne zachowanie. W razie czego zalecenia dostałam. Martwię się.Zaraz ja wychodzę do lekarza a potem lecę do pracy i późno wracam. Cięgle mi się wydaje,że jak ja nie przypilnuję to już kaput.

Mamy sukcesik malutki.Czarny Misiorek wlazł do kuwetki dziecinnej i drąc ryjka zrobił siusiu :kotek: . Jak kurak na grzędzie tak się wydzierał.Dorośleją maleńtasy. :lol: Bardzo się nad nimi trzęsiemy.To takie kruszynki okropnie delikatne.
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 15, 2012 8:02 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

kciuk na wszelki wypadek poproszę
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 15, 2012 8:12 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

:ok: :ok: trzymam.

A wy dziś potrzymajcie za łapankę reszty maluchów...
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pon paź 15, 2012 8:34 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

A proszę uprzejmie :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon paź 15, 2012 8:35 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon paź 15, 2012 8:43 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

ASK@ pisze:Wiesz,Ewuś że nie klepię w klawisze zanim się nie utwierdzi wszystko.Poza tym to hanelki i tajdzi "organizacja" więc one decydują co i jak. Ja tylko trochę pożebrałam.
Chyba jednak mogę napisać co do za "mój" domek. To jeden z moich DS co to zgodził się zabrać maluszki na apel sms-owy.A co wyjdzie to zobaczymy.Trzymać kciuki należy.
Bardzo mocno trzymam kciuki i za Was i za ciąg dalszy łapanki :ok: :ok: :ok:
Pytanie zadałam Ani i tajdzi, domek "mój" a opisujesz go jako Twój - czy to znaczy że znasz Asię osobiście, miałam na myśli wątek Asi na dogo, że tam umkną mi wszystkie wiadomości tak jak gubią się nawet odpowiedzi na moje posty i wcale ich nie zauważam a na FB nie każdy ma jak zaglądać :wink: ?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon paź 15, 2012 8:47 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon paź 15, 2012 9:02 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

kussad pisze:
ASK@ pisze:Wiesz,Ewuś że nie klepię w klawisze zanim się nie utwierdzi wszystko.Poza tym to hanelki i tajdzi "organizacja" więc one decydują co i jak. Ja tylko trochę pożebrałam.
Chyba jednak mogę napisać co do za "mój" domek. To jeden z moich DS co to zgodził się zabrać maluszki na apel sms-owy.A co wyjdzie to zobaczymy.Trzymać kciuki należy.
Bardzo mocno trzymam kciuki i za Was i za ciąg dalszy łapanki :ok: :ok: :ok:
Pytanie zadałam Ani i tajdzi, domek "mój" a opisujesz go jako Twój - czy to znaczy że znasz Asię osobiście, miałam na myśli wątek Asi na dogo, że tam umkną mi wszystkie wiadomości tak jak gubią się nawet odpowiedzi na moje posty i wcale ich nie zauważam a na FB nie każdy ma jak zaglądać :wink: ?
Ja również wolę być oszczędna w słowach, póki się nie stanie.
Domek „Twój”, Ewo, jak najbardziej. Ale Asiny wątek i „szum medialny”.
Z Asią-domkiem będziemy w kontakcie. Mamy to obiecane. Bardzo, bardzo fajny domek... :D
Myślę, że następne wiadomości będę już zamieszczać na swoim wątku, żeby się bałagan nie zrobił. :)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon paź 15, 2012 9:23 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

hanelka pisze:Ja również wolę być oszczędna w słowach, póki się nie stanie.
Domek „Twój”, Ewo, jak najbardziej. Ale Asiny wątek i „szum medialny”.
Z Asią-domkiem będziemy w kontakcie. Mamy to obiecane. Bardzo, bardzo fajny domek... :D
Myślę, że następne wiadomości będę już zamieszczać na swoim wątku, żeby się bałagan nie zrobił. :)
Będę tam bardzo regularnie zaglądała :ok: Tak i dzięki Asi i temu wątkowi i "szumowi medialnego" zauważyłam, że cokolwiek się dzieje - na Wasze posty zawsze reaguję! Poranne wiadomości od Asi-domku też już są na FB :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon paź 15, 2012 9:28 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

:ok: :ok: i OLABOGA za zdrowie maleństwa :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]