Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agula76 pisze:angee...wlasnie to mnie urazilo....jakby nic sie nie stało....co tam jakis Fredek.....dlatego tyle negatywnych opini...bo nie mozemy usprawiedliwiac i nie reagowac na takie zachowania....
tomek073 pisze:Witam wszystkich jestem dumnym właścicielem waszego kota czyli Matyldy teraz wabi się Maja.Kotka zadomowiła się u nas na dobre,i ma całkiem niezły charakterek, przepędziła wszystkie koty z okolicy,teraz mimo że jest wysterylizowana poluje na wszystko co się da czyli ptaki gryzonie,i znosi mi pod próg kuchni i miuczy bo wie że ma miche w domu.Teraz nie wyobrażam sobie życia bez tej kotki jest naprawde super mruczącym traktorkiem
tomek073 pisze:Witam wszystkich jestem dumnym właścicielem waszego kota czyli Matyldy teraz wabi się Maja.Kotka zadomowiła się u nas na dobre,i ma całkiem niezły charakterek, przepędziła wszystkie koty z okolicy,teraz mimo że jest wysterylizowana poluje na wszystko co się da czyli ptaki gryzonie,i znosi mi pod próg kuchni i miuczy bo wie że ma miche w domu.Teraz nie wyobrażam sobie życia bez tej kotki jest naprawde super mruczącym traktorkiem
tomek073 pisze:nadal ma co nieco na sobie ale nie przeszkadza je to w skakaniu po drzewach i po dachu domu
LadyStardust pisze:Zapomniałam wspomnieć, że na operację Łezki zostawiła nam pewna pani u Dr Kostrzewskiego 130zł... tak ni z tego ni z owego. Jak oddawałam kotkę na zabieg, Pani była ze swoim kociastym. Usłyszała historię kociny i pogłaskała po łebku. Odbieram kocinkę, a tu taka nowinaKopertę przekazałam hidi do rozliczenia. Dziś dzwoniłam Pani podziękować, bardzo miła i bardzo przejęła się historią Łezki. Oby więcej takich ludzi los nam zesłał
mania1610 pisze:Taka jestem śliczna
A tutaj niedzielny poranek
Pozdrawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 409 gości